- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.481
Kız delimisin bayram temmuzda yaaa o zamana ben mezun olurum:)Çabucak zayıflayayım yaniii
HAklısın bacımm
Tembel buKız delimisin bayram temmuzda yaaa o zamana ben mezun olurum:)
Afiyet olsun hadi inşallah yarına güzel bir eksi görürsün.Kızlar akşam yemeğimi yedim dükkanı kapadım :)
:):)Hadi iyisin kuzum.
Tamam ama kaçırma akşam sakın hemen gr olarak donuyorlar malesef:)
Burası 5. takım kaç kilo fazlan olursa olsun gelebilişrsin.BU GURUP KAÇ KİLO FAZLASI OLANLAR????
Yanii..
Sen hele bi ver kilolarını ölmezde sağ kalırsak seni fit bir anne yaparız el birliği ile.
Olucak tabii 2017 de seni tanıyamayanlar olacak..2017ye bomba giriş lazım olcak ınsallah.)
Olucak tabii 2017 de seni tanıyamayanlar olacak..
Allah aşkına naptın bizede anlat diye yolunu kesecekler.
Yok nisan ayında piknik düzenleniyormuş orada göreceksen çok maruz kalıyorsun bu sorulara bu dönem degilmi:)
birde daha önce denk geldim,seni olumsuz yönde etkileyen eltin,son halini gördü mü?
Yok nisan ayında piknik düzenleniyormuş orada görecek
Sadece sen resme sığmazsın diyen gördü..
İyi akşamlar canım ben sana inanıyorum bu kararlı halin devam ederse olacak..umarım nisan ayındaki pikniğe kadar kimse aa muska acaip zayıflamış falan demez de hiç haberi olmaz
senı pat diye görür şaşırıp kalır:)kadın pikinkte bişeyde yiyemez şaşkınlıktan yazık:)
o resme sıgmazsın diyene yaptıgın kapağı gördüm,güzel soylemışsın dumur olmuş:)
inan şu 100 altına inmeyı okadar istiyorum ki,saglık en başta tabi ama birde bu işin görsel yanı var
bıktım artık balina gibi gezmekten..övgü istiyorum bende:)bana laf sokanlar şaşırsın istiyorum..
yarın güzel bir kıloyla(en azından gecen haftalara göre:))gelirim..
herkese iyi akşamlar bayanlar..çıkıyorum benn
Hoşgeldin canımm
Hoşgeldin canımm
Yazman yeterli canım aramıza hoşgeldim..Aha beğendi kaybolm
Hoş buldum kaybolmadan buldum hakkaten buldumilk sayfayı okudum ama şartları kabul ediyorum diye basacağım bir yer göremedim
Yazman yeterli canım aramıza hoşgeldim..
Burasıda aynıMefkurem in sayfası gibi her gün menü paylaşımı yapıyoruz.
Cumaları öğleye kadar kilo bildirmen gerek.
Yarın sabah güncel kilonu ve hedefini burayada yaz olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?