- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.501
Tamam hadi maşallah inşallah bi yandan mefkurem bi yandan sen olucak bu iş. Rejime 105 kiloyla 23 şubatta başladım. En son 101 lerde geziyorum 99 ü pazartesi gördüm ama nefesimi tuttum yarın sabahı bekliyorum
Geldiiiiim.
Hadi bakalım.
Ama menulerini yazmaya başla.
Bide iğneler fayda etti mi?
İyimisin?
Tamam sen yarın başla menü bildirmeye..Sagolasin... Dogrusu ben menuye cuma baslayacagimi biliyordum. Bu sabah mesela beyim simit getirdi ama diyete niyet ettim diye sadece yarisini yedim. Ama ins
inşallah canım bide dışarı çıktım yürüyüp geldim ohh misssss şimdi geldim :)Afiyet olsun hadi inşallah yarına güzel bir eksi görürsün.
hoş geldin canım herberaber vericez kiloları inşallah :)Aha beğendi kaybolm
Hoş buldum kaybolmadan buldum hakkaten buldumilk sayfayı okudum ama şartları kabul ediyorum diye basacağım bir yer göremedim
Oooh yarın sevineceksin.inşallah canım bide dışarı çıktım yürüyüp geldim ohh misssss şimdi geldim :)
Kıız çok az.. Sadece bugünlük böyle olsun 99 için tamamMenümu yazıyorum
sabah dört dilim ekmek bol roka maydanoz peynir. çay sanırım bir demlik ten fazla
bir portakal yedim.
Bir tane daha yicem ve muhtemelen bitki çayları icicem. O 99 görülecek arkadaş
hoş geldin canım herberaber vericez kiloları inşallah :)
menümüde yazayımOooh yarın sevineceksin.
Kıız çok az.. Sadece bugünlük böyle olsun 99 için tamam
Seni çok iyi anlıyorum hayatım..muska77 herşey 99 için onu bi gorim ondan sonrası sonra inşallah
Bununlada eksi göremezsen önümüzdeki hafta araları kaldırmayı dene.menümüde yazayımmuska77 morordek d_mndc
sabah 2 yumurtadan omlet (1 minnak domates yarım yeşil biber çok az zeytinyağı bol pul biber )
ara 1 sade nescafe 1 incir 1ceviz 2 kayısı
öğlen 1 kase yoğurt 2 tane haşlanmış derisiz baget
ara 5 fındık ( fındıklarım samsundan annemden geliyor oda organik ) :))
akşam 17:00 1 kase yoğurt 2 tane haşlanmış derisiz baget ( birde eşim köy ekmeği getirmişti çok güzel koktu kenarından kabuk kısmından 3 parmak kadar minicik aldım sert yerinden )
spor 30 dk yürüyüş dışarda
birazdan 2 mile yapıcam
su 2 bitti 3 olur birde akşam yeşil çay içerim :)
valla ya anlamadım bişey çok da güzel doydum belkide ara öğünlerdenmi bide ne dicem ben 1 hafta veriyorum 1 hafta veremiyorum gibi geldi bana olabilirmi ?Bununlada eksi göremezsen önümüzdeki hafta araları kaldırmayı dene.
Ama kesin görürsün yaa çok güzel menün..
iyi akşamlar canım çok çok güzel bi akşamın olsun:))Kızlar ben çıkmalıyım lütfen akşam bişey yemeyin.
Yarın tartı günü erkenden kalkın..
İnşallah hepiniz bol eksiler görürsünüz.
Öpüyoruuuum.
Bilmiyorumki..valla ya anlamadım bişey çok da güzel doydum belkide ara öğünlerdenmi bide ne dicem ben 1 hafta veriyorum 1 hafta veremiyorum gibi geldi bana olabilirmi ?
iyi akşamlar canım çok çok güzel bi akşamın olsun:))
güle güle git hadi :))Bilmiyorumki..
Yarın sabahki eksine göre davranalım olurmu canım ben çıkmalıyım şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?