- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.521
nasıl oldun hastalandın mı merak ettim seni :)arada girmeye çalışıcam bugün son izin günü eşimin sonra eski düzenime kavuşucam inşallah
Hoşgeldin canım :)Aha beğendi kaybolm
Hoş buldum kaybolmadan buldum hakkaten buldumilk sayfayı okudum ama şartları kabul ediyorum diye basacağım bir yer göremedim
Güzel menü gayetmenümüde yazayımmuska77 morordek d_mndc
sabah 2 yumurtadan omlet (1 minnak domates yarım yeşil biber çok az zeytinyağı bol pul biber )
ara 1 sade nescafe 1 incir 1ceviz 2 kayısı
öğlen 1 kase yoğurt 2 tane haşlanmış derisiz baget
ara 5 fındık ( fındıklarım samsundan annemden geliyor oda organik ) :))
akşam 17:00 1 kase yoğurt 2 tane haşlanmış derisiz baget ( birde eşim köy ekmeği getirmişti çok güzel koktu kenarından kabuk kısmından 3 parmak kadar minicik aldım sert yerinden )
spor 30 dk yürüyüş dışarda
birazdan 2 mile yapıcam
su 2 bitti 3 olur birde akşam yeşil çay içerim :)
Senin de gayet güzel canımkızlar ben geldiimmmm ..
hemen menümü yazıyım malum adam evde
muska77 , kollontai , morordek , nilsub
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 fincan şekers,z çay
yarım domates
yarım salatalık
yarım biber
1 dilim kepek ekmeği
ara sade Türk kahvesi
öğlen
16 tane sardalye buğlama
1 tabak yağsız salata
akşam
2 keğçe mercimek çorbası
3 kaşık yağsız salata
su 2,5 lt
spor 3 mil
menü güzelde eksi göremiyorum ne hikmetseHoşgeldin canım :)
Güzel menü gayetHadi bakalım yarın eksileri görürsün insallah.
Senin de gayet güzel canım
yok canm tık yok ama tahlilde yaptırmadım daha hesabımda yanlışlık var bugün 8 günüm geçikmede geçen ay 29 çekti ya.. sabah eşimle uyuyakaldık gidemedik sağlık ocağına yarın halledicez artık ..nasıl oldun hastalandın mı merak ettim seni :)
canım ne olursa olsun hayırlısı olsun :)yok canm tık yok ama tahlilde yaptırmadım daha hesabımda yanlışlık var bugün 8 günüm geçikmede geçen ay 29 çekti ya.. sabah eşimle uyuyakaldık gidemedik sağlık ocağına yarın halledicez artık ..
sen şimdi kaptan yardımcısı oldunya bize örnek olmak için simitte yemezsind_mndc naptın şekerim? Test yaptıracaktın?
vay bak sen ayran aşıdan başka bişey yemez oldun :)muska77 bu da benim menüm:
Sabah: 1.5 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, yeşillik, 1 kk peynir, 2 fincan şekersiz çay, 1 dilim tbe
12:30 - 15:30 - 18:00: Birer kase ayran aşı
Aralarda çay içtim.
Spor: 50 dk yoga, 20 dk yürüyüs
Su: 2 bitti, 2.5-3 arası olur
Olur bazen, bende de oluyordu hatırlarsın :) Napalım metabolizma bu, sözümüz gecmiyor kimi zamanmenü güzelde eksi göremiyorum ne hikmetse
Bu 2 gün böyleydi, yarın normale dönüyorumvay bak sen ayran aşıdan başka bişey yemez oldun :)
evet canım haklısın sabaha hayırlısı bakem hepimiz eksi çıkarız inşallah AMİNNNN :)Olur bazen, bende de oluyordu hatırlarsın :) Napalım metabolizma bu, sözümüz gecmiyor kimi zaman
bunlar kabızlık ilaçları mı? Antibiyotik mievet canım çok su kaybettiriyor her gün kullananı ben duymadım ama magnesi calsine le zayıflayan varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?