- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.541
Çıtır teyzemi olurmuşşş. Ne teyzesi güzelimm.. Çıtırsın sen çıttıııırrrrAmin canım ben takımın teyzesi olabilecek yaştayım
Allah bağışlasın çekirgeYaşlarımız aynı sayılır canım. Ben dd 36 yaşındayım. Benim bebikler daha küçük biri 8 yaşında biri de 3 yaşında.
Ben hamilelikte çokda alamam heralde :))ilk hamılelıgın son ayları baya sıkıntılıydı:)ama işin kötüsü hamılelık sonrası benım için tam kabustu
birdaha aynı hataları yapmam açıkçası
okadar kılo verıp kıyılırmı o emeğe yahu:)
Kolay gelsin gönüllerin kaptanıcanım izinli olduğu için birşey yapmana gerek yok tatlım bu arada yarın ben 1 günlüğüne araziye gideceğim eğer erken gelirsem listelere bakarım kontrol ederim değilse sen eklersin tatlım
Kız delimisin bayram temmuzda yaaa o zamana ben mezun olurum:)
Eveeeett tembelimmm.Tembel buebrusonmez yaa!
Hoşşşgellldinnn
Canım aferin sana uyumamışsın:) eğer kremlerde işe yaramıyorsa sabredicek emzirdikçe geçiyor malesef ben emzirirken bağırıyor dum çok fenaydı benimkilerdemuska77 sen deneyimli bi annesin bilirsin zannımca; görümcemin 2 haftalık bebeği var. Göğüsleri yara olmuş. Çatlamış.Kremlerde sonuç vermemiş.Bildiğin bi yöntem var mı?
Sağol canım. 5 den beli uyanığım. Eşim şehirdışına gitti.Bayağı erken kalkmış oldum bendeCanım aferin sana uyumamışsın:) eğer kremlerde işe yaramıyorsa sabredicek emzirdikçe geçiyor malesef ben emzirirken bağırıyor dum çok fenaydı benimkilerde
Ohh ohh organik NilsubGünaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah :) kızlar sabah 5.30 uyandım 2kayısı 2ceviz yedim 6 da evden çıktım yurudum 7de geldim çayı koydum hava çok güzel terledim ohhh misss
Zaten +700 değil miydi.? Yani 1 kilo gitmiş oluyormuska77 geçen cuma 77 olan kilom bu sabah 76.7 valla -300 gr bile sevindim :)
Geldim geldimmm.Biraz işim vardı hallettim.ebrusonmez uyuma kızzz nereye gittin:)
Evet bebek bile anlamış o silikon uçlar çok rahatsız edici dayanıcak bebeği için yapıcak bişey yok :)Sağol canım. 5 den beli uyanığım. Eşim şehirdışına gitti.Bayağı erken kalkmış oldum bende
Bebişe mama vermişler bikaç sefer. Ama mama yiyincede memeyi tutmamış. Silikonlu başlıklar varya onu söyledim.Ondada süt geç gidiyor diye sinirleniyormş bebişimiz...
Çabucak geçer umarım
Yok canım geçen cuma 77 di fotodo atmıştım yok +700 wc şişliğindendi galiba yoksa menulerimle 700 gr almış olamam :)Zaten +700 değil miydi.? Yani 1 kilo gitmiş oluyor
Ayy böyle duyunca gözüm korkuyor. Aslında benide alıştırmaya çalışıyorlar ama zor yaa annelikEvet bebek bile anlamış o silikon uçlar çok rahatsız edici dayanıcak bebeği için yapıcak bişey yok :)
Canım çok iyi gidiyorsun yinedeYok canım geçen cuma 77 di fotodo atmıştım yok +700 wc şişliğindendi galiba yoksa menulerimle 700 gr almış olamam :)
Hemde ne zor :) senin yaşın küçük birazda ha bekle hiç acele etme:)Ayy böyle duyunca gözüm korkuyor. Aslında benide alıştırmaya çalışıyorlar ama zor yaa annelik
Dur kız daha 8 olmamışşş.Bu ne heyecanMuskacım uyanmışsındır sen hadi cuma bugün nerde kaldın bacım:) çekirgelerin seni bekliyor:))
Bende öyle düşünüyorum canım. Hem uzaktayız.En çok bu etkiliyor. Buradan gidince düşünsek daha iyiHemde ne zor :) senin yaşın küçük birazda ha bekle hiç acele etme:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?