Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amin canım ben takımın teyzesi olabilecek yaştayım
Çıtır teyzemi olurmuşşş. Ne teyzesi güzelimm.. Çıtırsın sen çıttıııırrrr
Yaşlarımız aynı sayılır canım. Ben dd 36 yaşındayım. Benim bebikler daha küçük biri 8 yaşında biri de 3 yaşında.
Allah bağışlasın çekirge

Ben hamilelikte çokda alamam heralde :))
Burnum hasssastır. Herşeye midem bulanır. HAmileliktede artarsa bulantı. Değmeyin keyfime

canım izinli olduğu için birşey yapmana gerek yok tatlım bu arada yarın ben 1 günlüğüne araziye gideceğim eğer erken gelirsem listelere bakarım kontrol ederim değilse sen eklersin tatlım
Kolay gelsin gönüllerin kaptanı

Kız delimisin bayram temmuzda yaaa o zamana ben mezun olurum:)

Eveeeett tembelimmm.
Umutsuz vakayım.Niyeyse artık hedef daha uzak görünüyorr.

muska77 doğru yerde miyim ses ver bana
Hoşşşgellldinnn

muska77 sen deneyimli bi annesin bilirsin zannımca; görümcemin 2 haftalık bebeği var. Göğüsleri yara olmuş. Çatlamış.Kremlerde sonuç vermemiş.Bildiğin bi yöntem var mı?
Canım aferin sana uyumamışsın:) eğer kremlerde işe yaramıyorsa sabredicek emzirdikçe geçiyor malesef ben emzirirken bağırıyor dum çok fenaydı benimkilerde

Son düzenleme:
Canım aferin sana uyumamışsın:) eğer kremlerde işe yaramıyorsa sabredicek emzirdikçe geçiyor malesef ben emzirirken bağırıyor dum çok fenaydı benimkilerde
Sağol canım. 5 den beli uyanığım. Eşim şehirdışına gitti.Bayağı erken kalkmış oldum bende
Bebişe mama vermişler bikaç sefer. Ama mama yiyincede memeyi tutmamış. Silikonlu başlıklar varya onu söyledim.Ondada süt geç gidiyor diye sinirleniyormş bebişimiz...
Çabucak geçer umarım

Evet bebek bile anlamış o silikon uçlar çok rahatsız edici dayanıcak bebeği için yapıcak bişey yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…