- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.561
Kız inadınamı tartı öncesi hem öğlen hem akşam pilav yiyon?Menumu yazayim kizlar
Sabah
Patates kizartmasi bes alti kabak kizartmasi patlican. Ama az yagda kizardi. Bunlari yogurtlayip yedi . Sekersiz cay birde
Ogle
Patates bezelye havuc haslayip yogurtlayip yedim bi kasikta bulgur pilavi
Aksam
Tarhana corbasi bi kepce. Kucuk tabak nohut pilavi ve salata
2 litre su bir saat yuruyus
Çok güzel zeynepcim Eleştirecek hiç birşey yok.Bu günkü menüm.
Sabah 6.30
1 haş yumurta
1 kk peynir
Domatrs
1 dilim tb ekmeģi
Öğlen 15.00
1 büyük kase tavuk suyu çorba
Salata
Ara 16.30
1 adet elma
Akşam 19.00
1 tabak bamya
2.5 litre su ve 30 dk yürüyüş
Geçmiş olsun canım tamam hallederiz.
Çok güzel aferin kız:)muska77 dünün menüsü:
Kahvaltı: 1 yumurta- Yarım elma
Öğle: 1 bardak kayısılı su( 2 kayısyı ılık suda beklettim) 2 cevizi suya koyup gümlettim.
Akşam: 1k. ıspanaklı yumurta- 1 but- 1 kepçe yayla çorbası
Su: 2 litre Spor: 2 saat hafif tempolu yürüyüş
Tebrikler bak eksiyi gördün bu haftada normal düzen yap tamammı?
Uçlarına bal sürsün ama bebiş emmeden önce temizlesin. Bebeklere belli bir aydan önce bal yasak çünkü..muska77 sen deneyimli bi annesin bilirsin zannımca; görümcemin 2 haftalık bebeği var. Göğüsleri yara olmuş. Çatlamış.Kremlerde sonuç vermemiş.Bildiğin bi yöntem var mı?
Tebrikler canım. Bu hafta ara yapma bakalım nolacak..muska77 geçen cuma 77 olan kilom bu sabah 76.7 valla -300 gr bile sevindim :)
Geldim kız geldim..Muskacım uyanmışsındır sen hadi cuma bugün nerde kaldın bacım:) çekirgelerin seni bekliyor:))
Sağol organik hatunÇok güzel aferin kız:)
Tamm kaptanım.Ama bugun de niyetliyim.Yarından itibaren nasipseTebrikler bak eksiyi gördün bu haftada normal düzen yap tamammı?
Ayy çok teşekkür ederim Muskam.Nasıl sevindim anlatamam. Bizim buranında balı meşurdur. Doğum zamanı göndermiştik.İşe yararsa sevinirimm.Uçlarına bal sürsün ama bebiş emmeden önce temizlesin. Bebeklere belli bir aydan önce bal yasak çünkü..
Bal en az 30dk dursun yara yerde.
Ellerine sağlık Muskamm.***5. Takım 459. Etap***
kollontai (
ebrusonmez (59,8/59,4/0,4/%0,67)
morordek (59,9/
d_mndc (82,5/
YitikMavi (84,5/
nilsub (77/76,7/0,3/%0,39)
deryalimm07 (78,5/
Esrakarakaya (77/
5. Takım Ortalaması :%
btlbetul (65,5/
toplight (71/
ada81 başlangıç 25 mart76,2,hedef 64
qarden başlangıç 29 mart
zynp1980 başlangıç 29 mart
afife lale (68) başlangıç 29 mart
aybukediyar başlangıç 30 mart 81 (hedef 60)
deep_fat baslangıç 31 mart hedef 70
Bal yaralara çok iyi gelir.Ayy çok teşekkür ederim Muskam.Nasıl sevindim anlatamam. Bizim buranında balı meşurdur. Doğum zamanı göndermiştik.İşe yararsa sevinirimm.
Ni demek görevimizEllerine sağlık Muskamm.
Aaa öylemiiBal yaralara çok iyi gelir.
Ama yanlış emzirdiği için yara oluyor.
Bebek mümkün olduğunca koyu renkli bölgeyi ağzına alsın sadece ucunu emerse yaradan kurtulamaz.
Eee birini emzirirken diğerine hamile kaldım neredeyse 3 yıldan fazla ilaç kullanamadım o yüzden bu bilgilerAaa öylemii
Yeni duydumm.
Sen ne muhteşem kadınsın yaa :))Annem gibi herşeyi biliyonn. İdolümsünn
Ağzına sağlık kaptanımm. Mesaj attım uyanınca arasın hemen söyleyeyim.Eee birini emzirirken diğerine hamile kaldım neredeyse 3 yıldan fazla ilaç kullanamadım o yüzden bu bilgiler
mecburen araştırıp öğreniyorsun
Umarım onada iyi gelir.. Bide sütü fazlaysa herkesin yanında söylemesin.Ağzına sağlık kaptanımm. Mesaj attım uyanınca arasın hemen söyleyeyim.
Canım ya günlerde uzun ara yapmadan durabilecekmiyim bugün deniyeyim bakem:)Tebrikler bak eksiyi gördün bu haftada normal düzen yap tamammı?
Uçlarına bal sürsün ama bebiş emmeden önce temizlesin. Bebeklere belli bir aydan önce bal yasak çünkü..
Bal en az 30dk dursun yara yerde.
Tebrikler canım. Bu hafta ara yapma bakalım nolacak..
Geldim kız geldim..
Söylerimm.Umarım onada iyi gelir.. Bide sütü fazlaysa herkesin yanında söylemesin.
Bebeğine ve kendine iğde ağacından minik bir parca dal (boncuk kadar) taksın.
Sadece ilk gün zorlanırsın çok zorlanırsan salatalık ye..Canım ya günlerde uzun ara yapmadan durabilecekmiyim bugün deniyeyim bakem:)
Denicem bol ılık çay içerim kahve içerim aralarda bakıyım:)Sadece ilk gün zorlanırsın çok zorlanırsan salatalık ye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?