- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.581
Haftaya 98i bile görebilirsin ama hadi kolay gelsin.Günaydın kizlar hepinize muckkss ben yine göremedim 99 ü. Geçen cuma 101.3 dum galiba bu sabah itibariyle 100.2 o lanet 200 grama çok saydirdim sabah sabah. Hayırlı cumalar hepicinise. İsteyim ben fırsat bulunca gelicen
İnşallah bu işe yarar yoksa başka bişey düşünmeliyiz..Denicem bol ılık çay içerim kahve içerim aralarda bakıyım:)
Gunaydın hanımlaaar! Ben mezun oluyorum ve açlıktan geberiyorum
Şu ana kadar bildirilen kilolar süper, herkes ekside
Valla muskam ayran aşıyla bile anca bu kadar inebildim. Dün gece midem kendisini sindirecek diye korktum, bence verilecek kilom kalmadı daha fazla
Helal sana kız mezunsunda mezunsun
Tebrikler canımGunaydin herkese .,
kaptanim reglim gecikmesine ragmen kilom -700 oley yani geçn hafta 76.200 idim bu hafta 75.500) ......regli olabilirsem daha fark eder...
Tatlım o boyla 60-62 bile normal sana hadi bakalım benmle beraber korumaya geç sende..Valla muskam ayran aşıyla bile anca bu kadar inebildim. Dün gece midem kendisini sindirecek diye korktum, bence verilecek kilom kalmadı daha fazla58 hayali bi hedef olmus, onu anladım. 59'da tutmaya çalışacagım cunku biliyorum ki bugun normal düzene gecince hop cıkacak 59'lara
Tebrikler canım çok sevindim senin adına :)Gunaydın hanımlaaar! Ben mezun oluyorum ve açlıktan geberiyorum
Şu ana kadar bildirilen kilolar süper, herkes ekside
Evet bence de, son haftalar işkence gibi geçti resmenTatlım o boyla 60-62 bile normal sana hadi bakalım benmle beraber korumaya geç sende..
Resim paylaşsana kafanı koymasanda olur...
Anaa edecen tabi sayın kaptan yardımımcımHanımlar benim şimdi çıkmam lazım. Okula gidip kahvaltı sonra da pilates, arada bakmaya calısacagım.muska77 yardım lazım olursa buralarda olurum 12 gibi, ikinci bir göz olarak kontrol ederim ben de istersen :)
Sagol canım, şimdi sırada sizleri mezun etmek var. İçimdeki canavarı cıkarabilirim ortayaTebrikler canım çok sevindim senin adına :)
Tamamdır muskam benimAnaa edecen tabi sayın kaptan yardımımcım
ben bugün ayran aşı çorbasının malzemelerini hazırlıyım cumartesi pazar yapayım bariİnşallah bu işe yarar yoksa başka bişey düşünmeliyiz..
Canım bence perşembe cuma yap. Bu hafta şu ara yapmamayı dene.ben bugün ayran aşı çorbasının malzemelerini hazırlıyım cumartesi pazar yapayım bari
Bak ne diyorum yarın ve pazar çorba gunu yapayım kahvaltıdada çorba içieyim pazaertesi salı normal gün yapayım çarş. Perş. Yine çorba gunu yaparım bu arada bugünden itibaren ara öğünleri kaldırayım olarmı:)Canım bence perşembe cuma yap. Bu hafta şu ara yapmamayı dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?