- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.941
İşine bak canım akşam buluşuruz:)
Ben 2 puanı hak etmiyorum yahu dun dışarda yurumekten akşam belim ağrıdı kaptanımız gelsin bulsun arayı :) terminator bacım taktı bana taktı sıfır beden yapacak beni :)HAhhhaaaaa birincili yolunda rakipsiz ilerliyorumm
Teşekkürlerr güzelimm.
Hafta sonu cozutmayınn haa
Zaten gelmek isteyenler de var.muska77 kovarsa karışmam.
Canım menunun tamamı akşam yemekten sonra kaptan ve kaptan yardımcılarını etiketleyerek yazılıyor ben motive amaçlı yazıyorum kızlara akşam yeniden etiketliyerek yazıyorum haberin olsun canım bende biraz spor yapıp temizliğe girişicem:)bugünki menüm
sabah 1 saat yürüyüş
bir tane domateslibiberli kepekli tost
öğle tavuk ızgara salata
arada bitki çayı
akşam ıspanak yoğurt
3lt su
bonus: bahar temizliği:):)
Sen kararlı ol yeter ben 45 günde 8 kilo verdim belki çok önemli bir kilo değil ama benim için imkansızdı o yüzden kaptanımız ve yardımcıları dinle hayatım bazen fena kızıyorlar ama bizim iyiliğimiz için :)hayır hayır aslaasla :):)
Günaydın naber :) yok benim kaçamağım falan kızzzz kaçamağı olanlar düşünsün :)Hanimlar günaydın!
Hafta sonu cozutmayin sakın, pazartesi kontrol ölçümü yapılıyor unutmayin.
Dunku menuleri henuz detayli inceleyemedim ama gofretler cikolatalar gordum, ceza yazilmaya baslanacak... Hafta sonu cezalari da goz onunde bulundurarak yiyin:)
Sen kararlı ol yeter ben 45 günde 8 kilo verdim belki çok önemli bir kilo değil ama benim için imkansızdı o yüzden kaptanımız ve yardımcıları dinle hayatım bazen fena kızıyorlar ama bizim iyiliğimiz için :)
Geçmiş olsun canımm.Allah şifa versin.Hangi ülke
Iyiyim canim anca kahvaltidan kalktim, sen nasilsinGünaydın naber :) yok benim kaçamağım falan kızzzz kaçamağı olanlar düşünsün :)
kızsınlar ceza versinler razıyım yeterki gitsin kilolarım:)
Canım menunun tamamı akşam yemekten sonra kaptan ve kaptan yardımcılarını etiketleyerek yazılıyor ben motive amaçlı yazıyorum kızlara akşam yeniden etiketliyerek yazıyorum haberin olsun canım bende biraz spor yapıp temizliğe girişicem:)
Alıştıralım :) ne yapayım bende öğlen yemeği yedim birazdan 2 mile yapıcam :)Iyiyim canim anca kahvaltidan kalktim, sen nasilsin
Sana demedim zaten organik bacım senin menun iyiydi diye hatirliyorum :)
Yeni gelenleri de hızlı tempomuza alistiralim istedim :))
@kollotai duydun mu tam senlik öğrenci ceza istiyor vurun Aybüke :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?