Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kolay gelsinn

Zafere giden yolda herşey mübahtır sonuçta

Tam gaz başladın göreve demi??

Canım güzel menü. Afiyet olsun.

Ben de uykuyu cok severim. Ama iki tane cocuk olunca biride 21 aylik olunca zor oluyor.Ozellikle sabah uykularina hasretim

Benim kızım 3 ay sonra 3 yaşını dolduracak ama hala uykusuz. Bende de 2 çocuk dinlenme ve uykunun ne demek olduğunu bilmiyorum.

Sagol canim. Dış kulak iltihabi ve faranjit. Cok agir geciyor. Hayatimda bir ya da iki kez boyle hasta olmusumdur.
Evet arkadaslarim sagolsunlar yardimci oluyorlar. Yurtdisinda olunca aile-akraba yok malum...

Geçmiş olsun canım.

Çikolata harici çok hoş olmuş.Çikolata olarakta bitter tercih edebilirsin canım. Daha az kalorili

Kızım yemedi yarım kaldı. Sonra hop yutuverdim 10 saniye sonra da bir pişman bir pişman ama oldu artık. Telafi yapacağız.

Canım ben seni rakip seçtim kendime. Boylarımız yskın. Ben 170 cm ve kilom da 84.5. Kararlıysan yarışalım . Ben de yeniyim. Adım zeynep 36 yaßında çıtır olma savaşçisıyım.

Benim o kızmalara çok ihtiyacım var kuzum. Çok istiyorum zayıflamayı.

O gofret olan benim kızlar deşifre ediyorum kendimi. Ama bu hafta ki son kaçamak. Baßka yapmayacağım.

Günaydın naber :) yok benim kaçamağım falan kızzzz kaçamağı olanlar düşünsün :)

Yani bennnn.

Ne hatunsun ya yine ne olduda ben 2 puan aldım yahhhuuuuuu?
cıss yok ama cok yemissin, okurken sıkıldım
Çikolata harici çok hoş olmuş.Çikolata olarakta bitter tercih edebilirsin canım. Daha az kalorili
bu takımda cikolata tercih etmek yassah yawrum sen daha ogrenemedin mi? cikolata tercihleriyle ilgili fikirlerinden dolayı kacamaga tesvikten cezamı yazalım

bu takımda cikolata tercih etmek yassah yawrum sen daha ogrenemedin mi? cikolata tercihleriyle ilgili fikirlerinden dolayı kacamaga tesvikten cezamı yazalım
Yok yoookk..Çok üzgünüm. Öyle demek istemedimm..
Yani madem yiyor beri en az kaloriyi tercih etsin diye şey ettiydimm.

Z zynp1980 bir daha çikolata yediğini görürsem. Ben seni çiğ çiğ yerim
Haberin olsunnn. Bundan sonra çikolata yiyenler karşısında beni bulurrr. TAmmaammm mııı ??

Yazmayın kuzim o ben acemi olduğum için bana fikir vermek istrdi.

Verin cezamı da bir daha da ağzıma koymam. Anam ödüm koptu kız benim sizden. Yazarken bilem düşüncez artık. Sıkı tskipteyiz kızlar. Amannnnn haaaaaa

Yok yoookk..Çok üzgünüm. Öyle demek istemedimm..
Yani madem yiyor beri en az kaloriyi tercih etsin diye şey ettiydimm.

Z zynp1980
Z zynp1980

Onun beli rahatsız o yüzden atlayamaz heralde
Doğru gerci.. Yerine yuruyus yapar artik ceza alirsa :)
Ebru'ya kesmeyiz uyari niyetine dedi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…