- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.961
Daha iyi yaaBen 2 puanı hak etmiyorum yahu dun dışarda yurumekten akşam belim ağrıdı kaptanımız gelsin bulsun arayı :) terminator bacım taktı bana taktı sıfır beden yapacak beni :)
Afiyet olsun canım.Güzel seçimmEki Görüntüle 1807305
Kızlar öğlen menüm meyveyi çok sevdiğim için öğlen yemeği olarak hem protein hem karbonhitrat almış oluyorum :) 2 günkurusu kayısı 1kuru incir 2 ceviz 1minnak muz yarım kase yoğurda 1yk yulaf ezmesi oh misss bu hafta 75 görmem lazım :)
Harika canım..bugünki menüm
sabah 1 saat yürüyüş
bir tane domateslibiberli kepekli tost
öğle tavuk ızgara salata
arada bitki çayı
akşam ıspanak yoğurt
3lt su
bonus: bahar temizliği:):)
Kolay gelsinnCanım menunun tamamı akşam yemekten sonra kaptan ve kaptan yardımcılarını etiketleyerek yazılıyor ben motive amaçlı yazıyorum kızlara akşam yeniden etiketliyerek yazıyorum haberin olsun canım bende biraz spor yapıp temizliğe girişicem:)
Zafere giden yolda herşey mübahtır sonuçtaSen kararlı ol yeter ben 45 günde 8 kilo verdim belki çok önemli bir kilo değil ama benim için imkansızdı o yüzden kaptanımız ve yardımcıları dinle hayatım bazen fena kızıyorlar ama bizim iyiliğimiz için :)
Tam gaz başladın göreve demi??Hanimlar günaydın!
Hafta sonu cozutmayin sakın, pazartesi kontrol ölçümü yapılıyor unutmayin.
Dunku menuleri henuz detayli inceleyemedim ama gofretler cikolatalar gordum, ceza yazilmaya baslanacak... Hafta sonu cezalari da goz onunde bulundurarak yiyin:)
Yok canım.Doğuda görevdeyizSagolasin. Arnavtluk taym. Sen Ist da misin
Günaydın şekerler bugün için planladığım ve uyucagima kendimi inandırdigim menü
Sabah 1 yumurta 3 bardak ıhlamur 4 dilim ekmek domates
Öğlen karnabahar salatası
Ara nescafe form bisküvi
Akşam karnabahar salatası
Akşamı 5-6 gibi yedikten sonra ve gün aralarında siyah çayla desteklicem
Su. .. fark ettiğim en büyük sıkıntı su. ... çay kahve tüketimim kesinlikle en az 2 litre ama su icmiyomusum ben yaaa
Spor nanay gülüm nanay diye ufaklığın peşinde gezdiğim spor sayılır mi
Ben de uykuyu cok severim. Ama iki tane cocuk olunca biride 21 aylik olunca zor oluyor.Ozellikle sabah uykularina hasretim
Sagol canim. Dış kulak iltihabi ve faranjit. Cok agir geciyor. Hayatimda bir ya da iki kez boyle hasta olmusumdur.
Evet arkadaslarim sagolsunlar yardimci oluyorlar. Yurtdisinda olunca aile-akraba yok malum...
Çikolata harici çok hoş olmuş.Çikolata olarakta bitter tercih edebilirsin canım. Daha az kalorili
@muska77 canim ben bugun tartildim. Carsambadan beri cozutmustum. 86.6 kilo ciktim artik. Hangisini degerlendirirsen sana kalmis.
Bugun annamle babam geliyor. Evi temizledim. Ywmeklerimi bile yaptim yani. Erkenciyim bugun. Oglenden sonra dışarı cikacam.
Sen kararlı ol yeter ben 45 günde 8 kilo verdim belki çok önemli bir kilo değil ama benim için imkansızdı o yüzden kaptanımız ve yardımcıları dinle hayatım bazen fena kızıyorlar ama bizim iyiliğimiz için :)
Hanimlar günaydın!
Hafta sonu cozutmayin sakın, pazartesi kontrol ölçümü yapılıyor unutmayin.
Dunku menuleri henuz detayli inceleyemedim ama gofretler cikolatalar gordum, ceza yazilmaya baslanacak... Hafta sonu cezalari da goz onunde bulundurarak yiyin:)
Günaydın naber :) yok benim kaçamağım falan kızzzz kaçamağı olanlar düşünsün :)
cıss yok ama cok yemissin, okurken sıkıldımNe hatunsun ya yine ne olduda ben 2 puan aldım yahhhuuuuuu?
bu takımda cikolata tercih etmek yassah yawrum sen daha ogrenemedin mi? cikolata tercihleriyle ilgili fikirlerinden dolayı kacamaga tesvikten cezamı yazalımÇikolata harici çok hoş olmuş.Çikolata olarakta bitter tercih edebilirsin canım. Daha az kalorili
Yok yoookk..Çok üzgünüm. Öyle demek istemedimm..cıss yok ama cok yemissin, okurken sıkıldım
bu takımda cikolata tercih etmek yassah yawrum sen daha ogrenemedin mi? cikolata tercihleriyle ilgili fikirlerinden dolayı kacamaga tesvikten cezamı yazalım
Ben her türlü atlarımm şirinelerr..kollontai kaçamakları herkese eşit 200 atlama cezası mı keselim? Yoksa yenilene göre degissin mi sayısı? Bir parça bitter çikolata ve yarım gofret gördüm menülerde hatırladıgım :)
Cezacı şirine olarak sana danışmak istedim :)
evet sen gene ip atlama konusunda iyisin,Ben her türlü atlarımm şirinelerr..
Onun beli rahatsız o yüzden atlayamaz heraldeevet sen gene ip atlama konusunda iyisin,nilsub 'a da atlatabilirsek süper.
cıss yok ama cok yemissin, okurken sıkıldım
bu takımda cikolata tercih etmek yassah yawrum sen daha ogrenemedin mi? cikolata tercihleriyle ilgili fikirlerinden dolayı kacamaga tesvikten cezamı yazalım
kollontai kaçamakları herkese eşit 200 atlama cezası mı keselim? Yoksa yenilene göre degissin mi sayısı? Bir parça bitter çikolata ve yarım gofret gördüm menülerde hatırladıgım :)
Cezacı şirine olarak sana danışmak istedim :)
Z zynp1980
Doğru gerci.. Yerine yuruyus yapar artik ceza alirsa :)Onun beli rahatsız o yüzden atlayamaz heralde
Ebru'ya kesmeyiz uyari niyetine dedi:))
Demi ama hemen yanlış anlaşılıyorYazmayın kuzim o ben acemi olduğum için bana fikir vermek istrdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?