- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.981
Bişey olmaz kuzum.Atlar zayıflarızYazmayın kuzim o ben acemi olduğum için bana fikir vermek istrdi.
Verin cezamı da bir daha da ağzıma koymam. Anam ödüm koptu kız benim sizden. Yazarken bilem düşüncez artık. Sıkı tskipteyiz kızlar. Amannnnn haaaaaa
Ebrum sana ceza yazdırdım kuzum. Ćok üzüldüm. Daha yermiyim kız.
Buradan yetkililere sesleniyorum. @ebrusonmez in suçu yok. Onh affedin. Bana çarpı iki verin.
Oh oh yarasınKızlar süper bir iş yaptım. Yürüüşümü bitirdim. 35 dk yürüdüm. Çocukları annemden slmaya gidiyorum.
Kaçamak yapmıyonuz değil mi??selam arkadaşlar bugün çok yoğundum yeni oturdum şükü
tatlım puan sistemi oturdu o yuzden ondan devam ediyorum, 0 puan alan 300 jj 1 puan alan 200 jj 2 puan alan 100 jj 3 tam puana ceza yok, ama benim kacamak anlayısım biraz farklı biliyosun ki, 2 dilim ustu sabah dısında yenen ekmeklere ceza aksam 1 kasık da olsa bulgur pilav patates makarna vs ceza biskuvinin her turu ceza hepsi kalorisiz ama cok yediyse cezaaakollontai kaçamakları herkese eşit 200 atlama cezası mı keselim? Yoksa yenilene göre degissin mi sayısı? Bir parça bitter çikolata ve yarım gofret gördüm menülerde hatırladıgım :)
Cezacı şirine olarak sana danışmak istedim :)
hah şöyleYok yoookk..Çok üzgünüm. Öyle demek istemedimm..
Yani madem yiyor beri en az kaloriyi tercih etsin diye şey ettiydimm.
@zynp1980 bir daha çikolata yediğini görürsem. Ben seni çiğ çiğ yerim
Haberin olsunnn. Bundan sonra çikolata yiyenler karşısında beni bulurrr. TAmmaammm mııı ??
spor iyi olmus canım, zamanla arttırırsınKızlar süper bir iş yaptım. Yürüüşümü bitirdim. 35 dk yürüdüm. Çocukları annemden slmaya gidiyorum.
Anladım canım mantıklıymıs.tatlım puan sistemi oturdu o yuzden ondan devam ediyorum, 0 puan alan 300 jj 1 puan alan 200 jj 2 puan alan 100 jj 3 tam puana ceza yok, ama benim kacamak anlayısım biraz farklı biliyosun ki, 2 dilim ustu sabah dısında yenen ekmeklere ceza aksam 1 kasık da olsa bulgur pilav patates makarna vs ceza biskuvinin her turu ceza hepsi kalorisiz ama cok yediyse cezaaa
Tamamdir Betülcüm ,tatlı rakibem :)boyun boyuma kilon kiloma denk beybi....rakibimsin.... :)
Yani kızlarr anlayacağınız üzere ananız ağlayacakktatlım puan sistemi oturdu o yuzden ondan devam ediyorum, 0 puan alan 300 jj 1 puan alan 200 jj 2 puan alan 100 jj 3 tam puana ceza yok, ama benim kacamak anlayısım biraz farklı biliyosun ki, 2 dilim ustu sabah dısında yenen ekmeklere ceza aksam 1 kasık da olsa bulgur pilav patates makarna vs ceza biskuvinin her turu ceza hepsi kalorisiz ama cok yediyse cezaaa
tatlım ben pazartesi ilk cezaları yazıcam, sen yapılıp yapılmadığını kontrol etsen bana yeter, mesela p.tesi sabah yazdığım cezanın salı günü en geç yapılması lazım, yapanı yapmauanı bana salı akşam söylersin bende kontrol ederim zaten :)Anladım canım mantıklıymıs.
Sen kes o zaman cezaları, cunku senin sistemin baya sıkı, ben daha eli bol kalırım :)))
Sen yazdıkca ben not alırım, haftalık olarak degerlendiririz madem. Yardım edebilecegim başka bir şey varsa da söylersin
Tamamdır :)tatlım ben pazartesi ilk cezaları yazıcam, sen yapılıp yapılmadığını kontrol etsen bana yeter, mesela p.tesi sabah yazdığım cezanın salı günü en geç yapılması lazım, yapanı yapmauanı bana salı akşam söylersin bende kontrol ederim zaten :)
Çok şükür yapmıyorum tatlımKaçamak yapmıyonuz değil mi??
Gitme tabi şimdi en zoru.Muskaaaam Defneeem ayyy cok mutlu oldum yaaaa
Hicbir yere gitmiyoruuum sizi birakmaaamkilolari birlikte verdik birlikte koruyacagiz
Kızdırmayın şirinemi...kızlar saat kac oldu menuler nerde
Allah kabul etsin canım
Çok güzel canım afiyet olsun.Kızlar menum
Sabah 2 kayısı 2 ceviz 2bardak ılık su 30 dk yuruyuş
Kahvaltı 1yumurta domates salatalık maydanoz 4yeş. zeytin yeşil çay 1koy ekm. 30 dk yürüyüş
öğlen yarım tabak yum. haşl. patatesli yeşillikli salata 1kase yoğurt
Akşam 1kase yeşil mercimek yemğ. 1kase yoğurt 40 dk yürüyüş
Su 2litre bitti 3bulur
Spor yatmadan 2mile yapıcam
Çok geçmiş olsun yaa kötü kamışsın..Selamlar . Ben halen cok hastayim.. Bugun yediklerim hep arkadaslarmn yaptiklari sagolsunlar
Sabah
1.5 haslanmis yumurta
0.4 dilim borek
7 zeytin
4 yaprk marul
1.5 yk yagsiz kuymak(bir tencereyi 10 gr tereyagyla yapms arkds)
1 taneden az portakal
Ogle
1.5 borek
1 kase corba
3 yk kisir
Aksam
1 borek
Biliyorum boreklee olmamali ama birakin kendime yemek hazirlanayi yemegi agzima gotururken bile zorlandim. Arkadslr ne yaptiysa onu yedim mecburen.. Su ne kadar ictim; hic bilmiyorum;((
Kızlar Kaptan benimde siz bir takımda yarışıyordunuz sanki yanlışmı hatırlıyorumZayıflama yarismasina girmek istiyorum bi degisiklik yapip 5takima girmek istedik bi arkdasimla birlikte yer varmi canim@Feraceli
Ilık süt yada elma
Vaay esracım harika..Ben menuyu yazayim
Sabah
Haslanmis yumurta az peynir bi dilim ekmek sekrrsiz cay
Ogle - aksam
Bi kase tarhana corbasi.
2 litre su 2 saat yuruyus
Şifa olsun sana. Yine çok güzel bir menü.İyi geceler Canlarrr
bugünüm
sabah 04:50 1 bardak ılık limonlu su
1 saatlik yürüyüş yapıldı
kahvaltım 06:50
bol lor peyniri
1 küçük greyfurt
3 dal kıvırcık
2.öğünüm 15:20
2 yumurta ile karnabaharlı omlet
1 kase yoğurt .Şifa olsun bana :)
Çok şükür.
Aynen öyle oldu vakvakımBence tam emin olamadi ve malum cuma gunu belli bi saate kadar da listeyi bildirmek gerekiyor aceleye getirmemek icin Defne oyle yazmış olabilir canim. Kırılmış olabilirsin tabi ama ben halledilecegini düşünüyorum%100 emin olsa seni neden listeye sokmasin ki :)
patates yerseniz ceza keserim demek
Kııız resmen kaptan yardımcısısın artık hayırlı olsun.Karar senin tabi ki.. Kırgınlığın da gecer umarim, o acidan halledersiniz demistim zatenneyse iyi geceler canim.
Canım çikolatalı gofretin ne işi var oradaCuma menüm
Sabah 6.30
1 haş. Yumurta
1 kk peynir
Domates
1 dilim tb ekmeği
Öğlen 14.00
1 tabak kuru fasulye
1 kase salata
Ara 16.00
Yarım çikolatalı hofret
Şekersiz türk kahvesi
Akşam 19.30
4 parća avuç içi kadar ızgara et
Salata
2 litre su
25 dk yürüyüş.
Nanay haGünaydın şekerler bugün için planladığım ve uyucagima kendimi inandırdigim menü
Sabah 1 yumurta 3 bardak ıhlamur 4 dilim ekmek domates
Öğlen karnabahar salatası
Ara nescafe form bisküvi
Akşam karnabahar salatası
Akşamı 5-6 gibi yedikten sonra ve gün aralarında siyah çayla desteklicem
Su. .. fark ettiğim en büyük sıkıntı su. ... çay kahve tüketimim kesinlikle en az 2 litre ama su icmiyomusum ben yaaa
Spor nanay gülüm nanay diye ufaklığın peşinde gezdiğim spor sayılır mi
Dur anam geçmişle boğuşuyom. Geçmişi bitireyim onlara soracam ben
Bu daha güncel bu kilonu baz alalım.muska77 canim ben bugun tartildim. Carsambadan beri cozutmustum. 86.6 kilo ciktim artik. Hangisini degerlendirirsen sana kalmis.
Bugun annamle babam geliyor. Evi temizledim. Ywmeklerimi bile yaptim yani. Erkenciyim bugun. Oglenden sonra dışarı cikacam.
Daha ne istiyonmki şirinemin kafayı taktığı hatun zayıflar.Ben 2 puanı hak etmiyorum yahu dun dışarda yurumekten akşam belim ağrıdı kaptanımız gelsin bulsun arayı :) terminator bacım taktı bana taktı sıfır beden yapacak beni :)
Vaay beğendim menüyü aybukebugünki menüm
sabah 1 saat yürüyüş
bir tane domateslibiberli kepekli tost
öğle tavuk ızgara salata
arada bitki çayı
akşam ıspanak yoğurt
3lt su
bonus: bahar temizliği:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?