Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy nasıl korktu yazııık

Kızlar süper bir iş yaptım. Yürüüşümü bitirdim. 35 dk yürüdüm. Çocukları annemden slmaya gidiyorum.
Çokiyi yapmışsın çekirge.

Tatlım qarden ve deepfat 100 kilo üzeri.
qarden 122 kilo yani çok fazla kısmaması lazım onlara ona göre davran..

Suyu tamamlarsan güzel canım.

Arkadaslar hastaligim aynen devam;((
Aksam yemegni beyim hazirladi simdi. Tonlu misirli makarna ve salata. Makarnadan bir kac kasik yiyeyim mi?
Vallahi bu hastaligim cok agir gecti. Hayatimin en zor hastaliklarindan biri. Yoksa kendim corbami yapar icerdim

Aynen öyle oldu vakvakım
Kafamı karıştırdılar ama hallettik şirineyle..
Iyi yaa cok sevindiimm, kırgınlık dargınlık olmasin
Kııız resmen kaptan yardımcısısın artık hayırlı olsun.
Evet yaa karar defterine de işlenmiş. Artik resmen takimdan sorumlu kisilerden biriyim amanin
Canim baska caren yoksa ye birkac kaşık abartmadan. Ama ceza kesilecektir haberin olsun

evet canm ya belimde değil tam olarak omuriliğimde yamukluk var o yüzden atladığım zaman sırt ve bel ağrım çok aşırı oluyor ceza alırsam fazlada 1 mile yaparım olarmı? :)
Haklısın onceden de söylemistin ben unutmusum canım.
Cezacı şirinimiz kabul ederse benim icin sorun yok

Kızlar bugun öğleden sonra 3gibi çocukları alıp pikniğe gittim yol üzerinde bulunan heryer yeşil alan çok güzel oldu :) valla tavuk haşladım yoğurt koydum kendime çocuklara hazırladım yemek 5 gibi yedim 6 gibi geldik top oynadık yakalamaca oynadık çocuklarda mutlu oldu ama çok yorulmuşum her yerim dökülüyor havada çok güzeldi :)

muska77 kollontai morordek d_mndc kızlar menüm
kahvaltı yarım haş. yum. yarım domates salatalık 5 zeytin 1 d köy ekm.
öğlen 1 kase yoğurda 1 yk. yulaf ezmesi 2 kayısı 1 incir 2 ceviz 1 minnak muz
akşam 1 kase yoğurt 2 tane derisiz haş. baget
spor 2 mile 10 sguat 15 duvara elleri koyulup yapılan mekikten yaptım
su 2 bitti 3 olur şuan çok açım çünkü dayan suya
3 kupada yeşil çay içtim

diyorum ya mecburi bi durum muska77 demişti zaten ip atlama diye haberiniz olsun :) kaptandan izinliyim şekerim
Tamam o zaman canım
Çok iyi yapmıssınız canım, hava bugun burda da cok güzeldi ama evde işlerim vardı ben çıkamadım maalesef Böyle havaları iyi degerlendirmek lazım
Senin bıdıklar da cok sirinler ya masallah

çocuk olunca herşeyi bırakıyosun tatlım ne diyolarsa o oluyor :) hııımmmm sen bana sor tatlılıklarını bide çok yaramazlar :) bide tatlım tam bahar havası vardı burada yeşil alan çok bir kokuyodu hava misssss inanamazsın:)

ceza alınca bana 1 mile verirsiniz aynı olur ama ceza almamaya ha gayret bakalım cumaya 75 görmem lazım :)

morordek muska77 kollontai

Sabah 11 de kahvalti
yumurtali menemen
2 sivri biber
domates
salatalik
3 zeytin
2 minik dilim ekmek

17 de
1 dilim elma
1 dilim portakal

Aksam 19 da
1 kase mercimek çorbası
1 tabak az dolu kisir
1 catal makarna

spor yok
su 1.5 lt olmustur. Disarda olunca icemedim ama 2 lt yapar yatarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…