- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.001
Ayy nasıl korktu yazııık
Çokiyi yapmışsın çekirge.Kızlar süper bir iş yaptım. Yürüüşümü bitirdim. 35 dk yürüdüm. Çocukları annemden slmaya gidiyorum.
Tatlım qarden ve deepfat 100 kilo üzeri.birde hanımlar herkes birbirinin menüsüne çok güzel olmuş diyorda ben mi göremiyorum acaba bu güzel menüeri, dün 3 puan alan yani düzgün olan bir tane menü var sadece. 3-4 dilim ekmek olan menüler var, çikolatalar bitterler gofretlr havada uçuşuyor, huhuuuuuuu diyet topiği burası!!!!!
@btlbetul ceza listesindesin kaldır totoyu spor yap yemek de yeme, asabımı bozma benim aaaaaaa
Suyu tamamlarsan güzel canım.Bugünüm:)
sabah 07:00 1 bardak limonlu ılık su içildi.Şifa olsun bana :)
kahvaltım
2 ceviz
2 yumurta
maydanoz,roka
1 bardak yoğurt suyu
2. Öğünüm 16:30
1 bardak light süt
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt.Afiyet olsun bana :)
su 3 bardak olmuştur.Yatana kadar 2.5 lt tamamlarım inşallah
sabah 1 saatlik yürüyüş yapıldı.Çok şükür.
Yok canım.Doğuda görevdeyiz
Iyi yaa cok sevindiimm, kırgınlık dargınlık olmasinAynen öyle oldu vakvakım
Kafamı karıştırdılar ama hallettik şirineyle..
Evet yaa karar defterine de işlenmiş. Artik resmen takimdan sorumlu kisilerden biriyim amaninKııız resmen kaptan yardımcısısın artık hayırlı olsun.
Canim baska caren yoksa ye birkac kaşık abartmadan. Ama ceza kesilecektir haberin olsunArkadaslar hastaligim aynen devam;((
Aksam yemegni beyim hazirladi simdi. Tonlu misirli makarna ve salata. Makarnadan bir kac kasik yiyeyim mi?
Vallahi bu hastaligim cok agir gecti. Hayatimin en zor hastaliklarindan biri. Yoksa kendim corbami yapar icerdim
evet canm ya belimde değil tam olarak omuriliğimde yamukluk var o yüzden atladığım zaman sırt ve bel ağrım çok aşırı oluyor ceza alırsam fazlada 1 mile yaparım olarmı? :)Doğru gerci.. Yerine yuruyus yapar artik ceza alirsa :)
Ebru'ya kesmeyiz uyari niyetine dedi:))
Haklısın onceden de söylemistin ben unutmusum canım.evet canm ya belimde değil tam olarak omuriliğimde yamukluk var o yüzden atladığım zaman sırt ve bel ağrım çok aşırı oluyor ceza alırsam fazlada 1 mile yaparım olarmı? :)
diyorum ya mecburi bi durumHaklısın onceden de söylemistin ben unutmusum canım.
Cezacı şirinimiz kabul ederse benim icin sorun yok
Tamam o zaman canımdiyorum ya mecburi bi durummuska77 demişti zaten ip atlama diye haberiniz olsun :) kaptandan izinliyim şekerim
Çok iyi yapmıssınız canım, hava bugun burda da cok güzeldi ama evde işlerim vardı ben çıkamadım maalesefEki Görüntüle 1807537
Kızlar bugun öğleden sonra 3gibi çocukları alıp pikniğe gittim yol üzerinde bulunan heryer yeşil alan çok güzel oldu :) valla tavuk haşladım yoğurt koydum kendime çocuklara hazırladım yemek 5 gibi yedim 6 gibi geldik top oynadık yakalamaca oynadık çocuklarda mutlu oldu ama çok yorulmuşum her yerim dökülüyor havada çok güzeldi :)
çocuk olunca herşeyi bırakıyosun tatlım ne diyolarsa o oluyor :) hııımmmm sen bana sor tatlılıklarını bide çok yaramazlar :) bide tatlım tam bahar havası vardı burada yeşil alan çok bir kokuyodu hava misssss inanamazsın:)Tamam o zaman canım
Çok iyi yapmıssınız canım, hava bugun burda da cok güzeldi ama evde işlerim vardı ben çıkamadım maalesefBöyle havaları iyi degerlendirmek lazım
Senin bıdıklar da cok sirinler ya masallah
ceza alınca bana 1 mile verirsiniz aynı olur ama ceza almamaya ha gayret bakalım cumaya 75 görmem lazım :)Tamam o zaman canım
Çok iyi yapmıssınız canım, hava bugun burda da cok güzeldi ama evde işlerim vardı ben çıkamadım maalesefBöyle havaları iyi degerlendirmek lazım
Senin bıdıklar da cok sirinler ya masallah
Bence de ceza alma :)ceza alınca bana 1 mile verirsiniz aynı olur ama ceza almamaya ha gayret bakalım cumaya 75 görmem lazım :)
evet kollontainin sevgi dolu kollarıBence de ceza alma :)
Sen kendini kollontai'nin kollarına bırak, o seni incecik yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?