Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aksam hep karbonhidrat olmus canim. Corba, kısır ve makarna hic hos bi üçlü degil... Aksamlari protein agirlikli beslenmeye calis

Merhaba kizlar ,

iki gundur temizlige basladim bahar temizliği yatak odasindan basladim dolap iclerini hallediyorum haftaya yardimci bayan alacam cam duvar silinecek. Bu yuzden cok yogunum gelemiyorum yarin mutfaga girecem dolap iclerini bitirmem lazim ....

aksamda koltuga yigiliyorum beni bu hafta mazur gorun gelebildigim surece gelecem...

Ayy ne güzel görünüyor.Zaten çocuklarda çok tatlı

Aksam hep karbonhidrat olmus canim. Corba, kısır ve makarna hic hos bi üçlü degil... Aksamlari protein agirlikli beslenmeye calis

Normalde aksam menulerim boyle degildir. Aksam arkadasta olunca boyle oldu.
bundan sonra menulerim daha itinali olacak su ve sporda.

Bende bugun mutfak dolaplarımı hallettim.Ayda 1 yaparım ben :))
Zevkli oluyorr.

Evet simdi merak ettiklerimi sorayim kaptan yardimcilarim. Siz beni zayiflatacaksiniz onu anladim. Bu ceza puanlri ne oluyor. Mesela ben spor yapmadim ceza var mi. Yeni kayilan biri olarak mini bir ozet alsam

Allah kolaylık versin canım. Benim eşim eğitimci :))
O bakımdan burada bir sorun yaşamadık.Ama yinede zor :))
Ayyy ayda bir icini mi yapiyorsun masallah ben ayda bir yuzunu siler senede iki kere iclerini doker yikar kurular koyarim...cunku yukarlarda hic kullanmadigim tabaklar takimlar var sonra soylenirim kendime hamallalik yapiyorym diye..hersene temizle iki kere ama kullanma )))

Ben misafir takımlarımı dizmedim. Zaten mutfağım ve dolaplarım küçükler. Makinemi boşalttığımda bile silerim. Silip yerleştirme işlerini severim.Eğlenceli geliyorlar. Annemlerin marketi var. Ordan alışkanlık yapmış olmalı...

Bende onlari dizmedim buyuk yemek takimim catal bicak setim kutuda kilerde ama ben gerejsiz yere cok almisim....kirilmiyolarda bazen soruyorum etarafa ihtiyac sahiplerine veriyorum bekar evi olan arkafaslara tabak kupa takimlariveriyoruz )))

ben bardak hastasiyim bir yerde degisik bardak mi gordum guzel bi tabak hrmen aliyorum biraz dur demek lazim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…