- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.021
Aksam hep karbonhidrat olmus canim. Corba, kısır ve makarna hic hos bi üçlü degil... Aksamlari protein agirlikli beslenmeye calismorordek muska77 kollontai
Sabah 11 de kahvalti
yumurtali menemen
2 sivri biber
domates
salatalik
3 zeytin
2 minik dilim ekmek
17 de
1 dilim elma
1 dilim portakal
Aksam 19 da
1 kase mercimek çorbası
1 tabak az dolu kisir
1 catal makarna
spor yok
su 1.5 lt olmustur. Disarda olunca icemedim ama 2 lt yapar yatarim
5 i gibi regl olurum.Olana kadar tutayım kaptanım.Sanki 1 hafta tutup 1 hafta yesem daha verimli olucak gibi :))Allah kabul etsin canım
Bu hafta full oruçmu Normal menümü?
Bilmediğin şey yok vallahaaIlık süt yada elma
Evet hakkariiBizde dogu gorevindeyiz canim. Cok mu dogudasiniz
Eki Görüntüle 1807537
Kızlar bugun öğleden sonra 3gibi çocukları alıp pikniğe gittim yol üzerinde bulunan heryer yeşil alan çok güzel oldu :) valla tavuk haşladım yoğurt koydum kendime çocuklara hazırladım yemek 5 gibi yedim 6 gibi geldik top oynadık yakalamaca oynadık çocuklarda mutlu oldu ama çok yorulmuşum her yerim dökülüyor havada çok güzeldi :)
Aksam hep karbonhidrat olmus canim. Corba, kısır ve makarna hic hos bi üçlü degil... Aksamlari protein agirlikli beslenmeye calis
Evet hakkarii
Siz neredesiniz??
Bende bugun mutfak dolaplarımı hallettim.Ayda 1 yaparım ben :))Merhaba kizlar ,
iki gundur temizlige basladim bahar temizliği yatak odasindan basladim dolap iclerini hallediyorum haftaya yardimci bayan alacam cam duvar silinecek. Bu yuzden cok yogunum gelemiyorum yarin mutfaga girecem dolap iclerini bitirmem lazim ....
aksamda koltuga yigiliyorum beni bu hafta mazur gorun gelebildigim surece gelecem...
Allah kolaylık versin canım. Benim eşim eğitimci :))Allah muhafaza etsin sizi canim.
biz de batmandayiz 1 senemiz kaldi.
Allah kolaylık versin canım. Benim eşim eğitimci :))
O bakımdan burada bir sorun yaşamadık.Ama yinede zor :))
Umarım en yakın zamanda herşey düzelirr.Sehrin zorlugu yeter canim ya. Psikolojik olarak adi bile yetiyor.
Ayyy ayda bir icini mi yapiyorsun masallah ben ayda bir yuzunu siler senede iki kere iclerini doker yikar kurular koyarim...cunku yukarlarda hic kullanmadigim tabaklar takimlar var sonra soylenirim kendime hamallalik yapiyorym diye..hersene temizle iki kere ama kullanmaAllah kolaylık versin canım. Benim eşim eğitimci :))
O bakımdan burada bir sorun yaşamadık.Ama yinede zor :))
Ben misafir takımlarımı dizmedim. Zaten mutfağım ve dolaplarım küçükler. Makinemi boşalttığımda bile silerim. Silip yerleştirme işlerini severim.Eğlenceli geliyorlar. Annemlerin marketi var. Ordan alışkanlık yapmış olmalı...Ayyy ayda bir icini mi yapiyorsun masallah ben ayda bir yuzunu siler senede iki kere iclerini doker yikar kurular koyarim...cunku yukarlarda hic kullanmadigim tabaklar takimlar var sonra soylenirim kendime hamallalik yapiyorym diye..hersene temizle iki kere ama kullanma)))
Bizimde kömür maalesef.Aşırı kirleniyor yaaDogal gaz olsa bu kadar cok kirlenmezler kalorifer komurly kisin 20 gunde bir perde yikamaktan esim sinir oluyor takmasi ona ait)))
Bende onlari dizmedim buyuk yemek takimim catal bicak setim kutuda kilerde ama ben gerejsiz yere cok almisim....kirilmiyolarda bazen soruyorum etarafa ihtiyac sahiplerine veriyorum bekar evi olan arkafaslara tabak kupa takimlariveriyoruzBen misafir takımlarımı dizmedim. Zaten mutfağım ve dolaplarım küçükler. Makinemi boşalttığımda bile silerim. Silip yerleştirme işlerini severim.Eğlenceli geliyorlar. Annemlerin marketi var. Ordan alışkanlık yapmış olmalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?