- 29 Mayıs 2010
- 31.316
- 84.698
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.041
Ayyyy o komur cikmiyor bende tek tek atip yikiyorum iyice temizlensin diye...doguda olmananin kaderi ; ((((Bizimde kömür maalesef.Aşırı kirldogudayaa
Benim perdelerim boydan ve buyukler 1 makineye 1 perde sığıyor. İşkence gibi yaa
Tesekkur ederim cnmIlık süt yada elma
Vaay esracım harika..
Şifa olsun sana. Yine çok güzel bir menü.
Aynen öyle oldu vakvakım
Kafamı karıştırdılar ama hallettik şirineyle..
Canim gecen ay puan sistemine gecildi su 1 puan, spor 1 puan ve kacamaksiz, saglikli menuler 1 puan seklinde. Eger bunlarin hepsini yapiyorsan 3 tam puani aliyordun. Ay sonunda da en cok puan alani sectik.Evet simdi merak ettiklerimi sorayim kaptan yardimcilarim. Siz beni zayiflatacaksiniz onu anladim. Bu ceza puanlri ne oluyor. Mesela ben spor yapmadim ceza var mi. Yeni kayilan biri olarak mini bir ozet alsam
Canim gecen ay puan sistemine gecildi su 1 puan, spor 1 puan ve kacamaksiz, saglikli menuler 1 puan seklinde. Eger bunlarin hepsini yapiyorsan 3 tam puani aliyordun. Ay sonunda da en cok puan alani sectik.
Simdi buna paralel olarak yapilmayan her seye 100 ip atlama cezasi geliyor. Ornegin; suyun sporun tam ama kacamak yaptin diyelim 100 atlama, sporun yok kacamakli menu 200 ip atlama, eger hicbiri de yoksa 300 ip atlama ceza aliyorsun. Eger hepsi tamamsa ceza yok. Haftalik olarak en az ceza alana kaptanimizin surprizi var.
Senin bugunku menune tahminim 200 atlama cezasi gelir cunku sporun yoktu ve aksam makarna, kısır vardi.. Diger kaptan yardimcimiz kollontai bu konularda çok sıkı, cezası boldur ama tamamen sizin iyiliginiz icin
Hoşbulduk canım.heyy millet naparsınız beyaaa .. bugün giremedim ders veriyorum bugün malum msjlarda maşallah sayımızda arttıkça ucunu zor buldum 3 saatte
yeni gelen arkadaşlara tekrardan kocamaaannnnn hoşgelmişlerr diyorum
Canım gözüm korktu valla. Artık yemeden önce 100 kere düşüneceģim. Yoksa bunlar ćok fena.Canim gecen ay puan sistemine gecildi su 1 puan, spor 1 puan ve kacamaksiz, saglikli menuler 1 puan seklinde. Eger bunlarin hepsini yapiyorsan 3 tam puani aliyordun. Ay sonunda da en cok puan alani sectik.
Simdi buna paralel olarak yapilmayan her seye 100 ip atlama cezasi geliyor. Ornegin; suyun sporun tam ama kacamak yaptin diyelim 100 atlama, sporun yok kacamakli menu 200 ip atlama, eger hicbiri de yoksa 300 ip atlama ceza aliyorsun. Eger hepsi tamamsa ceza yok. Haftalik olarak en az ceza alana kaptanimizin surprizi var.
Senin bugunku menune tahminim 200 atlama cezasi gelir cunku sporun yoktu ve aksam makarna, kısır vardi.. Diger kaptan yardimcimiz kollontai bu konularda çok sıkı, cezası boldur ama tamamen sizin iyiliginiz icin
Bu günkü menüm.
Sabah 7.30
1 kk peynir
Domates
Kahve
Öğlen 14.30
5 yk menemen
1 kase yoğurt
Akşam 19.00
1 servis kaşığı et sote
1 bardak ayran
2 litre su ve 35 dk yürüyüş.
Kııız resmen kaptan yardımcısısın artık hayırlı olsun.
Canım çikolatalı gofretin ne işi var orada
Çok canın isteyipte ille yiyeceksen 1 kare bitter..
Mennün gerisi iyi..
Nanay ha
Men güzel ama şu diyet bisküvilerden vazgeçin
Onlar hiç masum değil.
Ayy nasıl korktu yazııık
Çokiyi yapmışsın çekirge.
Az yağlıtfı canım. Hatta peçeteyle yaģını aldırdım canım.Et sote az yagliysa cok guzel menun. Tabii saatleri de
Alindim Mi?Merhaba Kızlar . Bende burada sizle olmak isterim.
1,72 boyum var 66 kiloyum ve 57 kg olucam.
Her gun ne yediğimizi mi yaziyoruz?
Ilk sayfada yazmiyor canim, grup icerisinde alınmış bir karar ama kesinlikle etkiliAnamm anam birinci sayfada hic boyle seyler yazmiyorduBen mi gormedim yoksa bende de bel tutuyor bazen ins hic ceza almam da ipe gerek kalmaz. Isindiktan sonra atlayinca sknti yok tabii
Evet amac da bu zatenCanım gözüm korktu valla. Artık yemeden önce 100 kere düşüneceģim. Yoksa bunlar ćok fena.
Hosgeldin canim kaptanimizMerhaba Kızlar . Bende burada sizle olmak isterim.
1,72 boyum var 66 kiloyum ve 57 kg olucam.
Her gun ne yediğimizi mi yaziyoruz?
O kötü işte :))Bende onlari dizmedim buyuk yemek takimim catal bicak setim kutuda kilerde ama ben gerejsiz yere cok almisim....kirilmiyolarda bazen soruyorum etarafa ihtiyac sahiplerine veriyorum bekar evi olan arkafaslara tabak kupa takimlariveriyoruz)))
ben bardak hastasiyim bir yerde degisik bardak mi gordum guzel bi tabak hrmen aliyorum biraz dur demek lazim.....
Peki bekliyorum o zamanIlk sayfada yazmiyor canim, grup icerisinde alınmış bir karar ama kesinlikle etkili
Evet amac da bu zaten
Hosgeldin canim kaptanimizmuska77 kabul ederse alabiliriz grubumuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?