Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet simdi merak ettiklerimi sorayim kaptan yardimcilarim. Siz beni zayiflatacaksiniz onu anladim. Bu ceza puanlri ne oluyor. Mesela ben spor yapmadim ceza var mi. Yeni kayilan biri olarak mini bir ozet alsam
Canim gecen ay puan sistemine gecildi su 1 puan, spor 1 puan ve kacamaksiz, saglikli menuler 1 puan seklinde. Eger bunlarin hepsini yapiyorsan 3 tam puani aliyordun. Ay sonunda da en cok puan alani sectik.
Simdi buna paralel olarak yapilmayan her seye 100 ip atlama cezasi geliyor. Ornegin; suyun sporun tam ama kacamak yaptin diyelim 100 atlama, sporun yok kacamakli menu 200 ip atlama, eger hicbiri de yoksa 300 ip atlama ceza aliyorsun. Eger hepsi tamamsa ceza yok. Haftalik olarak en az ceza alana kaptanimizin surprizi var.
Senin bugunku menune tahminim 200 atlama cezasi gelir cunku sporun yoktu ve aksam makarna, kısır vardi.. Diger kaptan yardimcimiz kollontai bu konularda çok sıkı, cezası boldur ama tamamen sizin iyiliginiz icin

kızlar merhaba dünkü ve bugünki menülerimi yazıyım hemen kilom 200 gram fazla ama aşırı şişim adet olamadım ne olduğum belli değil hattaa isyyaaannnnnnnnnn modundayın yanee..

cuma menüm

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dl kepek ekmeği
3 yeşil zeytin
yarım domates
yarım salatalık
yarım biber
1 kk peynir
1 fincan şekersiz çay

öğlen
5 kaşık kabak musakka
3 yk yoğurt

akşam
4 yk yoğurt
çeyrek yeşil elma .. elmayı rendeledim yoğurda üstüne tarçında döktüm yedim..

su 2,5 lt
spor 2 saat yürüyüş

cumartesi menüm

kahvaltı
1kk peynir
yarım domates
yarım salatalık
yarım biber
1 dl kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay

ara sade Türk kahvesi

Öğlen
3 yk taze fasulye
3 yk yoğurt

akşam
3 yk kabak musakka
3 yk yoğurt

su 2,5 lt
spor 2 saat yürüyüş..

muska77 , kollontai , morordek , nilsub

Anamm anam birinci sayfada hic boyle seyler yazmiyordu Ben mi gormedim yoksa bende de bel tutuyor bazen ins hic ceza almam da ipe gerek kalmaz. Isindiktan sonra atlayinca sknti yok tabii

heyy millet naparsınız beyaaa .. bugün giremedim ders veriyorum bugün malum msjlarda maşallah sayımızda arttıkça ucunu zor buldum 3 saatte
yeni gelen arkadaşlara tekrardan kocamaaannnnn hoşgelmişlerr diyorum

Sabah
Melemen 3-4 yk kadar
0.5 kk peynir
Yaklasik bir dilim esmer ekmek(ustu susamliydi)

Ogle
Salata(brokoli,karnabahar,patts,havuc ve yogurt var icinde. Ustune de azicik yag gezdirdim belki 1 çk)
Yufka kadar ince bir ev ekmeginden elim buyuklgnde
Kucuk parmagim buyuklugunde diyet corek

Aksam
~4yk tonlu misirli mkrna
Oglenki salatadan 5-6 catal

0.5 portakal

Canım gözüm korktu valla. Artık yemeden önce 100 kere düşüneceģim. Yoksa bunlar ćok fena.

Haklısın canım. Çocuktan kaldı yiyivetdim. Ama daha yok. Sonnnnn

Ayy nasıl korktu yazııık

Çokiyi yapmışsın çekirge.

Yürüyünce ćok mutlu oluyorum.

Z zynp1980 olur tabiki canim yarisalim seninle

Yarışalım yarışalım gaza geliriz kuzum.

Anamm anam birinci sayfada hic boyle seyler yazmiyordu Ben mi gormedim yoksa bende de bel tutuyor bazen ins hic ceza almam da ipe gerek kalmaz. Isindiktan sonra atlayinca sknti yok tabii
Ilk sayfada yazmiyor canim, grup icerisinde alınmış bir karar ama kesinlikle etkili
Canım gözüm korktu valla. Artık yemeden önce 100 kere düşüneceģim. Yoksa bunlar ćok fena.
Evet amac da bu zaten
Merhaba Kızlar . Bende burada sizle olmak isterim.
1,72 boyum var 66 kiloyum ve 57 kg olucam.
Her gun ne yediğimizi mi yaziyoruz?
Hosgeldin canim kaptanimiz muska77 kabul ederse alabiliriz grubumuza

O kötü işte :))
Öyle insan işin içinden çıkamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…