- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.061
Sen neredeydin ki???Ayyyy o komur cikmiyor bende tek tek atip yikiyorum iyice temizlensin diye...doguda olmananin kaderi ; ((((
canım ip yerine yürüyüşde oluyor.Anamm anam birinci sayfada hic boyle seyler yazmiyorduBen mi gormedim yoksa bende de bel tutuyor bazen ins hic ceza almam da ipe gerek kalmaz. Isindiktan sonra atlayinca sknti yok tabii
Canim gecen ay puan sistemine gecildi su 1 puan, spor 1 puan ve kacamaksiz, saglikli menuler 1 puan seklinde. Eger bunlarin hepsini yapiyorsan 3 tam puani aliyordun. Ay sonunda da en cok puan alani sectik.
Simdi buna paralel olarak yapilmayan her seye 100 ip atlama cezasi geliyor. Ornegin; suyun sporun tam ama kacamak yaptin diyelim 100 atlama, sporun yok kacamakli menu 200 ip atlama, eger hicbiri de yoksa 300 ip atlama ceza aliyorsun. Eger hepsi tamamsa ceza yok. Haftalik olarak en az ceza alana kaptanimizin surprizi var.
Senin bugunku menune tahminim 200 atlama cezasi gelir cunku sporun yoktu ve aksam makarna, kısır vardi.. Diger kaptan yardimcimiz kollontai bu konularda çok sıkı, cezası boldur ama tamamen sizin iyiliginiz icin
Hoşgeldin canım.Merhaba Kızlar . Bende burada sizle olmak isterim.
1,72 boyum var 66 kiloyum ve 57 kg olucam.
Her gun ne yediğimizi mi yaziyoruz?
TeşekkurlerrHoşgeldin canım.
Burada mezuniyet garanti şekerimm.Vallahi gayet iyi anladim canim. Is ciddiymis buradan zayiflamadan cikmak yok o zaman... bundan sonra daha dikkatli olacam
Evet seni mezun edecegiz simdi rakibem :))Burada mezuniyet garanti şekerimm.
Dedigim gibi kaptanımızın onayı gerekiyor. Hafta sonu pek ugrayamıyor ama en gec pazartesi sabah bir cevap yazmıs olurHenuz Alınmadım değil mi?
hmm pekiDedigim gibi kaptanımızın onayı gerekiyor. Hafta sonu pek ugrayamıyor ama en gec pazartesi sabah bir cevap yazmıs olur
Evet rakibem inşallahEvet seni mezun edecegiz simdi rakibem :))
ay tatlım hoşgeldin ben kaptan yardımcısıyım, alındın tabi ki :) ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerekiyor :) sonra tanışırızhmm peki
farkındayım tatlım ama sonra seval gibi yapmasınlar diye şimdiden önlem alıyorumTatlım qarden ve deepfat 100 kilo üzeri.
qarden 122 kilo yani çok fazla kısmaması lazım onlara ona göre davran..
Suyu tamamlarsan güzel canım.
hem yersin hem ceza alırsın o zmankollontai canim kizrtma konusunda kesinlikle haklisin. Ama haslamasini ben diyet yaparken normal olculerde yedim. Karatay gi yi yukselttigi icin olmaz diyor ama I Saracoglu ve bir cok dr da zayiflamak isteyenler mutlaka yesin, diyor. Ki ben de boyle dusunuyorum
beğenemedin mi bacım kollarımıevet kollontainin sevgi dolu kolları
koccaman bir SIFIR puan aldınmorordek @muska77 kollontai
Sabah 11 de kahvalti
yumurtali menemen
2 sivri biber
domates
salatalik
3 zeytin
2 minik dilim ekmek
17 de
1 dilim elma
1 dilim portakal
Aksam 19 da
1 kase mercimek çorbası
1 tabak az dolu kisir
1 catal makarna
spor yok
su 1.5 lt olmustur. Disarda olunca icemedim ama 2 lt yapar yatarim
ebrudan diyete uygun menüler, kız valla gözlerimi yaşartıyosun
evet canım ilk sayfada kurallar var orda yazıyor hepsi :)Merhaba Kızlar . Bende burada sizle olmak isterim.
1,72 boyum var 66 kiloyum ve 57 kg olucam.
Her gun ne yediğimizi mi yaziyoruz?
okuyup Kabul ettimmay tatlım hoşgeldin ben kaptan yardımcısıyım, alındın tabi ki :) ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerekiyor :) sonra tanışırız
hoşgeldin öyleyse ben kendimi tanıtayım 25 yaşındayım 151 boyum ve 60 kiloyum haftasonu tenha olur takım, pazartesi herkesle tanışırsın canım. bende çıkıcam şimdi iyi gecelr.okuyup Kabul ettimm
Yarın Yazmak icin sabirsizlanıyorumokuyup Kabul ettimm
Peki Iyi gecelernhoşgeldin öyleyse ben kendimi tanıtayım 25 yaşındayım 151 boyum ve 60 kiloyum haftasonu tenha olur takım, pazartesi herkesle tanışırsın canım. bende çıkıcam şimdi iyi gecelr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?