- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.081
çanakkaleliyim ama aslen göçmenim hem de baya göçmen sayılırımHoşbulduk canım.
Göçmen misin canım.
Hadi kolay gelsin sana.
geçmiş olsun tatlım bu sene bu hastalık geçmiyo bumerang gibi dönüp dönüp geliyoAaa kızlar grip oldum çok fenayım
günaydın canımGünaydınlarrrrrrrrr.......
Herkese musmutlu pazarlar.....
çocuk olunca herşeyi bırakıyosun tatlım ne diyolarsa o oluyor :) hııımmmm sen bana sor tatlılıklarını bide çok yaramazlar :) bide tatlım tam bahar havası vardı burada yeşil alan çok bir kokuyodu hava misssss inanamazsın:)
morordek muska77 kollontai
Sabah 11 de kahvalti
yumurtali menemen
2 sivri biber
domates
salatalik
3 zeytin
2 minik dilim ekmek
17 de
1 dilim elma
1 dilim portakal
Aksam 19 da
1 kase mercimek çorbası
1 tabak az dolu kisir
1 catal makarna
spor yok
su 1.5 lt olmustur. Disarda olunca icemedim ama 2 lt yapar yatarim
Merhaba kizlar ,
iki gundur temizlige basladim bahar temizliği yatak odasindan basladim dolap iclerini hallediyorum haftaya yardimci bayan alacam cam duvar silinecek. Bu yuzden cok yogunum gelemiyorum yarin mutfaga girecem dolap iclerini bitirmem lazim ....
aksamda koltuga yigiliyorum beni bu hafta mazur gorun gelebildigim surece gelecem...
Geçmiş olsun canım.Aaa kızlar grip oldum çok fenayım
Aaa kızlar grip oldum çok fenayım
Tamamdir canim, ben de nufus artinca emin olamadim biraz da tecrubesizligimden sizlere sevk etmek istemistimmorordek tatlım yeni gelen arkadaşları kabul edersin sende liste 12 kişi olana kadar sıkıntı yok, birde biliyorsun deneme süresi var, çoğu arkadaş listeye giremeden deneme süresinde ayrılıyor, o yüzden yeni arkadaşlar gelsin şimdilik sıkıntı yok, ama biz davet etmeyelim yine de çok kalabalık olduk
Gunaydin 5. takımın çıtır hatunlari
Bu guzel pazar gununde de cozutmayin, yarin tarti günü unutmayinarti cikana kollontai ekstra ceza yazar valla ona gore
A asyank canim hosgeldin, ben de kaptan yardımcısıyim ama biraz tecrubesizim o yuzden kaptanimizin onayini beklemistimtakımın taze mezunuyum. Cuma gunu 58.7 ile mezun oldum, koruma asamasinda takimda kalmak ve sizleri zayiflatmak icin kaptan yardimcisi oldum :)
Tatlim biraz kendinden bahset, taniyalim seni. Guncel kilon 65 ve hedef kilon 57'ydi degil mi yanlis hatirlamiyorum? Yanlissa duzeltelim:)
Sen de güzel kilo vermişsin kuzum. Tebrikler. Darısı biz yeni gelenlere. Benim ilk hedefim 77 . Sonra kendime yeni bir kaç bir şey alacağım. Hiçbir şeyim yok. Ben de 1 yıl önce 96 kg dım. Yavaş yavaş 84.5 lara geldim. Ama sıkıldım yavaş vermekten ve burada inşallah daha hızlı veririm diye üye oldum.günaydın canım
Balıkesir canım buralar hep böyle çok şanslıyım :)Nerdesin canım sen. Hangi şehir. Ne kadar güzel bir alan orası.
Canım akşam menüsü ofsayt. Biraz daha düzenle kuzum.
Kolay gelsin canım.
Benim de şart ama bakalım 23 nisan haftasını bekliyorum.
Aynen ya boğazlarım ağrıyor ama diyete devam:)geçmiş olsun tatlım bu sene bu hastalık geçmiyo bumerang gibi dönüp dönüp geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?