Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşbulduk canım.
Göçmen misin canım.
Hadi kolay gelsin sana.
çanakkaleliyim ama aslen göçmenim hem de baya göçmen sayılırım
Büyük babam Selanik,Annanem Priştine+Mora,Babannem Kırım hepicinden var anlıycağın
azıcıkta yörüklük var değme keyfime

Nerdesin canım sen. Hangi şehir. Ne kadar güzel bir alan orası.

Canım akşam menüsü ofsayt. Biraz daha düzenle kuzum.

Kolay gelsin canım.
Benim de şart ama bakalım 23 nisan haftasını bekliyorum.

Gunaydin 5. takımın çıtır hatunlari

Bu guzel pazar gununde de cozutmayin, yarin tarti günü unutmayin arti cikana kollontai ekstra ceza yazar valla ona gore

A asyank canim hosgeldin, ben de kaptan yardımcısıyim ama biraz tecrubesizim o yuzden kaptanimizin onayini beklemistim takımın taze mezunuyum. Cuma gunu 58.7 ile mezun oldum, koruma asamasinda takimda kalmak ve sizleri zayiflatmak icin kaptan yardimcisi oldum :)
Tatlim biraz kendinden bahset, taniyalim seni. Guncel kilon 65 ve hedef kilon 57'ydi degil mi yanlis hatirlamiyorum? Yanlissa duzeltelim:)

Tamamdir canim, ben de nufus artinca emin olamadim biraz da tecrubesizligimden sizlere sevk etmek istemistim kendiliginden gelen olursa aliriz madem

Vallahi beni kollontai den o kadar korkuttunuz ki sabah ki yiyecegim 2 dilim ekmegi 1 dilim de biraktim. Erteleyip durdugum spora basliyorum bugun.

günaydın canım
Sen de güzel kilo vermişsin kuzum. Tebrikler. Darısı biz yeni gelenlere. Benim ilk hedefim 77 . Sonra kendime yeni bir kaç bir şey alacağım. Hiçbir şeyim yok. Ben de 1 yıl önce 96 kg dım. Yavaş yavaş 84.5 lara geldim. Ama sıkıldım yavaş vermekten ve burada inşallah daha hızlı veririm diye üye oldum.

Takimlardan gözüm cok korkuyordu. Ama burada zayiflayacagima inaniyorum . Hosuma gitti 5. Takim. Teşekürler muska77
bu arada menum de sporum da ve suyum da eksik kacamak olursa hic acimadan cezami kesin. Beni anca bu paklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…