Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Takimlardan gözüm cok korkuyordu. Ama burada zayiflayacagima inaniyorum . Hosuma gitti 5. Takim. Teşekürler @muska77
bu arada menum de sporum da ve suyum da eksik kacamak olursa hic acimadan cezami kesin. Beni anca bu paklar
merak etme tatlım kollontai o konuda gayet hassas.. gerekli cezaları keser kuşkun olmasın :)
Kizlar annnem geldi seker hastasi ve felaket odem var. Bir sürü ilac kullaniyor. Ona maydanoz kürü yaptim ve bende basladim 15 gun devam edecegim. Baklim ben de ne olacak
geçmiş olsun tatlım Allah şifa versin annecine
verirsin canım burada baya motive oluyor insan hatta beni geçersin
ben bu kilomu doğum sonuna kadar korumaya çalışıcam pazartesi kesinleşsin de bir hamileliğim .

Tamamdir canim, ben de nufus artinca emin olamadim biraz da tecrubesizligimden sizlere sevk etmek istemistim kendiliginden gelen olursa aliriz madem
kız sen ne cabuk yardımcı moduna girdin sunun surasında bir iki hafta önce toplu yoldan çıkıyoduk
sen yakında bizim kulağımızıda çekersin

Vallahi beni kollontai den o kadar korkuttunuz ki sabah ki yiyecegim 2 dilim ekmegi 1 dilim de biraktim. Erteleyip durdugum spora basliyorum bugun.
Guzeeel işe yariyor demek ki :)))
Takimlardan gözüm cok korkuyordu. Ama burada zayiflayacagima inaniyorum . Hosuma gitti 5. Takim. Teşekürler @muska77
bu arada menum de sporum da ve suyum da eksik kacamak olursa hic acimadan cezami kesin. Beni anca bu paklar
Evet mesela senin dun su da eksikmis o benim gozumden kacmis. Geldi 300 ceza..
kız sen ne cabuk yardımcı moduna girdin sunun surasında bir iki hafta önce toplu yoldan çıkıyoduk
sen yakında bizim kulağımızıda çekersin
Kiz resmilesti artik o yuzden ben de kendime çeki düzen verdim
Mezun olduktan sonra kendime çeki duzen vermem de ayri bi soru isareti ama benim neyim dogru duzgun ki zaten sizleri zayiflatirken kendim de koruyayim kilomu diye boyle oldum anacim

kızzz seni resmi yardımcı seni sen bizi koşturursunda ..
olsun ama süper olmuş tatlım yakışmış
bu arada benim sancılar aynen devam hastalanıcam sanırım hastalanınca herhalde 3 kilo gider bende..
göbek bildiğin dikildi

Cok tesekkur ederim canim.@Kollontai ip atlamayi atlatmayi seviyor galiba. Ben de ip atlamaya basliyorum bugun

Sagol canim
Senin durum netlessin yeter ki, artik hastalikla mi netlesir yoksa kan testiyle mi bilmiyorum, ne oldugunu bilirsin en azindan :))

Cok gecmis olsun benim de kizim ateslendi gece

Geçmiş olsun canım size de. Ne kadar kızın. Küçük mü.

Vallahi beni kollontai den o kadar korkuttunuz ki sabah ki yiyecegim 2 dilim ekmegi 1 dilim de biraktim. Erteleyip durdugum spora basliyorum bugun.

Hemen spora basla canım çok güzel sonuç alırsın. Spor müthiş deatek oluyor vermemize.

Hadi ortak hepsini tam yapalım hem ceza yemeyiz hem biz mutlu oluruz.

Balıkesir canım buralar hep böyle çok şanslıyım :)

Bence de. Çok güzel bir yer. Çalışıyor mudun canım

Kizlar annnem geldi seker hastasi ve felaket odem var. Bir sürü ilac kullaniyor. Ona maydanoz kürü yaptim ve bende basladim 15 gun devam edecegim. Baklim ben de ne olacak

Hadi dene biz de deneriz sonra.

Hadi inşallah hakkında hayırlısı olsun kuzum. Heyecanlı bir bekleyiş.

bu arada takım mevcudumuz kaç kişi bilen varmı ben 1 hafta koçişle ilgilendim burası dolmuş ..
pekte güzel olmuş.. bol bol gevezelik edicezzz yuppiiiiiii
sanırım muskamın yazıyı gören geldi :))))

Maşallah defne o kadar güzel kilo vermiş ki özenmemek elde değil. Ama takım olarsk herkes çok tatlı ve çok muhabbetli.

Kızlar kümese yumurta almaya gittim tavuğumun biri gurk olmuş :)
Bilmeyenler için anlatayım tavuk yumurtaların üzerine yatıyor 21 gün kalkmıyor sonrada yumurtalar çatlıyor ciccik çıkıyor:) altına baktım 9 yumurta var yeterli diye daha fazla koymadım fazla yumurtayı çeviremiyor çünkü yani belli zamanlarda totosu ile yumurtaları çeviriyor her tarafı eşit ısınsın diye Allah ne güzel yaratmış :)

Sagol canim
Senin durum netlessin yeter ki, artik hastalikla mi netlesir yoksa kan testiyle mi bilmiyorum, ne oldugunu bilirsin en azindan :))
aynen öylee hamileysem de listeden çıkar betüş gibi takılırım buralarda
7 kilo daha verip durdururum kilo vermemmi .. bakalım netleşsinde ..
saol tatlım :)
evet defnecim bir tanee ama takımımızın hepsi şirine kaynıyo herkes çok iyi .. moral motivasyon süper yani

oyy tavukda benden çıktı
bende mi şimdi gurk oldum

Hayır canım evdeyim bide öyle bahçem var kumesim var tavuklarım var o yüzden kızlar bana organik hatun diyorlar :)

Bu sabah dayanamadım tartıldım. Cumaya göre eksi gördüm inşallah yarına gitmez. Yoksa çok üzülürüm.
Bir de size bir şey sorayım sizce nisan sonu 77 olabilmek mümkün mü. Cuma 84.5 kg dım.
78 i zorlarsın gibi geliyo bana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…