- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.121
Herşey senin elinde o yüzden motivasyon çok önemli bırakmak yok görülecek oo 77 di:)Bu sabah dayanamadım tartıldım. Cumaya göre eksi gördüm inşallah yarına gitmez. Yoksa çok üzülürüm.
Bir de size bir şey sorayım sizce nisan sonu 77 olabilmek mümkün mü. Cuma 84.5 kg dım.
hadi bakalım ben ipsiz atlamayı çok severim zıplayıp duruyodum evde.. eğlenceli oluyo :)
Canım emin ol şuanda buradz herkes senin kadar heyecanlı yarın 3 ü bekleyecek.canım 3 te çıkıcak sonuçlar sabah gidicem hastaneye ..nilsub
oo daha eğlenceli.. :)Benim.pembis pembis iplerim var. Cok guzel.
Akşam üstü tamam olsun haber ver eve gelince rabbim hakkında ne hayırlısı ise onu versin kalbine gönlüne göre versin canım ortim:)canım 3 te çıkıcak sonuçlar sabah gidicem hastaneye ..nilsub
saol tatlım bakalım kendimi yokmuş gibi alıştırıyorum ne olur ne olmaz diye .. ama varsada artık gurubumuza nur topu gibi bir bebiş gelicek inşallah :)Canım emin ol şuanda buradz herkes senin kadar heyecanlı yarın 3 ü bekleyecek.
inşallah canım iş için koşturuyodum adam aramasın iki gün daha diye dua ediyorum resmen .. inşallah hamiş hamiş kabul edilirim pek sanmıyorum amaAkşam üstü tamam olsun haber ver eve gelince rabbim hakkında ne hayırlısı ise onu versin kalbine gönlüne göre versin canım ortim:)
Geçmiş olsun canım size de. Ne kadar kızın. Küçük mü.
Hemen spora basla canım çok güzel sonuç alırsın. Spor müthiş deatek oluyor vermemize.
Hadi ortak hepsini tam yapalım hem ceza yemeyiz hem biz mutlu oluruz.
Bence de. Çok güzel bir yer. Çalışıyor mudun canım
Hadi dene biz de deneriz sonra.
Hadi inşallah hakkında hayırlısı olsun kuzum. Heyecanlı bir bekleyiş.
Maşallah defne o kadar güzel kilo vermiş ki özenmemek elde değil. Ama takım olarsk herkes çok tatlı ve çok muhabbetli.
oyy maşallahh ne güzel ikilemişsin benim olursa ilk olucak :)Kizim 5 yasinda oğlum var bir tane de 21 aylik..
Kızlar kümese yumurta almaya gittim tavuğumun biri gurk olmuş :)
Bilmeyenler için anlatayım tavuk yumurtaların üzerine yatıyor 21 gün kalkmıyor sonrada yumurtalar çatlıyor ciccik çıkıyor:) altına baktım 9 yumurta var yeterli diye daha fazla koymadım fazla yumurtayı çeviremiyor çünkü yani belli zamanlarda totosu ile yumurtaları çeviriyor her tarafı eşit ısınsın diye Allah ne güzel yaratmış :)
Bu sabah dayanamadım tartıldım. Cumaya göre eksi gördüm inşallah yarına gitmez. Yoksa çok üzülürüm.
Bir de size bir şey sorayım sizce nisan sonu 77 olabilmek mümkün mü. Cuma 84.5 kg dım.
canım 3 te çıkıcak sonuçlar sabah gidicem hastaneye ..nilsub
oyy maşallahh ne güzel ikilemişsin benim olursa ilk olucak :)
2 tane bebeğimi kaybettim bayadır istiyodum ama tam vazgeçmiştim işe giriyim sonra demeye başlamıştık ki bu durum oldu yani aslında isteyip istemediğime de tam emin olamadım ama varsa yapıcak birşey yok sağlıklı hayırlı olsun yeter :)Kadin doguma mi gittin. Ben acillerde yatirmistim 1 saat sonra sonuclari aldik hemen. Istiyor muyudn bebek
nerde buu insanlaarr aallooooooo
günaydın tatlımGunaydin gocmen kizi sana nasil hitap edelim?
Ben Emine bu arada
Kizlar annnem geldi seker hastasi ve felaket odem var. Bir sürü ilac kullaniyor.c Ona maydanoz kürü yaptim ve bende basladim 15 gun devam edecegim. Baklim ben de ne olacak
Canım benim senin içinde,bebeğin içinde hayırlısı olsun inşallah.2 tane bebeğimi kaybettim bayadır istiyodum ama tam vazgeçmiştim işe giriyim sonra demeye başlamıştık ki bu durum oldu yani aslında isteyip istemediğime de tam emin olamadım ama varsa yapıcak birşey yok sağlıklı hayırlı olsun yeter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?