Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım emin ol şuanda buradz herkes senin kadar heyecanlı yarın 3 ü bekleyecek.
saol tatlım bakalım kendimi yokmuş gibi alıştırıyorum ne olur ne olmaz diye .. ama varsada artık gurubumuza nur topu gibi bir bebiş gelicek inşallah :)

Akşam üstü tamam olsun haber ver eve gelince rabbim hakkında ne hayırlısı ise onu versin kalbine gönlüne göre versin canım ortim:)
inşallah canım iş için koşturuyodum adam aramasın iki gün daha diye dua ediyorum resmen .. inşallah hamiş hamiş kabul edilirim pek sanmıyorum ama

Kizim 5 yasinda oğlum var bir tane de 21 aylik..

Ayy ne guzel tavuklarin mi var. Eviniz bahceli mi. Ekiyor musun birseyler. Bahceyle ugrasmaya bayilirim. Esim de tavuklari cok sever

Bu sabah dayanamadım tartıldım. Cumaya göre eksi gördüm inşallah yarına gitmez. Yoksa çok üzülürüm.
Bir de size bir şey sorayım sizce nisan sonu 77 olabilmek mümkün mü. Cuma 84.5 kg dım.

Canim istedikten sonra basarirsin bence. Bende 79.9 u zorlayacam

Kadin doguma mi gittin. Ben acillerde yatirmistim 1 saat sonra sonuclari aldik hemen. Istiyor muyudn bebek
2 tane bebeğimi kaybettim bayadır istiyodum ama tam vazgeçmiştim işe giriyim sonra demeye başlamıştık ki bu durum oldu yani aslında isteyip istemediğime de tam emin olamadım ama varsa yapıcak birşey yok sağlıklı hayırlı olsun yeter :)

Kizlar annnem geldi seker hastasi ve felaket odem var. Bir sürü ilac kullaniyor.c Ona maydanoz kürü yaptim ve bende basladim 15 gun devam edecegim. Baklim ben de ne olacak

Allah sifalar versin annene.
Canim tansiyonun dusmuyorsa cok iyi etmissin hem sifa olur hem de zayiflatir biiznillah. Saracoglu candir. Ben anemi ve sut kurlerini yaptim elh cok cok iyi geldi. Sana ve annene de sifa olur ins

Canım benim senin içinde,bebeğin içinde hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…