- 2 Nisan 2015
- 912
- 1.076
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.141
2 tane bebeğimi kaybettim bayadır istiyodum ama tam vazgeçmiştim işe giriyim sonra demeye başlamıştık ki bu durum oldu yani aslında isteyip istemediğime de tam emin olamadım ama varsa yapıcak birşey yok sağlıklı hayırlı olsun yeter :)
demekki ise yaramıs ceza olaylarıVallahi benikollontai den o kadar korkuttunuz ki sabah ki yiyecegim 2 dilim ekmegi 1 dilim de biraktim. Erteleyip durdugum spora basliyorum bugun.
Merhaba Kizlarrr
2 tane bebeğimi kaybettim bayadır istiyodum ama tam vazgeçmiştim işe giriyim sonra demeye başlamıştık ki bu durum oldu yani aslında isteyip istemediğime de tam emin olamadım ama varsa yapıcak birşey yok sağlıklı hayırlı olsun yeter :)
Allah sifalar versin annene.
Canim tansiyonun dusmuyorsa cok iyi etmissin hem sifa olur hem de zayiflatir biiznillah. Saracoglu candir. Ben anemi ve sut kurlerini yaptim elh cok cok iyi geldi. Sana ve annene de sifa olur ins
demekki ise yaramıs ceza olayları
78 i zorlarsın gibi geliyo bana canım
Herşey senin elinde o yüzden motivasyon çok önemli bırakmak yok görülecek oo 77 di:)
Kizim 5 yasinda oğlum var bir tane de 21 aylik..
Canim istedikten sonra basarirsin bence. Bende 79.9 u zorlayacam
Selam canlar sabah erkenden 1 saatlik yürüyüşümü yaptım.
Birazdan da evi temizleyeceğim benim için bayağı hareketli bir gün olacak. :)
Merhaba Kizlarrr
Sağlam xorlayacağım canım. Yoksa psikolojimi etkiliyor kilolar artık.
Görülecek bence de. Bendd koydum kafaya. Bakalım kıxlar sonucu çok merak ediyorum. Çok çabalayacağım. Emin olabilirsinix.
Maşallah allah bağışlasın.
Hadi canım. Bu ay bizim ayımız olsun. Kendimizi zorlayalım.
Kolay gelsin canım.
Dikkat etmem mi kuzum. Yarını çok merak ediyorum. Sabırsızlıkla bekliyorum yarını.
Benim tek dezavantajım çok erken tartılıyorum. Sabah kalktığım gibi 6 da tartılıyorum. Ancak okula yetişiyorum.
Maşallah kuzum sana.
Süpersin.
Selam canım.
Bilemiyorum ki. Dediğin gibi sürekli 6 da tartılıyorum. Zaten biraz vereyim hdmdn belli oluyor. İnsan kendini snlıyor.6 da tartilman belki odemden dolayi fazla gosterir ama hergun ayni saatte oldugu icin sikinti olmaz bence...
https://49.media.tumblr.com/64d370aeebd23db6a0cc48c2fbdf0811/tumblr_o4atllDjLU1unnnd5o1_400.gif
betüşş aklıma sen geldin bunu görünce nedensebtlbetul
Bilemiyorum ki. Dediğin gibi sürekli 6 da tartılıyorum. Zaten biraz vereyim hdmdn belli oluyor. İnsan kendini snlıyor.
Geçen gün bir tane pantolon aldım 42 beden. İçine girmem lazım 15 güne kadar.
evet canım burada herkesin bahçesi var tavuklarım var :) yok sadece maydonoz dere otu falan ekiyorum biraz domates ve biber sabah kahvaltı zamanı inip topluyorum yazın çok keyifli oluyor canım :)Ayy ne guzel tavuklarin mi var. Eviniz bahceli mi. Ekiyor musun birseyler. Bahceyle ugrasmaya bayilirim. Esim de tavuklari cok sever
naber gelinim nerelerdesin sen yahuuuu......ben kedi olanım herhalde dimi :)))
Teşekkürler katanımBu daha güncel bu kilonu baz alalım.
Ama sen artık kilo alma olurmu
Ve menülerini yazmaya başla..
Daha ne istiyonmki şirinemin kafayı taktığı hatun zayıflar.
Bakınız vakvak, betül ve muska..
Vaay beğendim menüyü aybuke
Senden bunları duymak beni onurlandırıyorebrudan diyete uygun menüler, kız valla gözlerimi yaşartıyosun
Hiç bişey değil geçmişe yetişmek sıkıntı@morordek tatlım yeni gelen arkadaşları kabul edersin sende liste 12 kişi olana kadar sıkıntı yok, birde biliyorsun deneme süresi var, çoğu arkadaş listeye giremeden deneme süresinde ayrılıyor, o yüzden yeni arkadaşlar gelsin şimdilik sıkıntı yok, ama biz davet etmeyelim yine de çok kalabalık olduk
Ohh ohh ne güzel işte :))çanakkaleliyim ama aslen göçmenim hem de baya göçmen sayılırım
Büyük babam Selanik,Annanem Priştine+Mora,Babannem Kırım hepicinden var anlıycağın
azıcıkta yörüklük var değme keyfime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?