Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Beklenmedik anlarda geliyor zaten bu mucize canim... Rabbim honlune gore versin

Allah sifalar versin annene.
Canim tansiyonun dusmuyorsa cok iyi etmissin hem sifa olur hem de zayiflatir biiznillah. Saracoglu candir. Ben anemi ve sut kurlerini yaptim elh cok cok iyi geldi. Sana ve annene de sifa olur ins

Annem de tansiyonda var canim.. insaallah sifa olur. Anemi ve sut kurlerine da bakacagim bilgim olsun.ilk gun olamsina ragmen guzel odem attim diyebilirim

78 i zorlarsın gibi geliyo bana canım

Sağlam xorlayacağım canım. Yoksa psikolojimi etkiliyor kilolar artık.

Herşey senin elinde o yüzden motivasyon çok önemli bırakmak yok görülecek oo 77 di:)

Görülecek bence de. Bendd koydum kafaya. Bakalım kıxlar sonucu çok merak ediyorum. Çok çabalayacağım. Emin olabilirsinix.

Kizim 5 yasinda oğlum var bir tane de 21 aylik..

Maşallah allah bağışlasın.

Canim istedikten sonra basarirsin bence. Bende 79.9 u zorlayacam

Hadi canım. Bu ay bizim ayımız olsun. Kendimizi zorlayalım.

Kolay gelsin canım.
Dikkat etmem mi kuzum. Yarını çok merak ediyorum. Sabırsızlıkla bekliyorum yarını.
Benim tek dezavantajım çok erken tartılıyorum. Sabah kalktığım gibi 6 da tartılıyorum. Ancak okula yetişiyorum.

Selam canlar sabah erkenden 1 saatlik yürüyüşümü yaptım.
Birazdan da evi temizleyeceğim benim için bayağı hareketli bir gün olacak. :)

Maşallah kuzum sana.
Süpersin.

Merhaba Kizlarrr

Selam canım.

6 da tartilman belki odemden dolayi fazla gosterir ama hergun ayni saatte oldugu icin sikinti olmaz bence...

6 da tartilman belki odemden dolayi fazla gosterir ama hergun ayni saatte oldugu icin sikinti olmaz bence...
Bilemiyorum ki. Dediğin gibi sürekli 6 da tartılıyorum. Zaten biraz vereyim hdmdn belli oluyor. İnsan kendini snlıyor.
Geçen gün bir tane pantolon aldım 42 beden. İçine girmem lazım 15 güne kadar.

Bilemiyorum ki. Dediğin gibi sürekli 6 da tartılıyorum. Zaten biraz vereyim hdmdn belli oluyor. İnsan kendini snlıyor.
Geçen gün bir tane pantolon aldım 42 beden. İçine girmem lazım 15 güne kadar.

Canim benim de 3 ayim var dugunumuz var ve ben verebildigim kadar vermek istiyorum. 6 senedir tombik tombik gidiyorum. Zayif gidip herkesi sasirtmak istiyorum

Ayy ne guzel tavuklarin mi var. Eviniz bahceli mi. Ekiyor musun birseyler. Bahceyle ugrasmaya bayilirim. Esim de tavuklari cok sever
evet canım burada herkesin bahçesi var tavuklarım var :) yok sadece maydonoz dere otu falan ekiyorum biraz domates ve biber sabah kahvaltı zamanı inip topluyorum yazın çok keyifli oluyor canım :)

Teşekkürler katanım
Evdeyken pek nete giremiyorum malum ev işleri falan yanlış anlamayın sakin

Hiç bişey değil geçmişe yetişmek sıkıntı

çanakkaleliyim ama aslen göçmenim hem de baya göçmen sayılırım
Büyük babam Selanik,Annanem Priştine+Mora,Babannem Kırım hepicinden var anlıycağın
azıcıkta yörüklük var değme keyfime
Ohh ohh ne güzel işte :))
Her yere elin uzanır o zamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…