- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.161
GEçmişolsun canım.Havalar da güzel diyordun.NE ara kaptın yaAaa kızlar grip oldum çok fenayım
Sanada geçmiş olsun canımCok gecmis olsun benim de kizim ateslendi gece
aynen Öyle. Ben de 57 olmak istiyorum.Merhaba canim. Senle kilolarimiz yakin, hedefimiz ayni galiba
Ben bu sabah itibaryle 67.9 dum sen 65 miydin? Benim hedef 57
Ayyy ne güzzeeelll yaaaKızlar kümese yumurta almaya gittim tavuğumun biri gurk olmuş :)
Bilmeyenler için anlatayım tavuk yumurtaların üzerine yatıyor 21 gün kalkmıyor sonrada yumurtalar çatlıyor ciccik çıkıyor:) altına baktım 9 yumurta var yeterli diye daha fazla koymadım fazla yumurtayı çeviremiyor çünkü yani belli zamanlarda totosu ile yumurtaları çeviriyor her tarafı eşit ısınsın diye Allah ne güzel yaratmış :)
Evet 21 gün sonra çıkarır nasip olursa:)Ayyy ne güzzeeelll yaaa
Civciv mi olucak yanii
Hemide küçücük
Biraz daha iyiyim çok şükür sağol sen neler yaptın bugün :)GEçmişolsun canım.Havalar da güzel diyordun.NE ara kaptın ya
Evet 65 57 olmak istiyorum ben deMerhaba canim. Senle kilolarimiz yakin, hedefimiz ayni galiba
Ben bu sabah itibaryle 67.9 dum sen 65 miydin? Benim hedef 57
Hoşbuldukk:)Kızlar hoşgeldiniz yeni arkadaşlar :)
Bende mezuniyetimi nisan bitmeden görmeliyimm.Canim istedikten sonra basarirsin bence. Bende 79.9 u zorlayacam
Canım bugun bizdede tesisat çektiler. Jeneratörle ilgili kablo falan. Çok kötü ya ev mahvoluyorEsim banyo da tamirat yapti. Bebat oldu heryer duvarlara kadar yaa. Onu temizleyecem ama oncesinde anneme oglen yemegi hazirlayacagim... görüşürüz kactim ben.
@zynp1980 canim yarina da eksi gormek istoyorsan bugin cok dikkat et.
Tatlım senin 57 yi nisan sonuna kadar göreceğine eminimBende mezuniyetimi nisan bitmeden görmeliyimm.
3kilo çok kolay bir kilo benim için ben 45 günde 8 kilo verdim :)ben kesin tarih koymadım ama bu ay 3 kilo vermek ilk hedefim
Vallahi tebrik ederim. Biraz anlatırsanız sevinirim.3kilo çok kolay bir kilo benim için ben 45 günde 8 kilo verdim :)
Canım günlük ictigin su miktarını da ekler misin menülerine?Arkadaşlar, bugun sabah 1 dilim ekmek, 1yumurta, iki çatal peynir, zeytin, ve 1tatlı kaşığı kadar pekmez yedim.
Öğlen, sir tabak sebze yemeği ve +1 dilim ekmek
Akşam, bir bucuk tabak sebze yemeği ve yoğut yedim
Bir de gun boyunca 3kuru incir+1elma yedim
Yatmadan önce 2mil leslie yapacağım. Siz neler yaptınız?
Ay Ben bugun ancek 1 lt içmişimdir unuttum onuCanım günlük ictigin su miktarını da ekler misin menülerine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?