- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.181
Sen beni değilde kaptanımız ve yardımcılarını dinle ben öyle yapıyorum bide başlamadan diyetisyene gitmiştim onunda söylediklerini yapıyorum 15şubatta 84kilo ile takımımıza katıldım şuan 76 kiloyum:)Vallahi tebrik ederim. Biraz anlatırsanız sevinirim.
Olmaz suyun 2litreden aşağı düşmeyecek canım hatta 3 litre içebilirsen ne ala :)Ay Ben bugun ancek 1 lt içmişimdir unuttum onu
Evde tesisat işleriyle uğraştım canım. İşçiler dubarda delik açtılar bende tamizledimm..Biraz daha iyiyim çok şükür sağol sen neler yaptın bugün :)
Yatana kadar 1 lt daha içmeye çalış canım. Günlük 2 litreden az olursa ceza yazılıyor :)Ay Ben bugun ancek 1 lt içmişimdir unuttum onu
Çok güzeel canımArkadaşlar, bugun sabah 1 dilim ekmek, 1yumurta, iki çatal peynir, zeytin, ve 1tatlı kaşığı kadar pekmez yedim.
Öğlen, sir tabak sebze yemeği ve +1 dilim ekmek
Akşam, bir bucuk tabak sebze yemeği ve yoğut yedim
Bir de gun boyunca 3kuru incir+1elma yedim
Yatmadan önce 2mil leslie yapacağım. Siz neler yaptınız?
Benim 55 di amaTatlım senin 57 yi nisan sonuna kadar göreceğine eminim
Sen ilk hedefi devirirsin benceBakalım nisan sonunda ben kaç olurum :)
Kesinlikle verirsin.Hatta yeni başladığın için daha hızlı gidecek. 1 haftada 2 bile verebilirsin canım.ben kesin tarih koymadım ama bu ay 3 kilo vermek ilk hedefim
Maşallah canım menüler harikaTelden giriyorum o yüzden isim etiketlemedim
Kızlar menüm
Sabah 2kayısı 2ceviz2bardak ılık su
Kahvaltı yarım domates salatalık salata yaptım azıcık zeytinyağı 5zeytin 1d koy ekmeği şekersiz çay
Öğlen 1tabak bamya 1kase yoğurt 1dilim koy ekmeği
Akşam 18.00 1 ekşi yeşil elma
Su 2litre bitti 3e başladım3 kupa yeşil çay
Spor 40 dk yürüyüş dışarda :)
teşekkur ederim. Yalniz şu an fena gaza geldim spor yapıcammÇok güzeel canım
Ay Ne guzel olur:)Kesinlikle verirsin.Hatta yeni başladığın için daha hızlı gidecek. 1 haftada 2 bile verebilirsin canım.
Biraz daha artırmaya çalış canım. En az 2 litre olsun. YoksaAy Ben bugun ancek 1 lt içmişimdir unuttum onu
Hadi bakalım ben inat ettim ay sonu 70 yada71 görmek istiyorum çok mu attım bilmem :)Sen ilk hedefi devirirsin bence
Çok güzel bi rakam amaSen beni değilde kaptanımız ve yardımcılarını dinle ben öyle yapıyorum bide başlamadan diyetisyene gitmiştim onunda söylediklerini yapıyorum 15şubatta 84kilo ile takımımıza katıldım şuan 76 kiloyum:)
Iki Bardak içtim bile 2 lt rahat yaparimBiraz daha artırmaya çalış canım. En az 2 litre olsun. Yoksakollontai ceza yazar
İnat ettim cumaya 75gorucem:)Maşallah canım menüler harika
Yap tabi canım.Bende daha yapmadım. 4 mile başladım. 30dk oldu.Biraz ara verdim.Şimdi birdaha devam edeceğim.teşekkur ederim. Yalniz şu an fena gaza geldim spor yapıcamm
Yok kız hedefin yüksek olsun. Motivasyonun artar.Hadi bakalım ben inat ettim ay sonu 70 yada71 görmek istiyorum çok mu attım bilmem :)
Vallahi rüya gibi burası olmazsa bu kadar uzatamazdım diyeti sıkılıp bırakırdım butun takım arkadaşlarıma sesleniyorum sonsuz teşekkürler hepinize :)Çok güzel bi rakam ama
Şimdi kaçsın organik hatunİnat ettim cumaya 75gorucem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?