- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.201
Evet ya bende öyleeeVallahi rüya gibi burası olmazsa bu kadar uzatamazdım diyeti sıkılıp bırakırdım butun takım arkadaşlarıma sesleniyorum sonsuz teşekkürler hepinize :)
Tamm o zamn iyi :))Iki Bardak içtim bile 2 lt rahat yaparim
Cuma 76.7 idim bugun tartılmadım gripten yatıyorum bilgisayarın başıma bile geçmedim halim yok telden giriyorum :)Şimdi kaçsın organik hatun
1.7 kilo iddialı bir rakam.Cuma 76.7 idim bugun tartılmadım gripten yatıyorum bilgisayarın başıma bile geçmedim halim yok telden giriyorum :)
Evet yaa senin çoktan uyuyor olman lazımdıı..Kız ebru bütün öğleden sonra yattım uyudum yoksa bu saate kalırmıydım yatıp uyumuştum:)
Kız 75 ve gr olabilir duz 75 olmasada olur:)1.7 kilo iddialı bir rakam.
Sıkı tutarsan tabiki görürsün.
Tekrar geçmiş olsun yaa
Kuşburnu ıhlamur falan kaynat
İyi gelir umarım
Yinede iyi olur canım.Bu haftadaha da dikkat et. Spor ne yaptıydın?Kız 75 ve gr olabilir duz 75 olmasada olur:)
evet canım burada herkesin bahçesi var tavuklarım var :) yok sadece maydonoz dere otu falan ekiyorum biraz domates ve biber sabah kahvaltı zamanı inip topluyorum yazın çok keyifli oluyor canım :)
Buyur gel tatlım sende zaten o kadar çok seviyorki kızlar yazın toplanıpta gelin takımcak size bol bol ızgara yaparım :)Ayy desene tam benlik yer
Öğleden önce dışarda 40 dk yürüyüş :)Yinede iyi olur canım.Bu haftadaha da dikkat et. Spor ne yaptıydın?
Telden giriyorum o yüzden isim etiketlemedim
Kızlar menüm
Sabah 2kayısı 2ceviz2bardak ılık su
Kahvaltı yarım domates salatalık salata yaptım azıcık zeytinyağı 5zeytin 1d koy ekmeği şekersiz çay
Öğlen 1tabak bamya 1kase yoğurt 1dilim koy ekmeği
Akşam 18.00 1 ekşi yeşil elma
Su 2litre bitti 3e başladım3 kupa yeşil çay
Spor 40 dk yürüyüş dışarda :)
Organik hatun bu hafta kararlıyım.Ödülü ben alcam. Ama sendesıkı bi rakipsin.Bakalım ne olacak.
Bu hafta regl haftası.Şimdiden ağrılarım başladı.Allah yardım etsin.
Buyur gel tatlım sende zaten o kadar çok seviyorki kızlar yazın toplanıpta gelin takımcak size bol bol ızgara yaparım :)
Canım minimum 30 dk olmalı.Kizlar spor dan ceza almamak icin minumum kac dk olamli acil cevap lazim da. Bisiklet sürüyorum su an da
Kız dünya tatlısıyım neyimden korkuyonuz :)
69 yapcem seni :)Hadi bakalım ben inat ettim ay sonu 70 yada71 görmek istiyorum çok mu attım bilmem :)
hahahhaha senin puanını cumada bugünde kırdım, cuma çok yemiştin bugünde öğlen bi dilim ekmek yemişssin :) sana bu hafta hep ceza yaziciiiiim :)Cumadan beri puanlarım tam bakem geçicem seni:)
bi daha tatlı dersen takımı isyana teşvikten ceza yazarım !!!!!!Simdi odul alinca ne oluyor. Benim aklimamuska77 tetli ye doyecek gibime geliyor. Hayal iste. Bilmiyorum. Ben de sıkı bir rakip olcam emin olun. Dun butun gun disarda oldugum icin ceza aldim amacumaya kadar ceza almayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?