Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canım burada herkesin bahçesi var tavuklarım var :) yok sadece maydonoz dere otu falan ekiyorum biraz domates ve biber sabah kahvaltı zamanı inip topluyorum yazın çok keyifli oluyor canım :)

Ayy desene tam benlik yer

Canim oglen yemegni saat kacta yedin merak ettettm eksami elma ile kapatmissin ya

Organik hatun bu hafta kararlıyım.Ödülü ben alcam. Ama sendesıkı bi rakipsin.Bakalım ne olacak.
Bu hafta regl haftası.Şimdiden ağrılarım başladı.Allah yardım etsin.

Simdi odul alinca ne oluyor. Benim aklima muska77 tetli ye doyecek gibime geliyor. Hayal iste. Bilmiyorum. Ben de sıkı bir rakip olcam emin olun. Dun butun gun disarda oldugum icin ceza aldim amacumaya kadar ceza almayacam

kollontai den korkmayan taş olur taşşşşş
Kız dünya tatlısıyım neyimden korkuyonuz :)
Hadi bakalım ben inat ettim ay sonu 70 yada71 görmek istiyorum çok mu attım bilmem :)
69 yapcem seni :)

Cumadan beri puanlarım tam bakem geçicem seni:)
hahahhaha senin puanını cumada bugünde kırdım, cuma çok yemiştin bugünde öğlen bi dilim ekmek yemişssin :) sana bu hafta hep ceza yaziciiiiim :)

Simdi odul alinca ne oluyor. Benim aklima muska77 tetli ye doyecek gibime geliyor. Hayal iste. Bilmiyorum. Ben de sıkı bir rakip olcam emin olun. Dun butun gun disarda oldugum icin ceza aldim amacumaya kadar ceza almayacam
bi daha tatlı dersen takımı isyana teşvikten ceza yazarım !!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…