- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #17.881
hoşgeldin canım, takımda yılbaşı çekilişi yapmıştık.. o yüzden ekledim hediyelerin fotolarını..emrhaba arkadaşlar ben geldim. kalliste çağırdı beni. kendime grup arıyordum da. grubun yaptığı uymak zorunda olduğum şeyler var mı bana bilgi verirmisiniz? bu arada güle güle kullan hediyelerini. hepsi de çok güzel
bijom hayatım güle güle kullan hepsini inşallah sağlıklı huzurlu günlerde canım benim..
eşine selamımı söyle içinden 3 tanesini sana niyetle yollamıştım çikolataların :)) bir de geçen sen mustangıma fincan yollayınca güldüm dedim sonra anlatırım dedim hatırlarsın işte bu yüzdendi fakat gönlüme göre olan şekli ve zarifliği ancak yolladığım markada buldum buluncada kahvesi çikolatası eksik olmasın dedim.. güle güle neşeyle kullan hepsini canım benim... bijom şalın yeşil gibi çıkmış :))
nonunuda beğendin umarım s beden olmuşsundur artık didim ne yapayım olmadıysanda 3 güne olursun bu azimle... :)) senin heyecanın beni mutlu etti canım çok mutu oldum inan.. yüzünü gülümsetebildiysem ne hoş..
:roflol::roflol: bu gözümden kaçmış :roflol: canım benim inan hasta olmasaydım bu kadar ağır geçirmeseydim şalının takımı çantanı yapacaktım ama kumaşımda yoktu hemde halim yoktu onu işleyecek.. borcum olsun bijom söz çantasınıda yapacağım... ama ceylana söyle onun çantasına şal yapamam:roflol:
madem herşey bitti herkes hediyesini aldı verdi yazayım ben de.. benim kızlarımada mustangım hepsine birer tane şirin şirin rengarenk şişelerde parfümler yollamış..birde sizin önünüzde teşekkür edeyim dedim canım benim....
bu yıl en çok hediye alıp verdiğim yıl oldu ufak şeylerle mutlu olan kişiler hep bir aradayız.... minicik şeylerden sevinen bijomun mutluluğu içime işledi çünkü... hepinizi çok ama çok seviyorum canlarım benim yiki sizi tanıdım hepinizi öpüyorum...
bi de kallite benim şöyle bir problemim var bizim evde tartı yok malesef. ben markette giysilerimle paltomla botlarımla ve perşembe akşam tartılabiliyorum yani daha tartılmadım tartılıcam. ne kadar farklı bir sonuç çıkar acaba. ben diyorum ki kıyafetlerim için kafadanbi 5 kilo çıkartıyım lülülülülülü ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?