Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

emrhaba arkadaşlar ben geldim. kalliste çağırdı beni. kendime grup arıyordum da. grubun yaptığı uymak zorunda olduğum şeyler var mı bana bilgi verirmisiniz? bu arada güle güle kullan hediyelerini. hepsi de çok güzel

bijom hayatım güle güle kullan hepsini inşallah sağlıklı huzurlu günlerde canım benim..

eşine selamımı söyle içinden 3 tanesini sana niyetle yollamıştım çikolataların :)) bir de geçen sen mustangıma fincan yollayınca güldüm dedim sonra anlatırım dedim hatırlarsın işte bu yüzdendi fakat gönlüme göre olan şekli ve zarifliği ancak yolladığım markada buldum buluncada kahvesi çikolatası eksik olmasın dedim.. güle güle neşeyle kullan hepsini canım benim... bijom şalın yeşil gibi çıkmış :))
nonunuda beğendin umarım s beden olmuşsundur artık didim ne yapayım olmadıysanda 3 güne olursun bu azimle... :)) senin heyecanın beni mutlu etti canım çok mutu oldum inan.. yüzünü gülümsetebildiysem ne hoş..

tombili hoşgeldin canım uyman gereken kurallar çok az..
her cuma mutlaka saat 12.00 a dek kilo bildirimi yapman gerekiyor birde elinden geldiğince paylaşım yapman bu da takım olabilmek için diyette motiveyi sağlayabilmek için geçerli işte bu kadar...

geçmişe göz atarak boş olduğunda bizi biraz tanıyabilirsin yada kendini buradada anlatarak seni tanımamızı sağlayabilirsin :)) aramıza hoşgeldin hayırlı olsun..

hoşgeldin canım, takımda yılbaşı çekilişi yapmıştık.. o yüzden ekledim hediyelerin fotolarını..
ayrıca ismini de çok beğendim :roflol:

ay kallisim valla bu kadar mı 12 den vurulur.. şalım siyah kadife çok hoşuma gitti yaa, hepsi çok hoşuma gitti. süper moral oldu 1 haftadır ağlıyodum.. ilk defa bugün çok mutluyum kaydirigubbakcemile2 süper zamanlama Şeniz
eşim de selam söylediyerimseniben oktay ustayı izliyo kek güveç falan :roflol: senin, eşinin ve çocuklarının yeni yılını kutluyomuş, çok teşekkür ediyo bi taraftan da toplarını yiyo :roflol:

ceylanımın kesesi. içine baktım az daha el koyuyodu eşim şalına uygun o senin olsun dedi zor aldım elinden :roflol:

:roflol::roflol: bu gözümden kaçmış :roflol: canım benim inan hasta olmasaydım bu kadar ağır geçirmeseydim şalının takımı çantanı yapacaktım ama kumaşımda yoktu hemde halim yoktu onu işleyecek.. borcum olsun bijom söz çantasınıda yapacağım... ama ceylana söyle onun çantasına şal yapamam:roflol:

madem herşey bitti herkes hediyesini aldı verdi yazayım ben de.. benim kızlarımada mustangım hepsine birer tane şirin şirin rengarenk şişelerde parfümler yollamış..birde sizin önünüzde teşekkür edeyim dedim canım benim....

bu yıl en çok hediye alıp verdiğim yıl oldu ufak şeylerle mutlu olan kişiler hep bir aradayız.... minicik şeylerden sevinen bijomun mutluluğu içime işledi çünkü... hepinizi çok ama çok seviyorum canlarım benim yiki sizi tanıdım hepinizi öpüyorum...

:roflol: :roflol: koptum hahaha

o zaman kendimi anlatarak başlayım ben en iyisi.
üni.1.sınıf: 57 kilo
üni 5. sınıf: 70 kilo
evlilik başı: 70 kilo
5 aylık evliyim ve hamile kaldım :85 kilo
doğuma girdim 92 kilo
oğlum 24 aylık 92 kilo
bu benim kilo geçmişim. iş bulamayınca iyice depresyna girmiştim. ve doğumda verdiğim kiloları geri almıştım ama şimdi kocamın iş teklifini kabul ettim artık beraber çalışıyoruz eşim inş.müh. ev dekorasyonu adına adan zye herşeyi yapıyoruz. boya badanadan mutfak dolabına kadar.ben de işin muhasebe ayağında ve müşteri memnuniyeti kısmındayım. oğluma babannesi bakıyor diye yanına taşındık. ama sonumuz belli değil çünkü kayınvalidem yorulduğunu dile getiriyor. bakalım ne olacak. benden bu kadar yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

tombilicim oğluşunu sağlıklı günlerde büyüt canım.. kayınvaliden yorulmuş olabilir bende aile büyüklerinin çok sevdiklerini kabul etmeme rağmen bebeklerin torunların bakımlarını üstlenmelerine üzülüyorum.. bazı şeyler bir yaştan sonra tahammülsüzlüğe yol açabiliyor.. ama bebeğin artık büyümüş farklı yöntemler bularak çalışma hayatını sakın bırakma eğer bırakırsan 120 kilo olursun derim :))

kallisim ben de başta sen olmak üzere tüm takıma çok teşekkür ediyorum..
hediye işi için kimse ben yokum demedi, herkes sorumluluğunu bildi yolladı mutlu etti karşısındakini.. aynen ben de iyiki de tanımışım sizi.. herkesi koccamann öpüyorum ŞenizŞeniz

bijom bende eşin gibi net başında bugün tariflerle geçiriyorum zamanımı.. değişik ne yapsam perşembe gecesine diye aranıp duruyorum... aliş için kardan adamlı kek buldum çok hoş başkada bişi bulamadım (
off değişik bir lezzet bulan biri olursa yazsın nolur...ne olursa farketmez ...

eyvah kalliste konu çok tehlikeli yerlere gidiyor. ben o değişik tarifleri okumaya dayanamam. buradaki diğer arkadaşların kiloları nasıl? kaç kişi var bu grupta

chocolategirl
cedric
Pia
papatya73
bijoux
elektra21
acıgül
Serzenish

tombilicim bu yukarıdakiler şu an takımda ve listede olan kişiler.. birde takımda ama liste dışında olan dinlenenler kendini toparlayamayanlar var bunlarda
reyhanxx54
Mustang
mersa
kalliste

unuttuğum kimse varmı :))

bijom takımdan hedefine çok yaklaştığı için mezun olamk üzere ama yollayabileceğimizi sanmıyorum yapıştı bize :))

heh bir de canzim var az önce buradaydı o hamile olduğu için ayrıldı.. biz çok hoş ve örnek bir takımız yarışmada bunuda not düşeyim :))

kilolara gelince senin kilona uygun olarak uzun zamandırda kendine eşit bir kiloda arkadaş bekleyen cedricim var... reyhan ablam ve ben çok güzel kilo vermiştik ben 107 den 72 lere filan düşmüştüm ama tatilde bir çıktık sonrada toparlayamadık şimdi yeniyılda yeniden gireceğiz takıma o zaman başlayacağız inşallah..
ilk yazdığım listede en sonda olan 3 arkadaşımız senin gibi aramıza yeni katıldı henüz çok adapte olamadılar çok fazla paylaşım yapamadık ama yeni yıla girer girmez bu işi hepimiz sıkı tutacağız inşallah...

bi de kallite benim şöyle bir problemim var bizim evde tartı yok malesef. ben markette giysilerimle paltomla botlarımla ve perşembe akşam tartılabiliyorum yani daha tartılmadım tartılıcam. ne kadar farklı bir sonuç çıkar acaba. ben diyorum ki kıyafetlerim için kafadanbi 5 kilo çıkartıyım lülülülülülü ne dersin?

canım bak şöyle bir durum var.. sen bu cuma kilonu yazacaksın haftaya cuma aradaki farkı listeye alabileceğiz bu bir buçuk haftalık zamanda deneme yapabilirsin genelde aynı kıyafetlerle tartılmaya çalış yinede sağlıklı olmaz sanırım en kısa zamanda tartı almaya çalış yani marketlerde filan 8-10 liraya bile digital tartılar var artık senin içinde sağlıklı olan bu bana kalırsa ama idare edebildiğin kadar et bakalım ne olacak..

canım bijom hediyelerin süpermiş kallisimin ellerine ve kesesine sağlık sende güle güle kullan canım :) yüzümde bir tebessümle okudum mesajını. bu hediye işi süper oldu ya yıllarda geçse asla unutamıcağımız anılarımız oldu böylece.

kallisim listeyi yazmışsın bak açıkca söylüyorum lmaz:2 ocak 2010 tarihi itibariyle kesinlikle listede olmak istiyorum yerimsenibenlistede adımı görünce benim için iyi olacak lülülülülülübiliyorum bu hafta reslim süper denk geldi hastalığım bitiyor gulukofajla birlikte rejimim başlıyor olacak ve aynen geçen sendeki gibi adepte olacağım buraya. mesaj katkım belki çok olmayabilir malum haft içi okuma yazma kurslarınada başlıyorum haftaya ama olsun daha çok kalori harcıcam demektir yemekten daha uzak kalıcam demektir buda:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…