- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #17.901
haaaaaaaa kallisim senin giris tarihin ne zaman ?? vede baslangic kilonnnnnn yerimseniben
tombili ne hos nickin var hosgeldin aramiza tombis tombis heheheheh
hayirli olsun canim .a.s.
not: ceylanınkisine pekti dolayısıyla bakabilirsin farketmez:roflol: hani belki bu da iyi gelir :roflol:
bijom yaa benim ufaklık aleyna sizi farmvillede kaydetmiş galiba üzülüyordu benim arkadaşım yok komşum yok hediye yollayanım yok diye bende bijoyla ceylanı kaydet dedim kabul ederlermi diye diye yazıyordu mafoldumben
bende ederler tabi onlar zaten seni tanıyor dedim pek bir sevindi:1rolleyes:
gunaydın bu saat bıle olsa sabah gelebılmeyı becerdım.erken kalkmama ragmen daha yenı kahvaltı yapdım.dun en buyuk boylardan bır kabak vardı evde kayınpederım sagolsun almısdı.bakdım curuyecek esıme rıca ettım soydu.bende sabah onu ne yapabılırım dıye mutfaga gırdım su saat oldu yenı cıkdım.umarım su kabak olayı benı yoldan cıkarmadan bıter.gecen yıl bır corbasını yapmısdım ama sevılmemısdı.amerıkalılar sebze gıbı yıyor ama bızde hep tatlısı yapılıyor sanırım yada ben bılmıyorum.tarıfı olan arkadas varsa ve paylasırsa cok sevınırım.bıraz gecmısı okuyayım.ogleden sonra mısafırım var bıseyler hazırlıycam daha
bugün salı ve ben daha 1 gr bile veremedim ama diyetimi de bozmadım ve çok yorgunum artık ne yazacağımı da bilmiyorum sizin yazdıklarınızı okuyorum sadece...benneyaptımki
yok ablacım kendime geldimm merak etme . markete uğrayıp dunya kadar sebze aldım bu hafta sebze yicem hep . ekmek zaten yok..bakalım hayırlısı..serzenish canım sen ne yaptın, fazla gelemediğiniz için kolay toparlayamazsınız söyliyeyim acıgülde uğramıyor hayırdır..
kallisim bana birrrrrrrrrrrrr sürü şey yollamışş ŞenizŞeniz oyy beklediğime değimiş. hepsinin fotosunu çektim. eşim bile heyecandan uyumaya gitmedi beraber açtık paketi..
ekliyorum fotolarını üzerlerine de yorumlarımııı
işte paket, kocamannnn kaydirigubbakcemile5
eşime dedim ki bana şal lazım şöyle şık bişey daha geçen gün. yakınız ya kallisim duymuş ennn güzelinden enn değerlisinden yollamış bir tane opuyorumnanaktan
eşimle karşılıklı türk kahvesi içeriz bazen. ama eşim her gün günde en az 4-5 fincan içer. seramiklerin porselenlerin içinde oturmama rağmen 2 li fincan takımım yoktu. bi türlü kısmet olmadı almak ve ben şişko fincanları sevmiyorum aşası dar üstü geniş olanları seviyorum ya da değişik şekillileri.. kallisim bunu da hissetmiş heralde süper şeyler yollamış bana.. bir poşet tramisulu top -süper dayanılmaz bişey-, bir poşet türk kahvesi.. (daha doğrusu eşime, bunlar benim dedi, tramisulu topları aldı vermiyo şu anda yiyo zevkle, 1 tane ver dedim hayır onlar benim diyo mafoldumben )
toka kutusu arıyordum ama hiç güzel bişey bulamıyodum. diyodum ki kendi kendime ahşap boyama bilen birine desem de bana boyasa.. kallisimden Allah razı olsun yollamış bana.. içinde kırmızı bi iç çamaşırı vardı hani yılbaşında giyilenlerden pullu falan çok şık ama çekmedim onu siz hayal edin :roflol: hem de s beden :dilcikar:
bu da içine hediyeleri koyduğu büyük kese, çok tatlı
ceylanımın kesesi. içine baktım az daha el koyuyodu eşim şalına uygun o senin olsun dedi zor aldım elinden :roflol:
hepsi ama hepsi beni o kadar mutlu etti ki anlatamam. çok çok teşekkür ederim canım ablam Şenizopuyorumnanaktan
emrhaba arkadaşlar ben geldim. kalliste çağırdı beni. kendime grup arıyordum da. grubun yaptığı uymak zorunda olduğum şeyler var mı bana bilgi verirmisiniz? bu arada güle güle kullan hediyelerini. hepsi de çok güzel
bi de kallite benim şöyle bir problemim var bizim evde tartı yok malesef. ben markette giysilerimle paltomla botlarımla ve perşembe akşam tartılabiliyorum yani daha tartılmadım tartılıcam. ne kadar farklı bir sonuç çıkar acaba. ben diyorum ki kıyafetlerim için kafadanbi 5 kilo çıkartıyım lülülülülülü ne dersin?
reyhan ablam hoşgeldinde ŞenizŞeniz
benim girebileceğim tarih 15 gün sonrası ama o zamana kadar dikkat edeceğim söz yılbaşı ertesi hemen başlıyoruz dikkat etmeye.. başlangıç kilosunuda o zaman söylesem mafoldumbenmafoldumben
yemekten dahamı uzak kalacaksın yoksa teyzeler sana kıyamayıp çokta zayıf şuna börek çörek götürelim mi diyecekler hadi bakalım bekliyorum :))
2 ocak mustang
4 ocak reyhan abla
yokmu başka arttıran :)))
emrhaba arkadaşlar ben geldim. kalliste çağırdı beni. kendime grup arıyordum da. grubun yaptığı uymak zorunda olduğum şeyler var mı bana bilgi verirmisiniz? bu arada güle güle kullan hediyelerini. hepsi de çok güzel
kallisim ben de başta sen olmak üzere tüm takıma çok teşekkür ediyorum..
hediye işi için kimse ben yokum demedi, herkes sorumluluğunu bildi yolladı mutlu etti karşısındakini.. aynen ben de iyiki de tanımışım sizi.. herkesi koccamann öpüyorum ŞenizŞeniz
ayrica gecen trt de bir doktoru dinledim mutlaka sizinle paylasmaliyim .. adini bilmedigim o doktoru cok seviyorum enerji dolu hizli ve hareketli konusuyor .. tam benim adimim
ayy canım kardeşin adına çok sevindim.. nereye yerleşti kaç puanla yerleşti merak ettim. ben de bu sene taktım kpss ye giricem inşallah yüksek puan alıp yerleşmek istiyorum bir yere :1rolleyes: o yüzden ocaktan itibaren deli gibim ders çalışmayı planlıyorum..
acigül cok mgecmis olsun.. gecen yil yasadiginiza uzuldum..allah birdaha yasatmasin ins..
Bence de bildirim olmamasında fayda vararkadaşlar büyük ihtimal ile bu cuma bildirim yapılmayacak yarına kesinleşir sanırım buraya yazarım paylaşım alanınada bakabilir takip edebilirsiniz..
aksi gibi yatak odasıda tütmüş gece zehirlenmişler 4 te ambulans felan hastaneye gitmişler sabah eşimi arayıp haber etmişler... delircektim neyseki iyiler ama 11 yaşındaki kardeşim çok etkilenmiş bi kaç kez gitti hastaneye hala hastanede oksijen veriyorlarmış haber bekliyorum şuan. doktor bekliyorlarmış...
canım öncelikle oğluşuna geçmişler olsun, insan dayanamıyor değil mi allah acılarını göstermesin sağlıkla büyüsünler inşallah..Merhjabaaa.. ay bütün gün dışarıdaydım oğlanı götürdüm aşılarını yaptırdım pek bi ağladı yavrum
Abla kızının komşusu yoksa beni de ekleyebilir farmvillede özelden ismini yazarsan eklerim face'de..
Hediyelerini güle güle kullan keşke bizde daha önce gruba katılsaydıkda hediyeleşme imkanımız olsaydı.. çok güzel bir duygu olsa gerek.. bakalım inşallah 2011 e denk geliriz:)
Kalliste abla o şalı senmi yaptın ya ÇOOk güzel bittim valla... Pek bi maharetlisin anlaşılan.. tü tü tü maşallah...
oo kalliste ablamda bizle beraber olacak diyet de haa.. çok süper olacak.. ne kadar çok çoğunluk o kadar hırs ve az yemek
Piacım canını sıkma lütfenopuyorumnanaktan bak stresliyim demişsin kesinlikle etkisi var bir çok arkadaşımızda gördük sende kıracaksın bu direnç kilonu az daha sabır..ama canimi cok sikiyo.. üstelik bu aytasi gercekten ise4 yariyor.. resmen abur cubur canim i9stemiyor.. inanamiyorum .. yani bunu düsünerekde degil aklima gelmiyor.. bisey teklif edildiginde yok istemiyorum diyorum sonradana ytasi geliyor aklima.. yani kesinlikle harika.. herkese tavsiye ederim..
ayrica gecen trt de bir doktoru dinledim mutlaka sizinle paylasmaliyim .. adini bilmedigim o doktoru cok seviyorum enerji dolu hizli ve hareketli konusuyor .. tam benim adimim
onun gibi guzel idfade edebilirmiyim bilmiyorum ama genede yazicam .. bildigimiz seyler ama busekilde duymak guzel oldu..
papatyacım dün çok bunalmışsın canım gerçi senin yaşamın bizim bildiğimiz kadarıyla bir kaç haftadır bunalımlı geçiyor ama durulacaktır inşallah diyelim..Herkese Merhabalar.
canım hoşgeldin ben hastayken yazdın sanırım gideceğini herşeyi okuyamamıştımmafoldumben seni merak ettim dün yazdım hatta.. geçmiş olsun dilerim canım daha önce yaşadığınız acıda çok kötü allah sabırlr versin..ayrıca temennide bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim... moralim bozuk hepsini okuyamadım... sevgiler herkese
çikolatım bebeğim benim sen iyi olda gerisi kimin umrunda dergiymiş hediyeymiş amannnnnnopuyorumnanaktan amacımız hediyenin cafcafı çokluğu yada maddi değeri değildi ki ayrıca dün yazdım senin yolladığın hediyeye ihtiyacım vardı 2-3 yıldır nevresim almamıştım sıkılmıştım kullandığımdan çok isabet oldu yani.. dergilerinde acelesi yok hayatım idare ediyoruz sen şu telaşını atlat gerisi hallolur... hiç sıkma canını...ne çok paylaşım olmuş,süper...
ben özür diliyorum hepinizden,pek paylaşım yapamıyorum bugünlerde,bu yılbaşı beni mahvetti.nerden ıkardım şu kıyafet yaptırma işini offff !
benimde liste yapmam gerek sonra unutuyorum bazı şeyleri...senağlamaBence de bildirim olmamasında fayda varyılbaşı denen bir gerçek var o gün yenenler 2 gün midede kalır kesin
Ve ben ne yapacağım ya yılbaşı gecesi için annemler bize gelecek extra misafirler gelirmi bilmiyorum,çabuk bir liste oluşturmam lazım.. ne kaldı şunun şurasında..
hoşgeldin bebişim... ne yaptınız gezdiniz geldiniz mi yoksa evdeydinde ancak mı fırsat buldun bizi ziyarete... Şeniziyi geceler
amaninda amanin kim gelmi$
benopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?