Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınnn a.s.
bugün 15.30 da otobüsle istanbula gidiyorumm eşim istemedi başta 2 gündür ben de bişey demedim, adamı evlendik evleneli yazık eve kapattım arkadaşı falan kalmadı tek hayatı ben oldum istememesi normal dedim ama yılbaşına da tek giricektim çünkü o gece işte olucaktı. bu sabah geldi al biletini hadi git dedi -tatlicadiarzu- yılbaşı kutlamayız biz ama o gün babamın doğumgünü olduğu için pasta yapar onu kutlarız, tv izleriz bişeyler yeriz falan. o kadar mutlu oldum ki az önce aldım biletimi, eğer gidicem gidicem diye dayatıp kavga çıkarsaymışım boşa çıkarmış olucaktım. evliliklerde en önemli şey bence sabır.. 2 gün sabır ettim kazandım hem eşimi hem de gitme isteğimi.. gitmeseydim de eşimdir diyip kızmicaktım ona abo ne fazla konuştum kaydirigubbakcemile3

kallisim şalımı da alıcam yanıma şöööyle savurucam etrafta gezicem zemuszemus ceylan ı sanırım dönüşte görürüm artık o zaman veririm hediyesini..

bu hafta umarım bildirim yoktur -tatlicadiarzu-

hoşbulduk arkadaşım . öncelikle geçmiş olsun oğluşuna. kaç aylık ki ne aşısı oldu bu kadar canını yakacak kıyamam ben ona. benim de 24 aylık bir tosun paşam var.
hemen edinmeye çalışıcam ben de bir tartı ama inşallah takılıp kalmayanını bulurum ben :)

ay ben de bayılıyorum o doktora harika. hatta programda deneyler yapar o yağı alır üstüne sirke döker. bakın bakalım erimişmi yağlar der. bilimum eritir dediğimiz ne varsa döker üstüne eritti mi yağları kontrol ettirir sabiha hanıma.
tuvalete çıkamadığın için takılmış olmayasın? benim de kabızlık sorunum vardı diyetisyenim elma ye hergün demişti ama elmanın çekirdeklerini de yiyecekmişsin. anlatmıştı uzun uzun çekirdeklerin tuvalete çıkarması olayınıama aklımda kalmadı bi de popişi eğiteceksin demişti her gün aynı saatte çık tuvalete. yapamıyorsan bile bekle biraz 1 haftaya kalmaz popiş alışır o saatte çıkarsın hergün tuvalete demişti. gerçekten işe yaradı ben de hem elma hem de eğitim :) sen de deneyebilirsin.

öncelikle başınız sağolsun canım allah başka acılar vermesin inşallah. siz de ucuz atlatmışsınız. çok geçmiş olsun.

selamlar canlarıma.. ben dışarı çıkıyorum hesap vermeye geldim :)) evdeki çekiliş için kızıma hediye alacağım herkes hediyesini aldı eşimin akşam işyerinde kokteyli var alışveriş yapamıyacağımız için markete filan uğrayacağım pazara uğrayacağım ancak akşama dönerim haydin başş başşşşş..

bijom sağlıkla git gel şekerim ne iyi olmuş..

tombilicim hani mesajlardan alıntı yapıyorsun ya çoklu alıntıyı belki bilmezsin diye yazıyorum... mesajları okuya okuya gel MQ TUŞLARINA BAS HANGıSıNDEN ALINTI YAPACAKSAN VE EN SON OKUDUĞUN MESAJDA ALINTI YAP TUŞUNA BAS hepsi önüne gelecektir içlerinde silmek istediğin cümleleri sil cevapla canım.. caps look açık kaldı kapatamadım tuş takıldı pardons :))

tombilicim hani mesajlardan alıntı yapıyorsun ya çoklu alıntıyı belki bilmezsin diye yazıyorum... mesajları okuya okuya gel MQ TUŞLARINA BAS HANGİSİNDEN ALINTI YAPACAKSAN VE EN SON OKUDUĞUN MESAJDA ALINTI YAP TUŞUNA BAS hepsi önüne gelecektir içlerinde silmek istediğin cümleleri sil cevapla canım.. caps look açık kaldı kapatamadım tuş takıldı pardons :))[/QUOTE]

oldu mu ki acaba benim de hoşuma gitmemişti öyle uzun uzun teşekkür ederim kalliste becerebildim inşallah

kallisim 8 mart dünya kadınlar günü çekilişine katılmak istiyorum süper moral oluyor bir ara linki getirirsen süper olurrr opuyorumnanaktan

resmim mutlaka çekilir,buraya da eklemeye çalışırım...

hediyeyi beğenmene sevindim kallisim,dilerim desenini filan da beğenmişsindir.nerde yorum yapmışsın bir bakınayım hemen :)

bijom maşallah evlilik dersi gibi olmuş sizin bu muhabbet :)
istanbula hoşgeldin canım benim,anneye babaya selamlar..

kallisim 8 mart dünya kadınlar günü çekilişine katılmak istiyorum süper moral oluyor bir ara linki getirirsen süper olurrr opuyorumnanaktan

ne çekilişi ? ben de ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:umursamaz:

selamlarrrrrrr.
ay burayi acali iki saat olmustur belki ama yazamadimki.. kaan geldi bir sarildi bir bagirdi bende ne oldugunu anlamadim asagi indik yemek yedik bilmemne derken burasi acik kalmis ancak firsat buldum.. allahim bugün tasiniyorlar ben ne yapacagim ya?mafoldumben hergün getirecegim anne dedi ama bakalim. aglamaya basladim ben. tamam bugünde kalalim demeye basladi. yok dedim gidin yerlesin evinize ama günde 10 dakikacik olsun getirin kaani..
bu yilbasi kederliyim kallisim tabiki icecegizzzzzzzzzzzz canim benimmmmmmmm. :içelim::içelim:
bu yil sarhos dolasiriz artik heheheheh..
asyacigim hosgeldinde kisacik görünüp kayboldun.a.s.
acigül gecmis olsun canim cok üzüldüm yazdiklarina allah birdaha göstermesin

hadi bakalım bu sefer oldu inşallah. siz bana takılmayın ben kendi kendime denemeler yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…