- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #17.921
Merhjabaaa.. ay bütün gün dışarıdaydım oğlanı götürdüm aşılarını yaptırdım pek bi ağladı yavrum morardı resmen delik deşik oldu yine bacaklar ,artık 1 hafta nazlanır bacaklarını elledikçe.. oradan annemlere uğradım kahvaltı etmemiştim saat 14:30 gibi ancak orada bişeyler yedim abartmadan.. gelirkende markete uğradım alışverişe.. benim veledin uykusu gelmiş mızmızlandı doğru dürüst bişeye bakamadan eve geldim.. heryer dandini birde yemek yapacağım.. akşam ne cabuk oldu anlamadım gitti.. umarım herkesin keyifler yerindedir.. şimdilik ben kaçar.. iyi akşamlar herkese
Abla kızının komşusu yoksa beni de ekleyebilir farmvillede özelden ismini yazarsan eklerim face'de..
ya bende de kocaman bir balkabağı var kaynanam vermişti köyden gelirken tam 3 tane tosun paşa gibilerdi 2 sini anneme verdim biri bana kaldı.1 aydır duruyor eşim agzına bile sürmez tatlısını bana da verin güzel bi tarif bulursanız heba olmasın koca kabak..
hemen veremiyorum diye üzülme daha çok başındayız en az bir 10 kilo verelimde asıl o zaman diyecegiz kilolar gitmiyo diye..
yok ablacım kendime geldimm merak etme . markete uğrayıp dunya kadar sebze aldım bu hafta sebze yicem hep . ekmek zaten yok..bakalım hayırlısı..
Hediyelerini güle güle kullan keşke bizde daha önce gruba katılsaydıkda hediyeleşme imkanımız olsaydı.. çok güzel bir duygu olsa gerek.. bakalım inşallah 2011 e denk geliriz:)
Kalliste abla o şalı senmi yaptın ya ÇOOk güzel bittim valla... Pek bi maharetlisin anlaşılan.. tü tü tü maşallah...
Tombili hoş geldin arkadaşım.. bende senin gibi çömezlerdenim daha.. İnşallah demirbaşa geçecegiz burada..
en kısa zamanda bi tartı edin, insanı motive ediyo tartılmak ben kilo veremediğimi gördükçe hırslanıyorum..
bundan önceki diyet deneyimimde 2 tane tartı kırmıştım 65 kiloda takıldığım için : hihihiih
oo kalliste ablamda bizle beraber olacak diyet de haa.. çok süper olacak.. ne kadar çok çoğunluk o kadar hırs ve az yemek
selam kizlar
herkes hediyesini aldi heralde..gülegüle kullanalim
dün tartildim 62 ciktim:uhm: sacmalik cumdan beri öyle guzel dikkat ediyorum ki.. anlamiyorum 60 cikarim umidiyle zaten tartiya cikmistim 62 gösterdi
canim sikkin yani anliycaginiz
ondan asagi inmek zor desek, daha önce ara vermeden önce 59 dum ayrilirken
pes etmiycem..ama canimi cok sikiyo.. üstelik bu aytasi gercekten ise4 yariyor.. resmen abur cubur canim i9stemiyor.. inanamiyorum .. yani bunu düsünerekde degil aklima gelmiyor.. bisey teklif edildiginde yok istemiyorum diyorum sonradana ytasi geliyor aklima.. yani kesinlikle harika.. herkese tavsiye ederim..
bijo zeytinyagi ve sicak suyu ictim , papatyacim kayisi suyunu yaptim ictim "tin " yok.. kayisi suyuna bayildim ..b unu haftada 1-2 yapmayi dusunuyorum .. bazi kafaya taktigim seyler var.. acaba onbdan mi diyorum ... stresten resmen vucudum kilitlendi .. tuvalete cikamiyorum yaa
ayrica gecen trt de bir doktoru dinledim mutlaka sizinle paylasmaliyim .. adini bilmedigim o doktoru cok seviyorum enerji dolu hizli ve hareketli konusuyor .. tam benim adimim
onun gibi guzel idfade edebilirmiyim bilmiyorum ama genede yazicam .. bildigimiz seyler ama busekilde duymak guzel oldu..
vücudumuzu bir tatil köyüne benzetelim..3 ögün yemek var..
sabah, ögle, aksam
ve yemek saatleri belli
hic bir müsteri benim karnim acikti yemek saati ne zaman demez.. yemek istiyorum demez.. yemek saatleri bellidir o saatlerde girer yemegini yer
vücüdumuzuda böyle dusunelim
ögün saatleri belli olmali.. eger ögün saatleri belli olursa vucudumuz zamansiz bisekilde ben sunu istiyorum bunu istiyorum demez.. saatlerinei ve bekler.. seni uyarmaz suna ihtiyacim var buna ihtiyacim var diye.. ve sende sikinti cekmezsin
buna benzer birseydi..yani yemek saatlerimiz sasmiycak!!
bir digeride aslinda cok onemliydi .. geveze kizim yuzunden tam dinliyemedim .. duydugumu yazicam cunku gercekten cok onemliydi... simdi diyelim ki atiyorum 1800 kalorilik bir diyetteyiz..
sabah yemedim öglen hafif yedim aksam benim daha kalori hakkim var diyip aksam 800 kaloriyi löp mideye yapamiyoruz..
6 ögün, vucudumuz ögün yemeklerinde 400 kalori yakiyor (bu kisiye göre degisirmis kimi 300 kimi 500 fln fln) kisi her ögünde 4oo kalori yakiyor.. ama bu ögünler digerine borc vermiyor.. ben sabah ögunde 200 kalorilik yersem vucud 400 kalori yakiyor 200 artim var
diger ögünde 300 kalori yiyorum vucudum 100 yakiyor 100 artidayim ...
ama ben aksam yiycem sabah yememisim 400 yakmamis hareket yok isyerindeyim öglen atistirmisim ..100 kalorilik
aksam oluyor harbi yemek yiyorum 900 kalori ciivari 400 yaksa vucud 500 vucuddda kaliyor...
yani benim bu konusmadan anladigimda gunluk almamiz gereken kalori 6 ögüne bölünmeli 2 ye 3 e bölünmemeli yada bir anda yenmemeli aldigin kaliyor ama bölersen ogun basi vucud onlari alirken 400 kalori yaktigi icin hic fazlalik girmiyor vucuda..
offff anlatabildim mi bilmiyorum... belkide biliyosunuzdur tum bunlari.. ben biliyordum ama bu sekilde anlatilmasi cok netlestirdi kafamda.. belki bilmiyenlerimiz avrdir diye de yazdim
yilbasindan sonra ciddi beklentilerim var ona göreeee:lepi::lepi:
öncelikle başınız sağolsun canım allah başka acılar vermesin inşallah. siz de ucuz atlatmışsınız. çok geçmiş olsun.herkese selam tekrardan canlarım. dün gece geldim annemlerden... çok şükür gitti kardeşim allah herkese nasip etsin... moralim bozuk biraz. dün gece 11 civarı annemlerin sobadan koku gelmeye başladı. kovayı aldık dışarı attık. annemlerin yatakodası tütmezdi hiç bana sen oraya yat dediler ama kimse perişan olsun istemedim, siz odanızda yatın ben evime gidiyim herkes rahat olsun dedim...
aksi gibi yatak odasıda tütmüş gece zehirlenmişler 4 te ambulans felan hastaneye gitmişler sabah eşimi arayıp haber etmişler... delircektim neyseki iyiler ama 11 yaşındaki kardeşim çok etkilenmiş bi kaç kez gitti hastaneye hala hastanede oksijen veriyorlarmış haber bekliyorum şuan. doktor bekliyorlarmış...
evi sobalı olanlar dikkat edin ne olur... geçen senede dayım ve yengemi zehirlenmeden dolayı kaybettik... allah kimseye vermesin öyle ölüm (amin). aklım hep annemlerde kalcak napcam bilmiyorum. bir sevinçle gittim geri üzgün döndüm allah hayırlısını versin inşallah (amin)
çok teşekkür ederim canım. kardeşim 85 almıştı. bölümü bilgisayar iki yıllık okumuştu. kütahya'nın şaphane ilçesine gitti yüksek seçim kuruluna 2 günlük memur allaha şükürler olsun... darısı tüm isteyenlere olsun inşallah... kardeşimde çok çalışmıştı karşılığınıda gördü.... allah sanada zihin açıklığı versin tez zamanda seninde ve tüm bekleyenlerinde tayin haberini alırız inşallah:Saruboceq:
ayrıca temennide bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim... moralim bozuk hepsini okuyamadım... sevgiler herkese
çikolatım bebeğim benim sen iyi olda gerisi kimin umrunda dergiymiş hediyeymiş amannnnnnopuyorumnanaktan amacımız hediyenin cafcafı çokluğu yada maddi değeri değildi ki ayrıca dün yazdım senin yolladığın hediyeye ihtiyacım vardı 2-3 yıldır nevresim almamıştım sıkılmıştım kullandığımdan çok isabet oldu yani.. dergilerinde acelesi yok hayatım idare ediyoruz sen şu telaşını atlat gerisi hallolur... hiç sıkma canını...
elbiselerini ve o gece seni çok merak ediyorum foto ekle nolursun bize kıyafetlerinle yılbaşı akşamı çektir mutlaka...
günaydınnn a.s.
bugün 15.30 da otobüsle istanbula gidiyorummeşim istemedi başta 2 gündür ben de bişey demedim, adamı evlendik evleneli yazık eve kapattım arkadaşı falan kalmadı tek hayatı ben oldum istememesi normal dedim ama yılbaşına da tek giricektim çünkü o gece işte olucaktı. bu sabah geldi al biletini hadi git dedi -tatlicadiarzu- yılbaşı kutlamayız biz ama o gün babamın doğumgünü olduğu için pasta yapar onu kutlarız, tv izleriz bişeyler yeriz falan. o kadar mutlu oldum ki az önce aldım biletimi, eğer gidicem gidicem diye dayatıp kavga çıkarsaymışım boşa çıkarmış olucaktım. evliliklerde en önemli şey bence sabır.. 2 gün sabır ettim kazandım hem eşimi hem de gitme isteğimi.. gitmeseydim de eşimdir diyip kızmicaktım ona abo ne fazla konuştum kaydirigubbakcemile3
kallisim şalımı da alıcam yanıma şöööyle savurucam etrafta gezicem zemuszemus ceylan ı sanırım dönüşte görürüm artık o zaman veririm hediyesini..
bu hafta umarım bildirim yoktur -tatlicadiarzu-
kallisim 8 mart dünya kadınlar günü çekilişine katılmak istiyorum süper moral oluyor bir ara linki getirirsen süper olurrr opuyorumnanaktan
hadi bakalım bu sefer oldu inşallah. siz bana takılmayın ben kendi kendime denemeler yapıyorum.selamlar canlarıma.. ben dışarı çıkıyorum hesap vermeye geldim :))
tombilicim hani mesajlardan alıntı yapıyorsun ya çoklu alıntıyı belki bilmezsin diye yazıyorum... mesajları okuya okuya gel MQ TUŞLARINA BAS HANGİSİNDEN ALINTI YAPACAKSAN VE EN SON OKUDUĞUN MESAJDA ALINTI YAP TUŞUNA BAS hepsi önüne gelecektir içlerinde silmek istediğin cümleleri sil cevapla canım.. caps look açık kaldı kapatamadım tuş takıldı pardons :))
oy oy bu nasıl bir tatlılıktır böyle insan buna 10 dakikada değil 10 saatte de doyamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?