Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menum
Sabah 1 haşlanmış yumurta az peyaz peynir domates salatalık ve 2 dilim tam buğday ekmeği
Çok geç kahvaltı yaptığım için öğlen sadece bitki çayı içtim
Aksam az tavuksuyu çorba ve zeytinyağlı pırasa
2.5 lt şu ve akşam yemeğinden sonra 1 saat yürüyüş muska77 kollontai morordek

muska77 morordek kollontai
Sabah
Yumurtali ptts sltsi
2 catal peynir
2 zeytin
1 dilim esmer ekmek

Ara
1 bardak balli sut
2 avuc kabak cekirdegi

Ikindi
1 levregin 2/3 si
Salata
El kadar ince koy ekmegi(yufka gibi)

Su uyuyana kadar iki olacak ins
Bugun normal bir hasta gibiyim elh. Asiri zor kismi gecti gibi ama hala yatiyorum ciddi halsizim

Aman Allahım hayallerimden de mi cikartacegiiiim....
Unuttum gitti.
Odul ne peki

Ber
Canım günlük ictigin su miktarını da ekler misin menülerine?
2lt ve sporu da yaptım. Kafamda 12 dev adam çalıyor :))

muska77 morordek kollontai

Kahvaltidan önce maydonoz kürü
9 da kahvalti
yumurta tava da
peynir
3 zeytin
salatalik domates
1 dilim ekmek

ara 14 te
1 ceviz

14.30
1 kupa yesilcay
1 yesil elma

16.00 da
5 tane tavuk kofte ama Küçüklerdi
2 kase cacik

3 lt su
30 dk kondisyon bisikleti sürüldü

Menumu yazayim ben.

Sabah
Bi yumurta az peynir domates sekersiz cay iki dilim ekmek

Ogle

İzgarada tavuk uc parca salata sekersiz cay

Aksam

Yine ayni oglen kalmisti uc parca yedim etten cin biber yedim alti tane sekersiz cay

Yatarken bi kasik bal ile bi kasik biber karistirip yedim

Su 2 litre yuruyus yarim saat ewde spor oda yarim saat

Simdi gecmisi okudum iki uc gundur dogru durust giremiyorum bizim yeni aldigimiz ewde tadilat yapiliyo butun gun orda oluyorum genelde yeni bi arkadas gelmis sanirim ona kocaman hosgeldin diyeyim yarindan itibaren daha cok girmeye caliscam bide hemencik unutmussunuz beni arada biri msj atardi en azindan uzuldum simdi neyse herkese hayirli gceler kizlar

muska77 kollontai morordek
Selam canlar bugünkü menüm
Sabah 2 bardak kadar ılık su
kahvaltım geç oldu 12:00
bol lor peyniri
1orta boy greyfurt
2 ceviz
bolca maydanoz

ikinci öğünüm 17:30
Izgarada 5-6 parça yağsız tavuk göğsü
2 köfte
1 domates
5 adet biber
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Sabah 1 saat yürüyüş yapılmıştır.

kızlar dün çok moralsizdim cart curt bişiler oldu bu günde öyleydim böööyyylee sonra dedim hop noluyoz yaaa dedim... akşamın 7 sinde attım kendimi sokaklara 1 saat yürüdüm hızımı alamadım 50 squat 50 üçgen hareketi yaptım... 50 mekik 40 bacak hareketi yaptım 5 dakkada jillian yaptım.... yürürken ayakkabı ayaklarımı mahvetmeyeydi daha da yapardım....işte öyle.... işte öyle ne olursa olsun kendimi ihmal etmicem.... insanlara yaranmak mümkün değil hep daha fazlasını bekliyorlar ve ben kendime bile zaman ayıramaz hale geldim... artık buna izin vememem lazım.... kendimle ilgilenmem lazım :) başarmam lazım zayıflamam lazım..... amma çok lazım dedim :) hayalim 55 ve bu olmalı.... yarın yine düzenli hayatıma başlıyorum inşallah... tüm saboteler itinayla sabote edilecek hııhhhh....

menümü de yaziim

sabah ılık limonlu su
1 yumurtadan pırasalı yumurta -- bayılıyorum buna yaaaa hiç yetmiyo hiiiç 30 yumurtadan falan yapsam belkim doyarım
1 dilim ekmek

4 tane form bisküvi --- çok stres altındaydım çooook bir pakedi bitirmediğime şaşırıyorum

öğlen
kıymalı mercimek yemeği - 2 tabak yedim sonra pişman olup başka bir şey yemedim.......... saat 2 de yemiştim sindirilmiştir umarım.....

Fena gacısın var yaa
Bizi mum edicen sen

Çok güzel canım

Canım çabucak toparlanırsın umarım

Canım yeni gelenlerde olunca burası kalabalıklaştı. O yüzden arada kaynamışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…