- 25 Mart 2016
- 164
- 402
- 23
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.221
Tamm o zamn iyi :))
Bitirince yazda ceza alma
Kız dünya tatlısıyım neyimden korkuyonuz :)
69 yapcem seni :)
hahahhaha senin puanını cumada bugünde kırdım, cuma çok yemiştin bugünde öğlen bi dilim ekmek yemişssin :) sana bu hafta hep ceza yaziciiiiim :)
bi daha tatlı dersen takımı isyana teşvikten ceza yazarım !!!!!!
Ber
2lt ve sporu da yaptım. Kafamda 12 dev adam çalıyor :))Canım günlük ictigin su miktarını da ekler misin menülerine?
ya Ben kimin kime yazdiiğini hala çözemedim. O yuzden alakasiz yerlerden fırlamiş olabilirim şu anBer
2lt ve sporu da yaptım. Kafamda 12 dev adam çalıyor :))
naber gelinim nerelerdesin sen yahuuuu......
Ohh ohh maşallah biraz daha artırırsan bu hafta kesin 75 i görürsün.Öğleden önce dışarda 40 dk yürüyüş :)
Hadi bakalım bu hafta bakalım kim kazanacakSimdi odul alinca ne oluyor. Benim aklimamuska77 tetli ye doyecek gibime geliyor. Hayal iste. Bilmiyorum. Ben de sıkı bir rakip olcam emin olun. Dun butun gun disarda oldugum icin ceza aldim amacumaya kadar ceza almayacam
Fena gacısın var yaaKız dünya tatlısıyım neyimden korkuyonuz :)
69 yapcem seni :)
hahahhaha senin puanını cumada bugünde kırdım, cuma çok yemiştin bugünde öğlen bi dilim ekmek yemişssin :) sana bu hafta hep ceza yaziciiiiim :)
bi daha tatlı dersen takımı isyana teşvikten ceza yazarım !!!!!!
En büyük ödül bu zatennhiç ceza almayanın ödülü tartıda eksi görmek, daha ne istiyonuz beeeee
Çok güzel canım
Canım çabucak toparlanırsın umarımmuska77 morordek kollontai
Sabah
Yumurtali ptts sltsi
2 catal peynir
2 zeytin
1 dilim esmer ekmek
Ara
1 bardak balli sut
2 avuc kabak cekirdegi
Ikindi
1 levregin 2/3 si
Salata
El kadar ince koy ekmegi(yufka gibi)
Su uyuyana kadar iki olacak ins
Bugun normal bir hasta gibiyim elh. Asiri zor kismi gecti gibi ama hala yatiyorum ciddi halsizim
Canım yeni gelenlerde olunca burası kalabalıklaştı. O yüzden arada kaynamışsın.Simdi gecmisi okudum iki uc gundur dogru durust giremiyorum bizim yeni aldigimiz ewde tadilat yapiliyo butun gun orda oluyorum genelde yeni bi arkadas gelmis sanirim ona kocaman hosgeldin diyeyim yarindan itibaren daha cok girmeye caliscam bide hemencik unutmussunuz beni arada biri msj atardi en azindan uzuldum simdineyse herkese hayirli gceler kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?