Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aferin kız işte böylee
Kendine gelmişsin.Zaten insan başka şeylere öncelik verince kendini unutuyorr. Boşver önceliğin kendin olsun. Diğer herşey bi şekilde halloluyor.

Kötü de değil canım.Zaten öğlen yemişsin. Şu prasalı yumurta nasıl oluyor.Hiç denemedim.

kız aynı ben valla, darmadağın oldum ne spor kaldı ne diyet cumadan beri dikişler alındı diye de yedim de yedim yarın 62 faln çıkaar tartım regl de olamadım yarın 14. gün gecikmemde, yarın tam gaz 72 kiloyken nasıl başladıysam öyle başlıycam, safram olmadığı için kendimi aç bırakadabilrim istediğim kadar yuppiiiii :)

Çok kot Çok kötüsün :) neyinden mi korkuyoz çenenden :) amanın.....
Yaşaka bi yana evet öğlen yedim ama grip oldum çok fena antibiyotik içecektim o yüzden bide şu boğaz fıs fısları varya ondan kullandım o yüzden ekmek yedim midemi bulandırmasınlar diye ama ne yaptım hoppp akşam bir elma patlattım :) eee tamamda hakedenede hakkını ver yahuuu vallahi ödüm kopuyor senden :)

Şunlara baksen yiyip yiyip sonra da buraya yazıyorlar kız ben bu kadar yesem gece bile uyutmazsın sen beni spor yap diye ne oluyoruz bakem...:)

Allah kabul etsin inşallah canım çok iyi menün:)

Canim oglen yemegni saat kacta yedin merak ettettm eksami elma ile kapatmissin ya
Canım öğleni 13.30 da yedim öğlen ekmek yediğim için akşamı elme ile kapattım normalde öğlen ekmek yemem o yüzden çok açıktım ama yeşil çay içtim ılık ılık bastırsın midemi diye:)

Kızzz ne cuma günü çok yemişsin demişsin yemedim anacım o nerden çıktı taktın bana taktın sen kimse yokmu birisi kurtarsın beni bi kollontai nin elinden:))

Sen yemeye devam et beni bu ay sonu69 yaparsan sende 62 olmuşsan bekle sana doğru geliyorum ben:)

Günaydınlarrtttt.
Herkes için bol eksili bir gün diliyorum.
Dünkü menümü yazamamıştım.
Pazar günkü menün.
Sabah 9.30
1 kk peynir
Domates
Salatalık

Öğlen 14.00
1 tabak karnıbahar
1 kase yoğurt
1 kase salata

Akşam 19.30
3 parça tavuk mangal
Bol salata

2 litre su ve 30 dk yürüyüş.

diyorum ya mecburi bi durum muska77 demişti zaten ip atlama diye haberiniz olsun :) kaptandan izinliyim şekerim
Evet kollontai morordek sağlık sorunu başka (iyi bilirim)
nilsub cezalarını yürüyüşle yapsın olurmu canlar?

Ne güzel anlatmışsın kıız..
Merhaba Kızlar . Bende burada sizle olmak isterim.
1,72 boyum var 66 kiloyum ve 57 kg olucam.
Her gun ne yediğimizi mi yaziyoruz?
Hoşgeldin canım
Alındın alındın
Hosgeldin canim kaptanimiz muska77 kabul ederse alabiliriz grubumuza
Tatlım beni beklemene gerek yok gruptaki herkes ilk sayfayı okutturup üye kabul edebilir

ay tatlım hoşgeldin ben kaptan yardımcısıyım, alındın tabi ki :) ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerekiyor :) sonra tanışırız
Hah şirinem yetişmiş..
farkındayım tatlım ama sonra seval gibi yapmasınlar diye şimdiden önlem alıyorum anam 4 dilim ekmek de çok yane
Kız beni unuttnmu??
Deepfat neysede qarden yesin sabah 4dl aşkım sonra azaltması gerekirse nereden kısacak?
Onun yolu çok uzun, ayrıca sevali şok diyetler mahvetti..

okuyup Kabul ettimm
Hoşgeldin aramıza canım Bende takım kaptanıyım. 38 yaşındayım 2 çocuk annesiym..
reglim 13 gün gecikti ve ben tartıda eksi görmeyi planlıyorum, gerçekten harika bi insanım :) merak etmeyin çocuk yok
Harika insan kollontai kız niye 13 gün gecikti ilaç falanmı kullanıyorsun?

ay gece gece bdv ye takıldım asabım bozuldu valla, girmiycem bi daha yaaa
Kız bdv ye takılmak bağımlılık yapıyor bide moral bozucu boşver hiiç bulaşma..
Kediciği görünce dimii??
Ay ne hoş gurk ha??
oyy tavukda benden çıktı
bende mi şimdi gurk oldum

canım 3 te çıkıcak sonuçlar sabah gidicem hastaneye .. nilsub
Bizide haberdar et teyze olup olmayacağımızı öğrenelim.

Teşekkürler katanım
Evdeyken pek nete giremiyorum malum ev işleri falan yanlış anlamayın sakin
Yanlış anlayacak bişey yok tatlım mümkün olduğunca sık gel yeter.
Tatlım ne bir kişisi nüfus patlaması yaşadık
Kendini untturma valla

Hah şöyleee.
Betüşüm döndü.

Çok güzel tatlım ama alma artık şu form bisküvilerden verdiğin paraya yazık.

Eee hani eksiydin harika insandın????
Yine ne ettin?

Ay kızlar çok tıkandım ben ağzım burnum boğazım uyuyamadım kaktım yoksa bu saatte rüya görüyor olurdum :)
Geçmiş olsun canım..
Tatlımmenü çok güzelde akşam çok geç biraz öne çekme imkanın yokmu?
Kiloya gelelim.
Cuma gunü: 84.5
Bu gün :- 82.9
Yupppiiiiii giden 1.6 kg.
Muhteşem bravo sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…