- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.241
Aferin kız işte böyleekızlar dün çok moralsizdim cart curt bişiler oldu bu günde öyleydim böööyyylee sonra dedim hop noluyoz yaaa dedim... akşamın 7 sinde attım kendimi sokaklara 1 saat yürüdüm hızımı alamadım 50 squat 50 üçgen hareketi yaptım... 50 mekik 40 bacak hareketi yaptım 5 dakkada jillian yaptım.... yürürken ayakkabı ayaklarımı mahvetmeyeydi daha da yapardım....işte öyle.... işte öyle ne olursa olsun kendimi ihmal etmicem.... insanlara yaranmak mümkün değil hep daha fazlasını bekliyorlar ve ben kendime bile zaman ayıramaz hale geldim... artık buna izin vememem lazım.... kendimle ilgilenmem lazım :) başarmam lazım zayıflamam lazım..... amma çok lazım dedim :) hayalim 55 ve bu olmalı.... yarın yine düzenli hayatıma başlıyorum inşallah... tüm saboteler itinayla sabote edilecek hııhhhh....
Teşekkürler canımÇok güzel canım
Kötü de değil canım.Zaten öğlen yemişsin. Şu prasalı yumurta nasıl oluyor.Hiç denemedim.menümü de yaziim
sabah ılık limonlu su
1 yumurtadan pırasalı yumurta -- bayılıyorum buna yaaaa hiç yetmiyo hiiiç 30 yumurtadan falan yapsam belkim doyarım
1 dilim ekmek
4 tane form bisküvi --- çok stres altındaydım çooook bir pakedi bitirmediğime şaşırıyorum
öğlen
kıymalı mercimek yemeği - 2 tabak yedim sonra pişman olup başka bir şey yemedim.......... saat 2 de yemiştim sindirilmiştir umarım.....
kız aynı ben valla, darmadağın oldum ne spor kaldı ne diyet cumadan beri dikişler alındı diye de yedim de yedim yarın 62 faln çıkaar tartım regl de olamadım yarın 14. gün gecikmemde, yarın tam gaz 72 kiloyken nasıl başladıysam öyle başlıycam, safram olmadığı için kendimi aç bırakadabilrim istediğim kadar yuppiiiii :)kızlar dün çok moralsizdim cart curt bişiler oldu bu günde öyleydim böööyyylee sonra dedim hop noluyoz yaaa dedim... akşamın 7 sinde attım kendimi sokaklara 1 saat yürüdüm hızımı alamadım 50 squat 50 üçgen hareketi yaptım... 50 mekik 40 bacak hareketi yaptım 5 dakkada jillian yaptım.... yürürken ayakkabı ayaklarımı mahvetmeyeydi daha da yapardım....işte öyle.... işte öyle ne olursa olsun kendimi ihmal etmicem.... insanlara yaranmak mümkün değil hep daha fazlasını bekliyorlar ve ben kendime bile zaman ayıramaz hale geldim... artık buna izin vememem lazım.... kendimle ilgilenmem lazım :) başarmam lazım zayıflamam lazım..... amma çok lazım dedim :) hayalim 55 ve bu olmalı.... yarın yine düzenli hayatıma başlıyorum inşallah... tüm saboteler itinayla sabote edilecek hııhhhh....
Çok kötüsün :) neyinden mi korkuyoz çenenden :) amanın.....Kız dünya tatlısıyım neyimden korkuyonuz :)
69 yapcem seni :)
hahahhaha senin puanını cumada bugünde kırdım, cuma çok yemiştin bugünde öğlen bi dilim ekmek yemişssin :) sana bu hafta hep ceza yaziciiiiim :)
bi daha tatlı dersen takımı isyana teşvikten ceza yazarım !!!!!!
Şunlara baksen yiyip yiyip sonra da buraya yazıyorlar kız ben bu kadar yesem gece bile uyutmazsın sen beni spor yap diye ne oluyoruz bakem...:)kız aynı ben valla, darmadağın oldum ne spor kaldı ne diyet cumadan beri dikişler alındı diye de yedim de yedim yarın 62 faln çıkaar tartım regl de olamadım yarın 14. gün gecikmemde, yarın tam gaz 72 kiloyken nasıl başladıysam öyle başlıycam, safram olmadığı için kendimi aç bırakadabilrim istediğim kadar yuppiiiii :)
Allah kabul etsin inşallah canım çok iyi menün:)
Canım öğleni 13.30 da yedim öğlen ekmek yediğim için akşamı elme ile kapattım normalde öğlen ekmek yemem o yüzden çok açıktım ama yeşil çay içtim ılık ılık bastırsın midemi diye:)Canim oglen yemegni saat kacta yedin merak ettettm eksami elma ile kapatmissin ya
Kızzz ne cuma günü çok yemişsin demişsin yemedim anacım o nerden çıktı taktın bana taktın sen kimse yokmu birisi kurtarsın beni biKız dünya tatlısıyım neyimden korkuyonuz :)
69 yapcem seni :)
hahahhaha senin puanını cumada bugünde kırdım, cuma çok yemiştin bugünde öğlen bi dilim ekmek yemişssin :) sana bu hafta hep ceza yaziciiiiim :)
bi daha tatlı dersen takımı isyana teşvikten ceza yazarım !!!!!!
Sen yemeye devam et beni bu ay sonu69 yaparsan sende 62 olmuşsan bekle sana doğru geliyorum ben:)kız aynı ben valla, darmadağın oldum ne spor kaldı ne diyet cumadan beri dikişler alındı diye de yedim de yedim yarın 62 faln çıkaar tartım regl de olamadım yarın 14. gün gecikmemde, yarın tam gaz 72 kiloyken nasıl başladıysam öyle başlıycam, safram olmadığı için kendimi aç bırakadabilrim istediğim kadar yuppiiiii :)
Evetdiyorum ya mecburi bi durummuska77 demişti zaten ip atlama diye haberiniz olsun :) kaptandan izinliyim şekerim
Ne güzel anlatmışsın kıız..Canim gecen ay puan sistemine gecildi su 1 puan, spor 1 puan ve kacamaksiz, saglikli menuler 1 puan seklinde. Eger bunlarin hepsini yapiyorsan 3 tam puani aliyordun. Ay sonunda da en cok puan alani sectik.
Simdi buna paralel olarak yapilmayan her seye 100 ip atlama cezasi geliyor. Ornegin; suyun sporun tam ama kacamak yaptin diyelim 100 atlama, sporun yok kacamakli menu 200 ip atlama, eger hicbiri de yoksa 300 ip atlama ceza aliyorsun. Eger hepsi tamamsa ceza yok. Haftalik olarak en az ceza alana kaptanimizin surprizi var.
Senin bugunku menune tahminim 200 atlama cezasi gelir cunku sporun yoktu ve aksam makarna, kısır vardi.. Diger kaptan yardimcimiz kollontai bu konularda çok sıkı, cezası boldur ama tamamen sizin iyiliginiz icin
Hoşgeldin canımMerhaba Kızlar . Bende burada sizle olmak isterim.
1,72 boyum var 66 kiloyum ve 57 kg olucam.
Her gun ne yediğimizi mi yaziyoruz?
Alındın alındınAlindim Mi?
Tatlım beni beklemene gerek yok gruptaki herkes ilk sayfayı okutturup üye kabul edebilir
Hah şirinem yetişmiş..ay tatlım hoşgeldin ben kaptan yardımcısıyım, alındın tabi ki :) ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerekiyor :) sonra tanışırız
Kız beni unuttnmu??farkındayım tatlım ama sonra seval gibi yapmasınlar diye şimdiden önlem alıyorumanam 4 dilim ekmek de çok yane
Hoşgeldin aramıza canım Bende takım kaptanıyım. 38 yaşındayım 2 çocuk annesiym..okuyup Kabul ettimm
Harika insan kollontai kız niye 13 gün gecikti ilaç falanmı kullanıyorsun?reglim 13 gün gecikti ve ben tartıda eksi görmeyi planlıyorum, gerçekten harika bi insanım :) merak etmeyin çocuk yok
Kız bdv ye takılmak bağımlılık yapıyor bide moral bozucu boşver hiiç bulaşma..ay gece gece bdv ye takıldım asabım bozuldu valla, girmiycem bi daha yaaa
Kediciği görünce dimii??https://49.media.tumblr.com/64d370aeebd23db6a0cc48c2fbdf0811/tumblr_o4atllDjLU1unnnd5o1_400.gif
betüşş aklıma sen geldin bunu görünce nedense @btlbetul
Ay ne hoş gurk ha??Kızlar kümese yumurta almaya gittim tavuğumun biri gurk olmuş :)
Bilmeyenler için anlatayım tavuk yumurtaların üzerine yatıyor 21 gün kalkmıyor sonrada yumurtalar çatlıyor ciccik çıkıyor:) altına baktım 9 yumurta var yeterli diye daha fazla koymadım fazla yumurtayı çeviremiyor çünkü yani belli zamanlarda totosu ile yumurtaları çeviriyor her tarafı eşit ısınsın diye Allah ne güzel yaratmış :)
oyy tavukda benden çıktı
bende mi şimdi gurk oldum
Bizide haberdar et teyze olup olmayacağımızı öğrenelim.canım 3 te çıkıcak sonuçlar sabah gidicem hastaneye ..nilsub
Yanlış anlayacak bişey yok tatlım mümkün olduğunca sık gel yeter.Teşekkürler katanım
Evdeyken pek nete giremiyorum malum ev işleri falan yanlış anlamayın sakin
Tatlım ne bir kişisi nüfus patlaması yaşadıkSimdi gecmisi okudum iki uc gundur dogru durust giremiyorum bizim yeni aldigimiz ewde tadilat yapiliyo butun gun orda oluyorum genelde yeni bi arkadas gelmis sanirim ona kocaman hosgeldin diyeyim yarindan itibaren daha cok girmeye caliscam bide hemencik unutmussunuz beni arada biri msj atardi en azindan uzuldum simdineyse herkese hayirli gceler kizlar
Hah şöyleee.kızlar dün çok moralsizdim cart curt bişiler oldu bu günde öyleydim böööyyylee sonra dedim hop noluyoz yaaa dedim... akşamın 7 sinde attım kendimi sokaklara 1 saat yürüdüm hızımı alamadım 50 squat 50 üçgen hareketi yaptım... 50 mekik 40 bacak hareketi yaptım 5 dakkada jillian yaptım.... yürürken ayakkabı ayaklarımı mahvetmeyeydi daha da yapardım....işte öyle.... işte öyle ne olursa olsun kendimi ihmal etmicem.... insanlara yaranmak mümkün değil hep daha fazlasını bekliyorlar ve ben kendime bile zaman ayıramaz hale geldim... artık buna izin vememem lazım.... kendimle ilgilenmem lazım :) başarmam lazım zayıflamam lazım..... amma çok lazım dedim :) hayalim 55 ve bu olmalı.... yarın yine düzenli hayatıma başlıyorum inşallah... tüm saboteler itinayla sabote edilecek hııhhhh....
Çok güzel tatlım ama alma artık şu form bisküvilerden verdiğin paraya yazık.menümü de yaziim
sabah ılık limonlu su
1 yumurtadan pırasalı yumurta -- bayılıyorum buna yaaaa hiç yetmiyo hiiiç 30 yumurtadan falan yapsam belkim doyarım
1 dilim ekmek
4 tane form bisküvi --- çok stres altındaydım çooook bir pakedi bitirmediğime şaşırıyorum
öğlen
kıymalı mercimek yemeği - 2 tabak yedim sonra pişman olup başka bir şey yemedim.......... saat 2 de yemiştim sindirilmiştir umarım.....
Eee hani eksiydin harika insandın????kız aynı ben valla, darmadağın oldum ne spor kaldı ne diyet cumadan beri dikişler alındı diye de yedim de yedim yarın 62 faln çıkaar tartım regl de olamadım yarın 14. gün gecikmemde, yarın tam gaz 72 kiloyken nasıl başladıysam öyle başlıycam, safram olmadığı için kendimi aç bırakadabilrim istediğim kadar yuppiiiii :)
Geçmiş olsun canım..Ay kızlar çok tıkandım ben ağzım burnum boğazım uyuyamadım kaktım yoksa bu saatte rüya görüyor olurdum :)
Tatlımmenü çok güzelde akşam çok geç biraz öne çekme imkanın yokmu?Günaydınlarrtttt.
Herkes için bol eksili bir gün diliyorum.
Dünkü menümü yazamamıştım.
Pazar günkü menün.
Sabah 9.30
1 kk peynir
Domates
Salatalık
Öğlen 14.00
1 tabak karnıbahar
1 kase yoğurt
1 kase salata
Akşam 19.30
3 parça tavuk mangal
Bol salata
2 litre su ve 30 dk yürüyüş.
Muhteşem bravo sana..Kiloya gelelim.
Cuma gunü: 84.5
Bu gün :- 82.9
Yupppiiiiii giden 1.6 kg.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?