- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.261
Harikasııın. 99u gördün sonunda sıra 89daGünaydın kızlar hepinize mcxx. Toplantı dayım şu an karşımda şube müdürü var. Konuşuyor.muska77 yazmam lazımdı 99.8 gördüm bu sabah. Gerçi baya baya üzerimde yük olacak tartıda 100 gram fazla çıkarcak bişey yok tu ama değer beee 99 a değer. Kaçtım ben
Yanlış anlayacak bişey yok tatlım mümkün olduğunca sık gel yeter.
O zaman kilolarındanda çok kısa sürede kurtulursun. Buradaki kızlar motivasyon kaynağı..her fırsatta geliyorum çünkü burayı çok seviyorum :)
sende benim rakibim ol.... sen 99 ol 1 hafta sonra ben64 okey mi?
Evet pazartesi tartı var yaniiiii
Hafta sonu cozutmayın düverim....
qarden kaç kilosun ki takip edemedim galiba orayı be
Kız kilona denk bulamadın bari boyuna bul diyecem ama boyunun maşalllahı var ya
Sen ver 100 gel yeni gelen arkadaşa rakip olursun
Dogrudur cnmCanım yeni gelenlerde olunca burası kalabalıklaştı. O yüzden arada kaynamışsın.
Haklisin daha sik girmeliyim bu arada kilo sabit 75.00 ve gunaydinYanlış anlayacak bişey yok tatlım mümkün olduğunca sık gel yeter.
Tatlım ne bir kişisi nüfus patlaması yaşadık
Kendini untturma valla
Hah şöyleee.
Betüşüm döndü.
Çok güzel tatlım ama alma artık şu form bisküvilerden verdiğin paraya yazık.
O regl yüzündendir canım sen menülerine dikkat et gerisini vücudun halleder. cumaya güzel bir eksi görürsün eminim..herkeseee günaydınnn mutlu haftalar...
bu sabah 122,8 cıktım
ctesi regl oldum biraz şişliğim mevcut ama iradem saglam sıkıntı yok..
gitsin kilolar
Valla önceki cuma 12 kişiydik bu cuma 19 olduk araya kaynama yaniHaklisin daha sik girmeliyim bu arada kilo sabit 75.00 ve gunaydin
O regl yüzündendir canım sen menülerine dikkat et gerisini vücudun halleder. cumaya güzel bir eksi görürsün eminim..
bu nüfus patlamasında senın konunun buyuk payı var benceValla önceki cuma 12 kişiydik bu cuma 19 olduk araya kaynama yani
Şaka bir yana artık biraz daha sık uğramalısın.
Gününüz burada geçsin demiyorum tabiiki ama azıcık daha tamam?
Bu arada günaydın ve sabit olman güzel bu eksi göreceğine işaret.
gunaydın bacım ama benım 1 hafta sonra 99 olmam ımkansız,kılom 122:)
tartıldım hocam sabah sabah 122,8 cıktım ama ctesi regl oldum yanı ödemim var muhtemelen çünkü çok cozutmadım haftasonu
cuma 122,6 cıktım bu sabahta 122,8 cıktım
valla benım boyda kıloda maşallah:)dengimi bulmaya calıssam cok uzun sürer ben kendı capımda ayak uydururm sizlere:)
he tamam ozaman -1 yaparız bir haftada,,hatta sen -1 yap ben -2:)gercı regl haftam neyse 1 benım ıcınde daha ıy bır hedefben 101 gördüm ya onu ondan dedim pardon şekercim bir eksiğini görelim şu anki mevcut kilomuzun demek istedim.... 121 li bişi ol o zaman...
he tamam ozaman -1 yaparız bir haftada,,hatta sen -1 yap ben -2:)gercı regl haftam neyse 1 benım ıcınde daha ıy bır hedef
İnşallah hepiniz mutlu sona ulaşırsınız.evet bu cuma için daha umutluyum regl bu haftaiçi beklıyodum haftasonu erken süpriz yaptı neyse cumaya izleri silinir ınsallah
cumartesi ve pazar bol hareketlı gectı benım:)
bu nüfus patlamasında senın konunun buyuk payı var bence
ilk örnegi benım mesela verdıgın 54 kıloyu görünce bu takımın nımetlerınden bende faydalanmak ıstedım:)
Selam tatlım o deepfatti..ben 101 gördüm ya onu ondan dedim pardon şekercim bir eksiğini görelim şu anki mevcut kilomuzun demek istedim.... 121 li bişi ol o zaman...
he tamam ozaman -1 yaparız bir haftada,,hatta sen -1 yap ben -2:)gercı regl haftam neyse 1 benım ıcınde daha ıy bır hedef
Yüzde üzerinden yarışın kızlar en adili o..okeyto ben de 64 hedefliyorum taarruz başlasııın :)
Yüzde üzerinden yarışın kızlar en adili o..
Öyle tabifarketmez bence yaa maksat rakamın azalması :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?