Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaynanacığım geliim çorbalar yapiim :) lahana çorbası yaparım ama :))

Tamam canim benim daha siki giricem artik sabah yuruyus yapip geldim hava cok guzeldi

Gecmis olsun canim da ameliyattan cikmissin beslenmene dikkat etmelisin.
Safrayla acligin bir iliskisi var mi saka mi yapiyorsun

süpersin,,ne yedin peki?

Canim sabah kahvaltida 1 dilim ekmek
Zeytin de 3 u gecmemeye calisiyorum.
kahvalti haricinde ekmek yok.
aksam da protein salata
ya da sebze yoğurt bu kadar
Erken yiyorum muska77 den ilham alarak. Ustadin gittigi yoldan gidelim dimi

Gunaydın hanımlar, oglen oldu gerci ama anca gelebildim
Gordugum kadarıyla kilolar gayet iyi, bu sekilde aynen devam ki cumaya eksileri görelim

sende mezun oldun yani pehhh bir ördeği geçemedim.... yanarım yanarım buna yanarım....

Canim sabah kahvaltida 1 dilim ekmek
Zeytin de 3 u gecmemeye calisiyorum.
kahvalti haricinde ekmek yok.
aksam da protein salata
ya da sebze yoğurt bu kadar
Erken yiyorum muska77 den ilham alarak. Ustadin gittigi yoldan gidelim dimi

çok güzelmiş..
bende hemen hemen böyle yapıyorum,sabah 3 dılım yıyorum gerci ben ekmeği,
bi ögün sebze+yogurt bi öğün et+salata:)
işin mantıgı tamamen bu aslında sadece uymak lazım okadar..

Merhaba kizlar ,
temizlige devam ediyorum .. bugun koridor dolap iclerini halledecem...bu saate kadar yemek islerimi hallettim. .kizimin uyumasini bekliyorum yoksa dolaplarda ne varsa odasina götürüyor savasiyoruz en iyisi uyusun daha cabuk yaparim....

Daha oncede dedim bu hafta beni maruz gorun pek sık giremem cumartesi biter insallah....

Kizlar annnem geldi seker hastasi ve felaket odem var. Bir sürü ilac kullaniyor. Ona maydanoz kürü yaptim ve bende basladim 15 gun devam edecegim. Baklim ben de ne olacak
Ben denedim saracoglu soyle diyor bu kur ile herkes zayifladigini saniyor ama oyle degil sadece odem atiliyor 7 .-8 gun sonra vucud tekrar eski haline donuyor dedi.....zayiflamaya etkisi yokmus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…