- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.281
Günaydın herkese ben şimdi bi koşu doktora gidip gelicem kızlar çok fenayım ne gripmiş arkadaş çok sevdi beni bir türlü bırakmıyor yakamı öğleden sonra görüşürüz öptüm yanıma badem aldım 5tane acıkırsam onu yicem
Tamam canim benim daha siki giricem artik sabah yuruyus yapip geldim hava cok guzeldiValla önceki cuma 12 kişiydik bu cuma 19 olduk araya kaynama yani
Şaka bir yana artık biraz daha sık uğramalısın.
Gününüz burada geçsin demiyorum tabiiki ama azıcık daha tamam?
Bu arada günaydın ve sabit olman güzel bu eksi göreceğine işaret.
kız aynı ben valla, darmadağın oldum ne spor kaldı ne diyet cumadan beri dikişler alındı diye de yedim de yedim yarın 62 faln çıkaar tartım regl de olamadım yarın 14. gün gecikmemde, yarın tam gaz 72 kiloyken nasıl başladıysam öyle başlıycam, safram olmadığı için kendimi aç bırakadabilrim istediğim kadar yuppiiiii :)
Cumartesi 86.6
pazartesi 84.6
maydonoz kuru ve bol bol su olunca odemler gidiyor. Cumaya 83leri gormek istiyorum
süpersin,,ne yedin peki?
Harika tambagim tebriklerCumartesi 86.6
pazartesi 84.6
maydonoz kuru ve bol bol su olunca odemler gidiyor. Cumaya 83leri gormek istiyorum
Lahana deme!kaynanacığım geliim çorbalar yapiim :) lahana çorbası yaparım ama :))
Günaydın canım.Gunaydın hanımlar, oglen oldu gerci ama anca gelebildim
Gordugum kadarıyla kilolar gayet iyi, bu sekilde aynen devam ki cumaya eksileri görelim
Lahana deme!
Yalvaririm deme
Gunaydın hanımlar, oglen oldu gerci ama anca gelebildim
Gordugum kadarıyla kilolar gayet iyi, bu sekilde aynen devam ki cumaya eksileri görelim
Ben kahvaltıdan sonra yuruyusumu yaptım da geldim ondan böyle oldu :)Günaydın canım.
Sen geldin ben gidiyorum.
Yuruyus yapıp geleyim.
Canim sabah kahvaltida 1 dilim ekmek
Zeytin de 3 u gecmemeye calisiyorum.
kahvalti haricinde ekmek yok.
aksam da protein salata
ya da sebze yoğurt bu kadar
Erken yiyorummuska77 den ilham alarak. Ustadin gittigi yoldan gidelim dimi
Seni kollontai ile yarışa alalım şekerimsende mezun oldun yani pehhh bir ördeği geçemedim.... yanarım yanarım buna yanarım....
Ben denedim saracoglu soyle diyor bu kur ile herkes zayifladigini saniyor ama oyle degil sadece odem atiliyor 7 .-8 gun sonra vucud tekrar eski haline donuyor dedi.....zayiflamaya etkisi yokmus...Kizlar annnem geldi seker hastasi ve felaket odem var. Bir sürü ilac kullaniyor. Ona maydanoz kürü yaptim ve bende basladim 15 gun devam edecegim. Baklim ben de ne olacak
Harika tambagim tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?