- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.301
ya ben ne vercem sana hakkını, tartı versin, hadi gulum hadiÇok kot
Çok kötüsün :) neyinden mi korkuyoz çenenden :) amanın.....
Yaşaka bi yana evet öğlen yedim ama grip oldum çok fena antibiyotik içecektim o yüzden bide şu boğaz fıs fısları varya ondan kullandım o yüzden ekmek yedim midemi bulandırmasınlar diye ama ne yaptım hoppp akşam bir elma patlattım :) eee tamamda hakedenede hakkını ver yahuuu vallahi ödüm kopuyor senden :)
ya tamam o ikisini ellemiyom, ama gofret yiyenler var ya alenen gofret yiyolar!!!! ben verirm kiloları muskam sen meraklanma, hemen bi sok diyet efenim bi dukan atak, yok yok dukan yapmam, Allah onu bildigi gibi yapsın !!! yok bacım 13 degil bugun tam 14 olduHah şirinem yetişmiş..
Kız beni unuttnmu??
Deepfat neysede qarden yesin sabah 4dl aşkım sonra azaltması gerekirse nereden kısacak?
Onun yolu çok uzun, ayrıca sevali şok diyetler mahvetti..
Hoşgeldin aramıza canım Bende takım kaptanıyım. 38 yaşındayım 2 çocuk annesiym..
Harika insan kollontai kız niye 13 gün gecikti ilaç falanmı kullanıyorsun?
evet benim gibi gunde 500 kalorilik menulerle beslenirsen safrada tas oluyo, yani benim yanlıs diyetlerim bana 1 safra kesesine maloldu maalesefGecmis olsun canim da ameliyattan cikmissin beslenmene dikkat etmelisin.
Safrayla acligin bir iliskisi var mi saka mi yapiyorsun
Ben denedim saracoglu soyle diyor bu kur ile herkes zayifladigini saniyor ama oyle degil sadece odem atiliyor 7 .-8 gun sonra vucud tekrar eski haline donuyor dedi.....zayiflamaya etkisi yokmus...
Dun cok yorgun olmama ragmen istiyorsaat kondisyon bisiklet cevirdim......hala regli olsmadim sinir kat sayilarim yukseliyor(((
Seni kollontai ile yarışa alalım şekerim
@muksa77 tatlım ben regl olamazsam listeye girmiycem bu hafta, hem istahım fena hem sisligim hem de moralim
sen gelene kadar ben yol alır giderimhazır kollanti dağalmışken diyosun geçtin geçtin :)
kız kollanti toparlan geliyom bak :)
ya ben ne vercem sana hakkını, tartı versin, hadi gulum hadi
ya tamam o ikisini ellemiyom, ama gofret yiyenler var ya alenen gofret yiyolar!!!! ben verirm kiloları muskam sen meraklanma, hemen bi sok diyet efenim bi dukan atak, yok yok dukan yapmam, Allah onu bildigi gibi yapsın !!! yok bacım 13 degil bugun tam 14 oldukız iki aydır kullandıgım ilacın haddi hesabı yok kutu kutu ilac ictim ama meraklanma en kısa surede efsane geri donecek
evet benim gibi gunde 500 kalorilik menulerle beslenirsen safrada tas oluyo, yani benim yanlıs diyetlerim bana 1 safra kesesine maloldu maalesef
sen gelene kadar ben yol alır giderim
tam 62.0
Kizlar bu gece ruyamda bir suru cikolatali biskuvi ve tatli onumde duruyordu. Takim korkusundan agzima bile surmedim. Ruyama bile tesir ettiniz:))
kız sonunu bulmaya alışıyorum muhabbetind_mndc Burdasın biliyorum! Sonuc getir bize
Yalnız böyle bisküvi, tatlı lafı edersen kollontai ona da ceza yazar benden söylemesi :)))Kizlar bu gece ruyamda bir suru cikolatali biskuvi ve tatli onumde duruyordu. Takim korkusundan agzima bile surmedim. Ruyama bile tesir ettiniz:))
Nasıl yaaa? Sen zaten hafta sonu kan vermedin mi? Bu sabah sonucları doktora gostericem demistin?kız sonunu bulmaya alışıyorum muhabbetin
3,5 ta gidicem tekrar hastaneye sabah dr göründüm kilo vermemi söylemiştiniz falan diye muhabbet ettik adam benden bide diyet listesi aldı o da yapıcakmış
3 tüp kan verdim .. kolestrol dahil herşeye bakıcak.. belki kilo verdiğinden adetin sarkmış olabilir dedi .. dedim hamile olsam bile kilo vermeye devam edebilirmiyim.. ayda 3 kilo şeklinde 75 e kadar ver dedi son ay zaten bu kilona dönersin dedi.. ceviz falan protein kalsiyumunu dengelersin dedi..
sağlık ocağına gitmiştim geçen hafta bugün hastaneye gidicem demiştim canım :)Nasıl yaaa? Sen zaten hafta sonu kan vermedin mi? Bu sabah sonucları doktora gostericem demistin?
Altı üstü hcg'ye bakacaklar yaa, getir ben bakayım cık cık cık
hazır rüya dibini görne kadar yiyeydin :)
ahh canım Türk markalarının da ne olduğu belli değil ne yazıkki.. güvendiğimiz dağlara kar yağıyor zaman zamanElimi bile surmedim;( uyaninca ruya oldugunu anladim:) bir de burdaki bir cok urun supheli oldugundan yemiyrm helal mi bilemiyor insan. Ruyamdakiler hep Turk markalariydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?