Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya ben ne vercem sana hakkını, tartı versin, hadi gulum hadi
ya tamam o ikisini ellemiyom, ama gofret yiyenler var ya alenen gofret yiyolar!!!! ben verirm kiloları muskam sen meraklanma, hemen bi sok diyet efenim bi dukan atak, yok yok dukan yapmam, Allah onu bildigi gibi yapsın !!! yok bacım 13 degil bugun tam 14 oldu kız iki aydır kullandıgım ilacın haddi hesabı yok kutu kutu ilac ictim ama meraklanma en kısa surede efsane geri donecek
Gecmis olsun canim da ameliyattan cikmissin beslenmene dikkat etmelisin.
Safrayla acligin bir iliskisi var mi saka mi yapiyorsun
evet benim gibi gunde 500 kalorilik menulerle beslenirsen safrada tas oluyo, yani benim yanlıs diyetlerim bana 1 safra kesesine maloldu maalesef

Ben denedim saracoglu soyle diyor bu kur ile herkes zayifladigini saniyor ama oyle degil sadece odem atiliyor 7 .-8 gun sonra vucud tekrar eski haline donuyor dedi.....zayiflamaya etkisi yokmus...

Canim ben sifa niyetiyle yapiyorum. Annem de zaten odem cok fazla. Bir sürü ilac kullaniyor insulin de kkullanıyor. Ona da sifa nieytiyle yapiyorum.karacigerinde yaglanma var cunki.
zaten bu kür ile kilo verilmez odem Atıcı daha
Cok.
insaallah sifa olur annecigime ve bana

Cok sasirdim. Cabucak iyilesirsin ins.. Sevgili kollontai ben buraya geleli gunluk 500 600 kalorilik diyetler gordum, onlara deneyimli biri olarak mudahale mi etsen.. hem sasirirlar

d_mndc Burdasın biliyorum! Sonuc getir bize
kız sonunu bulmaya alışıyorum muhabbetin
3,5 ta gidicem tekrar hastaneye sabah dr göründüm kilo vermemi söylemiştiniz falan diye muhabbet ettik adam benden bide diyet listesi aldı o da yapıcakmış
3 tüp kan verdim .. kolestrol dahil herşeye bakıcak.. belki kilo verdiğinden adetin sarkmış olabilir dedi .. dedim hamile olsam bile kilo vermeye devam edebilirmiyim.. ayda 3 kilo şeklinde 75 e kadar ver dedi son ay zaten bu kilona dönersin dedi.. ceviz falan protein kalsiyumunu dengelersin dedi..

Nasıl yaaa? Sen zaten hafta sonu kan vermedin mi? Bu sabah sonucları doktora gostericem demistin?
Altı üstü hcg'ye bakacaklar yaa, getir ben bakayım cık cık cık

Nasıl yaaa? Sen zaten hafta sonu kan vermedin mi? Bu sabah sonucları doktora gostericem demistin?
Altı üstü hcg'ye bakacaklar yaa, getir ben bakayım cık cık cık
sağlık ocağına gitmiştim geçen hafta bugün hastaneye gidicem demiştim canım :)
kadın doğum hastanesi var dr ma gittim ultrasonla bakarken cok canım yandı durdu ..
tekrardan kan tahlili yaptırıyorum yani..

Elimi bile surmedim;( uyaninca ruya oldugunu anladim:) bir de burdaki bir cok urun supheli oldugundan yemiyrm helal mi bilemiyor insan. Ruyamdakiler hep Turk markalariydi
ahh canım Türk markalarının da ne olduğu belli değil ne yazıkki.. güvendiğimiz dağlara kar yağıyor zaman zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…