Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sağlık ocağına gitmiştim geçen hafta bugün hastaneye gidicem demiştim canım :)
kadın doğum hastanesi var dr ma gittim ultrasonla bakarken cok canım yandı durdu ..
tekrardan kan tahlili yaptırıyorum yani..

rahimde bişey göremedi .. ultrasonla.. öteki türlü muayeneyide gözüm yemedi
morordek
Ben gene tersimden anlamışım canım kusura bakma
Hamileysen bile cok yeni oldugundan ultrasonla görülmeyebiliyor sanırım. Diger türlü baktırmaman da iyi olmus şu aşamada :) Neyse 3:30'u bekleyelim bakalım...

Tamamda ben senden övgü sözleri duymak istiyorum yaaa ne kızıyon hemen gözüne gırmek için uğraşım durım sen hiç aferin bile deme kötü şirine

Kızlar geldim bende geçmişi okudum ne diyeceğim bime gittim grenwod mor paketli çayından yoktu sadece yeşil çayı kalmıştı almadım ama bir suru başka çay aldım:))Eki Görüntüle 1808375
ben içemiyorum böyle çaylar kokularını sevmiyorum sana afiyet olsun tatlım sen maşallah yeşil çay canavarı gibisin

Kızlar geldim bende geçmişi okudum ne diyeceğim bime gittim grenwod mor paketli çayından yoktu sadece yeşil çayı kalmıştı almadım ama bir suru başka çay aldım:))Eki Görüntüle 1808375
Şu 7 otlu çay da işe yarıyor diye duymustum canım eger tuvalet sorunu icin diyorsan...
Ben de cok meraklıyım böyle degisik caylara ama cogunun tadını begenmeyip pişman oluyorum sonra aldıgıma

Kızlar bugün markette chi tohumu vardı zayıflamaya yardımcı oluyormuş almadım bilmediğim için şimdi internet ten baktım bilen varmı:)
Ben cok duydum adını ama hic denemedim canım. Onunla yapılan tarifler falan var internette biraz arastır istersen

ben içemiyorum böyle çaylar kokularını sevmiyorum sana afiyet olsun tatlım sen maşallah yeşil çay canavarı gibisin
Duygu ilk evlendiğimde 2sene hamile kalamadım sonra senin gibi hastalanmayınca doktora gittik ne var ne yok gibi dedi 1hafta sonra gel dedi sonra hafta olmadan hastalanmıştım bakalım senin sonuçlar ne çıkacak hayırlısı olsun :)

Tatlım ya bu çaylar form çayları gibi sinameki yok bunlarda dur sana içindekileri yazıyorum
5otlu çayda biberiye funda otu yeşil çay kekik mate var
7otlu çayda biberiye funda yaprağı mate kekik yeşil çay kiraz sapı ısırgan yaprağı var bunlar daha çok ödem atıp ve metabolizma hızlandırmak için form çaylarını sevmiyorum ben insanın karnını ağrıtıyorlar

Olabilir canım bagırsakları calıstırıyorsa ondan tuvalet sorunu kalmıyor olabilir. Ben direkt birebir denemedim, tatlarını begenmem diyerek artık temkinli yaklaşıyorum :)))

Olabilir canım bagırsakları calıstırıyorsa ondan tuvalet sorunu kalmıyor olabilir. Ben direkt birebir denemedim, tatlarını begenmem diyerek artık temkinli yaklaşıyorum :)))
Ilık ılık şekersiz seviyorum ben maksat midem dolsun başka birşeye saldırmamak için akşam 5 te yiyince yemeği 8 9 gibi açlıktan ölüyorum o zaman işe yarıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…