- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.321
Yok kız bende istemem lahana çorbası muska sayesinde sevmez oldum :)kaynanacığım geliim çorbalar yapiim :) lahana çorbası yaparım ama :))
sağlık ocağına gitmiştim geçen hafta bugün hastaneye gidicem demiştim canım :)
kadın doğum hastanesi var dr ma gittim ultrasonla bakarken cok canım yandı durdu ..
tekrardan kan tahlili yaptırıyorum yani..
Ben gene tersimden anlamışım canım kusura bakma
Tamamda ben senden övgü sözleri duymak istiyorum yaaa ne kızıyon hemen gözüne gırmek için uğraşım durım sen hiç aferin bile deme kötü şirineya ben ne vercem sana hakkını, tartı versin, hadi gulum hadi
ya tamam o ikisini ellemiyom, ama gofret yiyenler var ya alenen gofret yiyolar!!!! ben verirm kiloları muskam sen meraklanma, hemen bi sok diyet efenim bi dukan atak, yok yok dukan yapmam, Allah onu bildigi gibi yapsın !!! yok bacım 13 degil bugun tam 14 oldukız iki aydır kullandıgım ilacın haddi hesabı yok kutu kutu ilac ictim ama meraklanma en kısa surede efsane geri donecek
evet benim gibi gunde 500 kalorilik menulerle beslenirsen safrada tas oluyo, yani benim yanlıs diyetlerim bana 1 safra kesesine maloldu maalesef
ben içemiyorum böyle çaylar kokularını sevmiyorum sana afiyet olsun tatlım sen maşallah yeşil çay canavarı gibisinKızlar geldim bende geçmişi okudum ne diyeceğim bime gittim grenwod mor paketli çayından yoktu sadece yeşil çayı kalmıştı almadım ama bir suru başka çay aldım:))Eki Görüntüle 1808375
Ya akşamları çok acıkıyorum ılık ılık iyi oluyorlar ne yapak mecbur:)ben içemiyorum böyle çaylar kokularını sevmiyorum sana afiyet olsun tatlım sen maşallah yeşil çay canavarı gibisin
Şu 7 otlu çay da işe yarıyor diye duymustum canım eger tuvalet sorunu icin diyorsan...Kızlar geldim bende geçmişi okudum ne diyeceğim bime gittim grenwod mor paketli çayından yoktu sadece yeşil çayı kalmıştı almadım ama bir suru başka çay aldım:))Eki Görüntüle 1808375
Ben cok duydum adını ama hic denemedim canım. Onunla yapılan tarifler falan var internette biraz arastır istersenKızlar bugün markette chi tohumu vardı zayıflamaya yardımcı oluyormuş almadım bilmediğim için şimdi internet ten baktım bilen varmı:)
Duygu ilk evlendiğimde 2sene hamile kalamadım sonra senin gibi hastalanmayınca doktora gittik ne var ne yok gibi dedi 1hafta sonra gel dedi sonra hafta olmadan hastalanmıştım bakalım senin sonuçlar ne çıkacak hayırlısı olsun :)ben içemiyorum böyle çaylar kokularını sevmiyorum sana afiyet olsun tatlım sen maşallah yeşil çay canavarı gibisin
Tatlım ya bu çaylar form çayları gibi sinameki yok bunlarda dur sana içindekileri yazıyorumŞu 7 otlu çay da işe yarıyor diye duymustum canım eger tuvalet sorunu icin diyorsan...
Ben de cok meraklıyım böyle degisik caylara ama cogunun tadını begenmeyip pişman oluyorum sonra aldıgıma
Ben cok duydum adını ama hic denemedim canım. Onunla yapılan tarifler falan var internette biraz arastır istersen
Olabilir canım bagırsakları calıstırıyorsa ondan tuvalet sorunu kalmıyor olabilir. Ben direkt birebir denemedim, tatlarını begenmem diyerek artık temkinli yaklaşıyorum :)))Tatlım ya bu çaylar form çayları gibi sinameki yok bunlarda dur sana içindekileri yazıyorum
5otlu çayda biberiye funda otu yeşil çay kekik mate var
7otlu çayda biberiye funda yaprağı mate kekik yeşil çay kiraz sapı ısırgan yaprağı var bunlar daha çok ödem atıp ve metabolizma hızlandırmak için form çaylarını sevmiyorum ben insanın karnını ağrıtıyorlar
Tamam canım bir daha gidince çarşıya dikkat ederim:)nilsub bir de kinoa tohumunu cok duydum. Denk gelirsen al :)
Ilık ılık şekersiz seviyorum ben maksat midem dolsun başka birşeye saldırmamak için akşam 5 te yiyince yemeği 8 9 gibi açlıktan ölüyorum o zaman işe yarıyor:)Olabilir canım bagırsakları calıstırıyorsa ondan tuvalet sorunu kalmıyor olabilir. Ben direkt birebir denemedim, tatlarını begenmem diyerek artık temkinli yaklaşıyorum :)))
Kızlar bugün markette chi tohumu vardı zayıflamaya yardımcı oluyormuş almadım bilmediğim için şimdi internet ten baktım bilen varmı:)
Bendeki nasıl bir pis boğazlıksa hemen saldırıyorum ne temkinli olmak kim ben kim:)Olabilir canım bagırsakları calıstırıyorsa ondan tuvalet sorunu kalmıyor olabilir. Ben direkt birebir denemedim, tatlarını begenmem diyerek artık temkinli yaklaşıyorum :)))
Üzerinde salata ve puding için yazıyordu kızz yok 250 gr 7 . 9 falan dı alıcaktımda tam olarak bilmediğim için almadım 8tl de bimde gördüm :)çok pahalı ama herkez kullanıyo zayıflatmazda lezzetliymiş :)
Bugün markete girince bende öyle oldum ama sadece gün kurusu kayısı badem bide bu çayları alıp çıktım nasıl başardım bende anlamadım:)her şeyi yiyesim var ben zayıflayamam yok mümkün değil..... şu an markete gidip aburcuburun dibine vurasım var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?