- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.341
Üzerinde salata ve puding için yazıyordu kızz yok 250 gr 7 . 9 falan dı alıcaktımda tam olarak bilmediğim için almadım 8tl de bimde gördüm :)
bakalım bende inanamıyorum açıkçası eşim herkese söylemiş nasıl heyecanlandıysa antalyadaki arkadaşlarım bile arıyo civciv varmış diyeeDuygu ilk evlendiğimde 2sene hamile kalamadım sonra senin gibi hastalanmayınca doktora gittik ne var ne yok gibi dedi 1hafta sonra gel dedi sonra hafta olmadan hastalanmıştım bakalım senin sonuçlar ne çıkacak hayırlısı olsun :)
Ama kalorisi yüksek netten baktım şimdi 15 gr fazla tuketmeyin yazıyor:)al all onu puding niyetine yiyiyio millet...
Evet haklısın canım insanı en çok belirsizlik bunaltıyor alaydın bi sonuçları rahatlardı kafan neyse az kalmış dayan 1saat daha :)bakalım bende inanamıyorum açıkçası eşim herkese söylemiş nasıl heyecanlandıysa antalyadaki arkadaşlarım bile arıyo civciv varmış diyee
bakalım hayırlısı sancım çok bugün nedense..
1 saat yürüdüm sabah .. şimdi sonuçlar için 1 saat daha yürüycem..
inşallah ağrım geçer hamilelik değilde ağrı beni strese sokuyor
Kizlar bu gece ruyamda bir suru cikolatali biskuvi ve tatli onumde duruyordu. Takim korkusundan agzima bile surmedim. Ruyama bile tesir ettiniz:))
Yalnız böyle bisküvi, tatlı lafı edersen kollontai ona da ceza yazar benden söylemesi :)))
ahh canım Türk markalarının da ne olduğu belli değil ne yazıkki.. güvendiğimiz dağlara kar yağıyor zaman zaman
Yok kız bende istemem lahana çorbası muska sayesinde sevmez oldum :)
I-ıhahh yazıık hala tramvasını atlatamadın mı :))
Ha şöyle helal!Canim senin azmin @kollontai den tırsmam yetiyor bana. Bundan sonra geri donus yok bana...
Gofrete kız tabi canım. Bende kızdım zaten..ya tamam o ikisini ellemiyom, ama gofret yiyenler var ya alenen gofret yiyolar!!!! ben verirm kiloları muskam sen meraklanma, hemen bi sok diyet efenim bi dukan atak, yok yok dukan yapmam, Allah onu bildigi gibi yapsın !!! yok bacım 13 degil bugun tam 14 oldukız iki aydır kullandıgım ilacın haddi hesabı yok kutu kutu ilac ictim ama meraklanma en kısa surede efsane geri donecek
Sen nasıl istersen. Sadece söyle yeter..@muksa77 tatlım ben regl olamazsam listeye girmiycem bu hafta, hem istahım fena hem sisligim hem de moralim
Ana kız ödemdir o ik günde okadar kilo almış olamazsın..tam 62.0
Ama kalorisi yüksek netten baktım şimdi 15 gr fazla tuketmeyin yazıyor:)
Hah hayt doktra bile tiyo veriyoruz takımcanakkız sonunu bulmaya alışıyorum muhabbetin
3,5 ta gidicem tekrar hastaneye sabah dr göründüm kilo vermemi söylemiştiniz falan diye muhabbet ettik adam benden bide diyet listesi aldı o da yapıcakmış
3 tüp kan verdim .. kolestrol dahil herşeye bakıcak.. belki kilo verdiğinden adetin sarkmış olabilir dedi .. dedim hamile olsam bile kilo vermeye devam edebilirmiyim.. ayda 3 kilo şeklinde 75 e kadar ver dedi son ay zaten bu kilona dönersin dedi.. ceviz falan protein kalsiyumunu dengelersin dedi..
Nasıl yaaa? Sen zaten hafta sonu kan vermedin mi? Bu sabah sonucları doktora gostericem demistin?
Altı üstü hcg'ye bakacaklar yaa, getir ben bakayım cık cık cık
Adı bile yetiyor ığğğYok kız bende istemem lahana çorbası muska sayesinde sevmez oldum :)
Morlu buradada yok gülüm üretimde sorunmu varki?Kızlar geldim bende geçmişi okudum ne diyeceğim bime gittim grenwod mor paketli çayından yoktu sadece yeşil çayı kalmıştı almadım ama bir suru başka çay aldım:))Eki Görüntüle 1808375
VBenim bir arkadaşım kullandı hiç faydası yok diyodu ama tadı güzelmiş.Kızlar bugün markette chi tohumu vardı zayıflamaya yardımcı oluyormuş almadım bilmediğim için şimdi internet ten baktım bilen varmı:)
Adetin geciktiği içinmi ağrı yaparki duygu?bakalım bende inanamıyorum açıkçası eşim herkese söylemiş nasıl heyecanlandıysa antalyadaki arkadaşlarım bile arıyo civciv varmış diyee
bakalım hayırlısı sancım çok bugün nedense..
1 saat yürüdüm sabah .. şimdi sonuçlar için 1 saat daha yürüycem..
inşallah ağrım geçer hamilelik değilde ağrı beni strese sokuyor
Gitmedin dimi markete?aaa öylemiymiş ee ne gerek var almayalım o zaman....
Adetin geciktiği içinmi ağrı yaparki duygu?
Gitmedin dimi markete?
Afferim sana yeme kuzucum cısları yeme..yok su içtim bi sürü :)
Afferim sana yeme kuzucum cısları yeme..
Suyu bende çoğaltmalıyım ya 2yi bulamıyorum bazen.yok geçti bir krizmiş... 2 lt su içmişim bile :)))
Suyu bende çoğaltmalıyım ya 2yi bulamıyorum bazen.
Ne bilim artıramıyorum birtürlü..krize girdikçe su içmeli bak nasıl artıyo :)
Çok güzel ya anılarım canlandı aynı benim menülerime benziyor.ben menümü yazayım şimdiden banka yogun baya sonra unuturum
sabah 3 dılım çavdar ekmegı beyaz peynırlı tost..
öglen 2 haslanmıs yumurta 1 dılım ekmek 2 salatalık
akşamda ton balıklı salata..
1 yeşilçay
3 lt su
öğlen annem bişey yapamamış bende yumurta haşladım en pratiğinden:)
Ne bilim artıramıyorum birtürlü..
Bakalım yaz geliyo artar mecburen.
Çok güzel ya anılarım canlandı aynı benim menülerime benziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?