- 17 Haziran 2011
- 5.446
- 3.152
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.361
Olmazmı?muska77 kaptanım senın diyet spor yapıpta böyle tartıyı gram oynatamadıgın yada artı gördügün haftalar oldu mu?
Olmazmı?
Bazen öyle bir inat ediyorki bu zıkkım kilolar inadı kırmak için kendini parçalıyorsun..
Sabah 61,4 çıktım canım.kaç kilosun kız şimdi koruyo musun formunnu
Olmazmı?
Bazen öyle bir inat ediyorki bu zıkkım kilolar inadı kırmak için kendini parçalıyorsun..
15i çok geç istesen pazartesiye 119 olursun.bu hafta adet azizliğine ugradım ben cuma 122,6 cıkıp cumartesi 123,2 gördüm ama bu sabah geri 122,8dım iste
amaaaannn 122 e uyuz bır rakam kurtulamadım gitti,hesaplarıma göre 15 nisanda geri görmemek üzere tarihin tozlu sayfalarına gömecegim 120leri:)
bu hafta adet azizliğine ugradım ben cuma 122,6 cıkıp cumartesi 123,2 gördüm ama bu sabah geri 122,8dım iste
amaaaannn 122 e uyuz bır rakam kurtulamadım gitti,hesaplarıma göre 15 nisanda geri görmemek üzere tarihin tozlu sayfalarına gömecegim 120leri:)
tmm gelme yukarı kal orlarda :)
15i çok geç istesen pazartesiye 119 olursun.
olur gelmem.
Korkuyom zaten kız geri alcam diye şöyle 1-2 ay aynı kiloda kalsam rahatlayacam.
kızlar geldim .. bebek yok ilk onu söyliyim..Adetin geciktiği içinmi ağrı yaparki duygu?
Gitmedin dimi markete?
kızlar geldim .. bebek yok ilk onu söyliyim..
ama kist şüphesi var .. mr günü verdi..
bir dünya şey anlattı iğne dedi ilaç dedi beynim bulandı..
ama ben başka dr a da gidicem özel ..kist mi bebekmi emin olmak istiyorum perşembe gününe randevu aldım..
Aynen hedefine emin adımlarla ilerle kendini yavaşlatma.dimi bencede evet pazartesiye 119u görmeyı hedeflıyım ben
25 günde 5 kilo olabilir kuzum.Eve gidip pizza yapacagim bizimkilere. Ama yemeyecegim ben.kararliyim hemide cok. Annem gidene kadar 78 i gormem lazim kizlar.
25 gun falan kalir burada
Yürüyüş bemimde kurtarıcım hala yürüyorum.onu diyom hızlı verdin hızlı giden hızlı gelir sabit durabildin mi diye soriim dedim...
çok abartmamama rağmen 66 .9 u gördüm yuhh yani... ama yürüyüş kurtardı beni bu gün 65i göremez idim.....
benim herhalde hep mücadeleyle geçecek ömrüm :))
Geçmiş olsun canım. Bulandırma beynini bendede vardı kilolar gidince kendiliğinden gitti umarım sendede öyle olur.kızlar geldim .. bebek yok ilk onu söyliyim..
ama kist şüphesi var .. mr günü verdi..
bir dünya şey anlattı iğne dedi ilaç dedi beynim bulandı..
ama ben başka dr a da gidicem özel ..kist mi bebekmi emin olmak istiyorum perşembe gününe randevu aldım..
Sağlığın önemli olan tek şey takma kafana.kızlar adet olmazsam bu hafta en azından 800 gram civarında vermek istiyorum hedefim bu .. daha fazla veremediğim içinde takımdan toplu halde özür dilerim nazar değdi bana yaaa
Günaydın kızlar hepinize mcxx. Toplantı dayım şu an karşımda şube müdürü var. Konuşuyor.muska77 yazmam lazımdı 99.8 gördüm bu sabah. Gerçi baya baya üzerimde yük olacak tartıda 100 gram fazla çıkarcak bişey yok tu ama değer beee 99 a değer. Kaçtım ben
Eee hani eksiydin harika insandın????
Yine ne ettin?
Geçmiş olsun canım..
Tatlımmenü çok güzelde akşam çok geç biraz öne çekme imkanın yokmu?
Muhteşem bravo sana..
herkeseee günaydınnn mutlu haftalar...
bu sabah 122,8 cıktım
ctesi regl oldum biraz şişliğim mevcut ama iradem saglam sıkıntı yok..
gitsin kilolar
Haklisin daha sik girmeliyim bu arada kilo sabit 75.00 ve gunaydin
ben 101 gördüm ya onu ondan dedim pardon şekercim bir eksiğini görelim şu anki mevcut kilomuzun demek istedim.... 121 li bişi ol o zaman...
cuma 66,1
bu sabah tartılmayı unuttum kahvaltıdan sonra tartıldım 65,9 dum....... dün gece yatmadan önce 66,9 u görmüştüm tartıda eyvah dedim 66 lar geri geldi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?