Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olmazmı?
Bazen öyle bir inat ediyorki bu zıkkım kilolar inadı kırmak için kendini parçalıyorsun..

bu hafta adet azizliğine ugradım ben cuma 122,6 cıkıp cumartesi 123,2 gördüm ama bu sabah geri 122,8dım iste
amaaaannn 122 e uyuz bır rakam kurtulamadım gitti,hesaplarıma göre 15 nisanda geri görmemek üzere tarihin tozlu sayfalarına gömecegim 120leri:)

15i çok geç istesen pazartesiye 119 olursun.

Inşaallah canim.bugun ki menun super

olur gelmem.
Korkuyom zaten kız geri alcam diye şöyle 1-2 ay aynı kiloda kalsam rahatlayacam.

onu diyom hızlı verdin hızlı giden hızlı gelir sabit durabildin mi diye soriim dedim...

çok abartmamama rağmen 66 .9 u gördüm yuhh yani... ama yürüyüş kurtardı beni bu gün 65i göremez idim.....

benim herhalde hep mücadeleyle geçecek ömrüm :))

Adetin geciktiği içinmi ağrı yaparki duygu?

Gitmedin dimi markete?
kızlar geldim .. bebek yok ilk onu söyliyim..
ama kist şüphesi var .. mr günü verdi..
bir dünya şey anlattı iğne dedi ilaç dedi beynim bulandı..
ama ben başka dr a da gidicem özel ..kist mi bebekmi emin olmak istiyorum perşembe gününe randevu aldım..

Canim ben kaçırdım galiba senin adet tarihin ne zamandi. Kac gunun gecti. Hcg degerin kac çıktı

dimi bencede evet pazartesiye 119u görmeyı hedeflıyım ben
Aynen hedefine emin adımlarla ilerle kendini yavaşlatma.
Olacak de olsun inşallah.

Eve gidip pizza yapacagim bizimkilere. Ama yemeyecegim ben.kararliyim hemide cok. Annem gidene kadar 78 i gormem lazim kizlar.
25 gun falan kalir burada
25 günde 5 kilo olabilir kuzum.
Yürüyüş bemimde kurtarıcım hala yürüyorum.
Geçmiş olsun canım. Bulandırma beynini bendede vardı kilolar gidince kendiliğinden gitti umarım sendede öyle olur.
kızlar adet olmazsam bu hafta en azından 800 gram civarında vermek istiyorum hedefim bu .. daha fazla veremediğim içinde takımdan toplu halde özür dilerim nazar değdi bana yaaa
Sağlığın önemli olan tek şey takma kafana.

Hadi inşallah daha da aşağılara inşallah.

Eee hani eksiydin harika insandın????
Yine ne ettin?

Geçmiş olsun canım..

Tatlımmenü çok güzelde akşam çok geç biraz öne çekme imkanın yokmu?

Muhteşem bravo sana..

Canım daha erkene çekerim artık. Dikkat ederim yemek saatlerine.

herkeseee günaydınnn mutlu haftalar...
bu sabah 122,8 cıktım
ctesi regl oldum biraz şişliğim mevcut ama iradem saglam sıkıntı yok..
gitsin kilolar

Cumaya daha güzrl sonuç gelecek. İyi düşün iyi olsun.

Haklisin daha sik girmeliyim bu arada kilo sabit 75.00 ve gunaydin

Sabit olmak cumaya eksi habercisidir. Hadi biraz daha gayret.

ben 101 gördüm ya onu ondan dedim pardon şekercim bir eksiğini görelim şu anki mevcut kilomuzun demek istedim.... 121 li bişi ol o zaman...

Hadi kuzum.

cuma 66,1

bu sabah tartılmayı unuttum kahvaltıdan sonra tartıldım 65,9 dum....... dün gece yatmadan önce 66,9 u görmüştüm tartıda eyvah dedim 66 lar geri geldi....

Sabahkini baz al canım sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…