- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.381
tatlım 23 de olmalıydım hcg 103 çıktı cuma günü bugün 0,19.. bebek yok ama annemin hamileliğinde de kist denildi ve meğerse bana hamileymiş 6 iğneden 5 ini olmuş ve ben malesef idrar kesem delik dünyaya gelmişim taa 7 yaşında teşhis konulabildiCanim ben kaçırdım galiba senin adet tarihin ne zamandi. Kac gunun gecti. Hcg degerin kac çıktı
kıyamam canım Allah kolaylık versinKızlar bu gün çok yoğundum. Hala da yoğunum. Yemek yapılacak akşama dersim var daha. Bu gün bitsin çok yoruldum.
saol tatlımmAynen hedefine emin adımlarla ilerle kendini yavaşlatma.
Olacak de olsun inşallah.
25 günde 5 kilo olabilir kuzum.
Yürüyüş bemimde kurtarıcım hala yürüyorum.
Geçmiş olsun canım. Bulandırma beynini bendede vardı kilolar gidince kendiliğinden gitti umarım sendede öyle olur.
Sağlığın önemli olan tek şey takma kafana.
ayy çok sakin yer ne güzel tam yürümelik burası bu arada hangi şehir ?Yürüyüş zamaniEki Görüntüle 1808507
tatlım 23 de olmalıydım hcg 103 çıktı cuma günü bugün 0,19.. bebek yobebekannemin hamileliğinde de kist denildi ve meğerse bana hamileymiş 6 iğneden 5 ini olmuş ve ben malesef idrar kesem delik dünyaya gelmişim taa 7 yaşında teşhis konulabildiondan ne olur ne olmaz diye işi sağlama almayı düşünüyorum bebek olmasa bile kist olup olmadığı kesinleşmeden iğne olmak istemiyorum
beynim laçka oldu yeminle bugün ..
dr yumurtalığın çatlayamadığından ağrı yapar dedi ama sanki kist gördüm dedi iğne yapmamız gerekebilir dedi..falan teyzemde dr başka dr gidelim sonra iğneyi düşünürüz ama tahlillerin önemli dedi..
yani bildiğin sersem oldum 1 haftadır
neyse perşembeyi bekliycem..
inşallah adet olurum da bu işkence biterr
ayy çok sakin yer ne güzel tam yürümelik burası bu arada hangi şehir ?
Ayy canım Allah daha güzel yerlere gitmeyi nasip etsin bahar gelince çok güzel olmuş piknik yeriniz :)Batmandayiz canim dogu gorevi icin. Lojmanimizin piknik alani...
Guzel yer ama 1 ay sonra tasiniyorum suremiz doldu
öyle canım Rabbimin mucizeleri sonsuz..Icin rahat etmezse tabi ki baska dr larada gitmelisin. Dedigin gin adet olsan rahatlarsin. . Hcg degeri düşmüş galiba bebek yok gibi ama Allahın mucizesi her an her yerde olur ben buma inaniyorum.
Ayy aynı gerginlik bende de var. Sabah 59.5 geldim. Burda kalsam iyi ama cumadan beri sapıtık sekilde geziyorumolur gelmem.
Korkuyom zaten kız geri alcam diye şöyle 1-2 ay aynı kiloda kalsam rahatlayacam.
kızlar geldim .. bebek yok ilk onu söyliyim..
ama kist şüphesi var .. mr günü verdi..
bir dünya şey anlattı iğne dedi ilaç dedi beynim bulandı..
ama ben başka dr a da gidicem özel ..kist mi bebekmi emin olmak istiyorum perşembe gününe randevu aldım..
Hayirlisi olsun canim, sagligin her seyden daha onemli. Belki kimyasal, dış gebelik falandir hcg dustuyse... Bence de baska bi doktora gorun önce.kızlar adet olmazsam bu hafta en azından 800 gram civarında vermek istiyorum hedefim bu .. daha fazla veremediğim içinde takımdan toplu halde özür dilerim nazar değdi bana yaaa
Ayy aynı gerginlik bende de var. Sabah 59.5 geldim. Burda kalsam iyi ama cumadan beri sapıtık sekilde geziyorum
Hayirlisi olsun canim, sagligin her seyden daha onemli. Belki kimyasal, dış gebelik falandir hcg dustuyse... Bence de baska bi doktora gorun önce.
canım başka takımları bilmem de ben 1 yıldır bizim takımdayım, benden başka 500 kalorilik menu yapan görmedim :) yapan olursa hemen uyarıyorum zaten, ama benim yapma planım var :) safram yok artık ne de olsa :)Cok sasirdim. Cabucak iyilesirsin ins.. Sevgili kollontai ben buraya geleli gunluk 500 600 kalorilik diyetler gordum, onlara deneyimli biri olarak mudahale mi etsen.. hem sasirirlar
sen bi 75 ol bak ne güzel şeyler söyliycem sana :) ama iyi verdin şu ana kadar onu bil :)Tamamda ben senden övgü sözleri duymak istiyorum yaaa ne kızıyon hemen gözüne gırmek için uğraşım durım sen hiç aferin bile deme kötü şirine
ay o mor benim efsanem o kadar işe yaradı ki ben de :)Kızlar geldim bende geçmişi okudum ne diyeceğim bime gittim grenwod mor paketli çayından yoktu sadece yeşil çayı kalmıştı almadım ama bir suru başka çay aldım:))Eki Görüntüle 1808375
valla canım bence de iki günde iki kilo alınmaz. bende dr a gittim öğlen polikistik over varmış, şişkoyken progesteron yüksekti şimdi de progesteron düşükmüş, hormon ilacı yazacak yarın hcg sonucundan sonra. ama kilon çok zayıfla dediI-ıh
Ha şöyle helal!
Gofrete kız tabi canım. Bende kızdım zaten..
İlaçlar yüzündende olablir kuzucum.
Sen nasıl istersen. Sadece söyle yeter..
Ana kız ödemdir o ik günde okadar kilo almış olamazsın..
helal be sanaaaa :)Sabah 61,4 çıktım canım.
çok geçmiş olsun tatlım umarım bir an önce regl olursun, benimde bugün 14 gün oldu gecikeli, fenalıklar bastı yeminletatlım 23 de olmalıydım hcg 103 çıktı cuma günü bugün 0,19.. bebek yok ama annemin hamileliğinde de kist denildi ve meğerse bana hamileymiş 6 iğneden 5 ini olmuş ve ben malesef idrar kesem delik dünyaya gelmişim taa 7 yaşında teşhis konulabildiondan ne olur ne olmaz diye işi sağlama almayı düşünüyorum bebek olmasa bile kist olup olmadığı kesinleşmeden iğne olmak istemiyorum
beynim laçka oldu yeminle bugün ..
dr yumurtalığın çatlayamadığından ağrı yapar dedi ama sanki kist gördüm dedi iğne yapmamız gerekebilir dedi..falan teyzemde dr başka dr gidelim sonra iğneyi düşünürüz ama tahlillerin önemli dedi..
yani bildiğin sersem oldum 1 haftadır
neyse perşembeyi bekliycem..
inşallah adet olurum da bu işkence biterr
aynen tatlım yaa olalımda geçsin bu sıkıntı .. adam eve ayak ucuyla giriyo nasıl bir duruşum varsacanım başka takımları bilmem de ben 1 yıldır bizim takımdayım, benden başka 500 kalorilik menu yapan görmedim :) yapan olursa hemen uyarıyorum zaten, ama benim yapma planım var :) safram yok artık ne de olsa :)
sen bi 75 ol bak ne güzel şeyler söyliycem sana :) ama iyi verdin şu ana kadar onu bil :)
ay o mor benim efsanem o kadar işe yaradı ki ben de :)
valla canım bence de iki günde iki kilo alınmaz. bende dr a gittim öğlen polikistik over varmış, şişkoyken progesteron yüksekti şimdi de progesteron düşükmüş, hormon ilacı yazacak yarın hcg sonucundan sonra. ama kilon çok zayıfla deditatlım ben bi regl olayım, çünkü ilaç nasıl bir etki gösterecek onu da bilmiyorum ve davul gibiyim, bu halde listeye girersem olumsuz etkileyebilirim ortalamayı 59 greyim de bi listeye öyle gireyim :)
helal be sanaaaa :)
çok geçmiş olsun tatlım umarım bir an önce regl olursun, benimde bugün 14 gün oldu gecikeli, fenalıklar bastı yeminle
valla yarın ilacı alsam heralde 1 hafta daha regl falan olamıycam gibiaynen tatlım yaa olalımda geçsin bu sıkıntı .. adam eve ayak ucuyla giriyo nasıl bir duruşum varsa
ben kaçar kızlar gelirim yine, cezalar ip atlama ya da jumping jack olarak yapılacak herkes yarına kadar yapsın, yapmayanları listeden aticiiim,btlbetul sen yapmazsan cezanı sana bide küsücem
ilaçların ne zaman biticek tatlım dr na söyledinmi adetini geciktirdiğini?valla yarın ilacı alsam heralde 1 hafta daha regl falan olamıycam gibiya hiç bir belirti de yok yani, sanki hiç regl olmıycam gibi sadece şiş ve sinirliyim
kız bu cezalar gönlünden mi koptu yoksa birşey mi yaptıkkişi listesi 1/2/3/nisan ceza
d_mndc 300
nilsub 200 (30 dk yürüyüş)
ebrusonmez 0
betül 900
qarden 800
esra karakaya 100
zynp1980 100
aybukediyar 400
deep fat 700
ulasımız 200
afifelale muaf
tatlitambak 300
kişi listesi 1/2/3/nisan ceza
d_mndc 300
nilsub 200 (30 dk yürüyüş)
ebrusonmez 0
betül 900
qarden 800
esra karakaya 100
zynp1980 100
aybukediyar 400
deep fat 700
ulasımız 200
afifelale muaf
tatlitambak 300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?