Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim ben kaçırdım galiba senin adet tarihin ne zamandi. Kac gunun gecti. Hcg degerin kac çıktı
tatlım 23 de olmalıydım hcg 103 çıktı cuma günü bugün 0,19.. bebek yok ama annemin hamileliğinde de kist denildi ve meğerse bana hamileymiş 6 iğneden 5 ini olmuş ve ben malesef idrar kesem delik dünyaya gelmişim taa 7 yaşında teşhis konulabildi ondan ne olur ne olmaz diye işi sağlama almayı düşünüyorum bebek olmasa bile kist olup olmadığı kesinleşmeden iğne olmak istemiyorum
beynim laçka oldu yeminle bugün ..
dr yumurtalığın çatlayamadığından ağrı yapar dedi ama sanki kist gördüm dedi iğne yapmamız gerekebilir dedi..falan teyzemde dr başka dr gidelim sonra iğneyi düşünürüz ama tahlillerin önemli dedi..
yani bildiğin sersem oldum 1 haftadır
neyse perşembeyi bekliycem..
inşallah adet olurum da bu işkence biterr

saol tatlımm
aman eşimde öyle dedi.. teyzesi de kiloluydu zayıflayınca gitti kistleri :)

Icin rahat etmezse tabi ki baska dr larada gitmelisin. Dedigin gin adet olsan rahatlarsin. . Hcg degeri düşmüş galiba bebek yok gibi ama Allahın mucizesi her an her yerde olur ben buma inaniyorum.

Batmandayiz canim dogu gorevi icin. Lojmanimizin piknik alani...
Guzel yer ama 1 ay sonra tasiniyorum suremiz doldu
Ayy canım Allah daha güzel yerlere gitmeyi nasip etsin bahar gelince çok güzel olmuş piknik yeriniz :)
Icin rahat etmezse tabi ki baska dr larada gitmelisin. Dedigin gin adet olsan rahatlarsin. . Hcg degeri düşmüş galiba bebek yok gibi ama Allahın mucizesi her an her yerde olur ben buma inaniyorum.
öyle canım Rabbimin mucizeleri sonsuz..
bebek düşünmüyordum bu ara bide iş stresi fakan büyük ihtimal gerildim.. bakalım bu da geçer :)))

olur gelmem.
Korkuyom zaten kız geri alcam diye şöyle 1-2 ay aynı kiloda kalsam rahatlayacam.
Ayy aynı gerginlik bende de var. Sabah 59.5 geldim. Burda kalsam iyi ama cumadan beri sapıtık sekilde geziyorum

kızlar adet olmazsam bu hafta en azından 800 gram civarında vermek istiyorum hedefim bu .. daha fazla veremediğim içinde takımdan toplu halde özür dilerim nazar değdi bana yaaa
Hayirlisi olsun canim, sagligin her seyden daha onemli. Belki kimyasal, dış gebelik falandir hcg dustuyse... Bence de baska bi doktora gorun önce.

sapıt sapıt takıma geri dönersin :))

Cok sasirdim. Cabucak iyilesirsin ins.. Sevgili kollontai ben buraya geleli gunluk 500 600 kalorilik diyetler gordum, onlara deneyimli biri olarak mudahale mi etsen.. hem sasirirlar
canım başka takımları bilmem de ben 1 yıldır bizim takımdayım, benden başka 500 kalorilik menu yapan görmedim :) yapan olursa hemen uyarıyorum zaten, ama benim yapma planım var :) safram yok artık ne de olsa :)

Tamamda ben senden övgü sözleri duymak istiyorum yaaa ne kızıyon hemen gözüne gırmek için uğraşım durım sen hiç aferin bile deme kötü şirine
sen bi 75 ol bak ne güzel şeyler söyliycem sana :) ama iyi verdin şu ana kadar onu bil :)

Kızlar geldim bende geçmişi okudum ne diyeceğim bime gittim grenwod mor paketli çayından yoktu sadece yeşil çayı kalmıştı almadım ama bir suru başka çay aldım:))Eki Görüntüle 1808375
ay o mor benim efsanem o kadar işe yaradı ki ben de :)

valla canım bence de iki günde iki kilo alınmaz. bende dr a gittim öğlen polikistik over varmış, şişkoyken progesteron yüksekti şimdi de progesteron düşükmüş, hormon ilacı yazacak yarın hcg sonucundan sonra. ama kilon çok zayıfla dedi tatlım ben bi regl olayım, çünkü ilaç nasıl bir etki gösterecek onu da bilmiyorum ve davul gibiyim, bu halde listeye girersem olumsuz etkileyebilirim ortalamayı 59 göreyim de bi listeye öyle gireyim :) valla bu hafta girememiş olmam iyi oldu, her işte bir hayır var :) girseydim listeye fena artı çıkacaktım

Sabah 61,4 çıktım canım.
helal be sanaaaa :)

çok geçmiş olsun tatlım umarım bir an önce regl olursun, benimde bugün 14 gün oldu gecikeli, fenalıklar bastı yeminle

aynen tatlım yaa olalımda geçsin bu sıkıntı .. adam eve ayak ucuyla giriyo nasıl bir duruşum varsa

aynen tatlım yaa olalımda geçsin bu sıkıntı .. adam eve ayak ucuyla giriyo nasıl bir duruşum varsa
valla yarın ilacı alsam heralde 1 hafta daha regl falan olamıycam gibi ya hiç bir belirti de yok yani, sanki hiç regl olmıycam gibi sadece şiş ve sinirliyim

ben kaçar kızlar gelirim yine, cezalar ip atlama ya da jumping jack olarak yapılacak herkes yarına kadar yapsın, yapmayanları listeden aticiiim, btlbetul sen yapmazsan cezanı sana bide küsücem

sen küsme diye yaparım ben :)

iş bitse de yürüyüşe gitsem.....

valla yarın ilacı alsam heralde 1 hafta daha regl falan olamıycam gibi ya hiç bir belirti de yok yani, sanki hiç regl olmıycam gibi sadece şiş ve sinirliyim
ilaçların ne zaman biticek tatlım dr na söyledinmi adetini geciktirdiğini?
kişi listesi 1/2/3/nisan ceza
d_mndc 300
nilsub 200 (30 dk yürüyüş)
ebrusonmez 0
betül 900
qarden 800
esra karakaya 100
zynp1980 100
aybukediyar 400
deep fat 700
ulasımız 200
afifelale muaf
tatlitambak 300
kız bu cezalar gönlünden mi koptu yoksa birşey mi yaptık
kaçamak yapmadım sanki ben öyle hatırlıyorum ama neyse zaten zıplamayı özlemiştim gidiyim de yapıyım

muska77 , kollontai , morordek , nilsub
ben bugünki menümü yazıyım..

kahvaltı
1 dl kepek ekmeğini çapraz kestim stüne lor peynirini maydanozla karıştırdım 1 er tatlı kaşığı koydum ızgarada pişirdim ..
1 yumurta haşlama
yarım domates

ara sade Türk kahvesi

öğlen kuru börülce yemeği 4 yk
3 yk yoğurt

ara 1 ceviz

akşam
3 yk börülce yemeği
2 yk yoğurt

su 3 lt
spor 2 saat yürüyüş
cezamı da yaptım 300 ip atladım ipsiz..

kişi listesi 1/2/3/nisan ceza
d_mndc 300
nilsub 200 (30 dk yürüyüş)
ebrusonmez 0
betül 900
qarden 800
esra karakaya 100
zynp1980 100
aybukediyar 400
deep fat 700
ulasımız 200
afifelale muaf
tatlitambak 300

ohhaaaaa uleyn 900 ne vicdansız saaabuhaa... görmemiştim ben bunu :)) abboooo......... yarına gelmezsem belediyeye haber verin cenazemi kaldırıversinler bi zahmet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…