- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.401
Tamam hayatım bu akşam 2 mile cezamı yaparım :)kişi listesi 1/2/3/nisan ceza
d_mndc 300
nilsub 200 (30 dk yürüyüş)
ebrusonmez 0
betül 900
qarden 800
esra karakaya 100
zynp1980 100
aybukediyar 400
deep fat 700
ulasımız 200
afifelale muaf
tatlitambak 300
bencede kilo almaya gerek yokaaa öylemiymiş ee ne gerek var almayalım o zaman....
bulamadım mor paketten ya inşallah 75 görsem bi :)canım başka takımları bilmem de ben 1 yıldır bizim takımdayım, benden başka 500 kalorilik menu yapan görmedim :) yapan olursa hemen uyarıyorum zaten, ama benim yapma planım var :) safram yok artık ne de olsa :)
sen bi 75 ol bak ne güzel şeyler söyliycem sana :) ama iyi verdin şu ana kadar onu bil :)
ay o mor benim efsanem o kadar işe yaradı ki ben de :)
valla canım bence de iki günde iki kilo alınmaz. bende dr a gittim öğlen polikistik over varmış, şişkoyken progesteron yüksekti şimdi de progesteron düşükmüş, hormon ilacı yazacak yarın hcg sonucundan sonra. ama kilon çok zayıfla deditatlım ben bi regl olayım, çünkü ilaç nasıl bir etki gösterecek onu da bilmiyorum ve davul gibiyim, bu halde listeye girersem olumsuz etkileyebilirim ortalamayı 59 göreyim de bi listeye öyle gireyim :) valla bu hafta girememiş olmam iyi oldu, her işte bir hayır var :) girseydim listeye fena artı çıkacaktım
helal be sanaaaa :)
çok geçmiş olsun tatlım umarım bir an önce regl olursun, benimde bugün 14 gün oldu gecikeli, fenalıklar bastı yeminle
hahaha ayy cidden ben kendime baktım diğerlerine bakmadım yarın toplu pert olucak gurupta çok değilmi bunlar yaawohhaaaaa uleyn 900 ne vicdansız saaabuhaa... görmemiştim ben bunu :)) abboooo......... yarına gelmezsem belediyeye haber verin cenazemi kaldırıversinler bi zahmet :)
yalnız cezalar çok pis fenaaaaakişi listesi 1/2/3/nisan ceza
d_mndc 300
nilsub 200 (30 dk yürüyüş)
ebrusonmez 0
betül 900
qarden 800
esra karakaya 100
zynp1980 100
aybukediyar 400
deep fat 700
ulasımız 200
afifelale muaf
tatlitambak 300
süpersin bacım ortim sahalara geri döndü desene:)@muska77 ,@kollontai ,@morordek ,nilsub
ben bugünki menümü yazıyım..
kahvaltı
1 dl kepek ekmeğini çapraz kestim stüne lor peynirini maydanozla karıştırdım 1 er tatlı kaşığı koydum ızgarada pişirdim ..
1 yumurta haşlama
yarım domates
ara sade Türk kahvesi
öğlen kuru börülce yemeği 4 yk
3 yk yoğurt
ara 1 ceviz
akşam
3 yk börülce yemeği
2 yk yoğurt
su 3 lt
spor 2 saat yürüyüş
cezamı da yaptım 300 ip atladım ipsiz..
eveettttsüpersin bacım ortim sahalara geri döndü desene:)
ben gelirim kız gelinimi belediyeyemi bırakırım arkandanda bi yasin okurumohhaaaaa uleyn 900 ne vicdansız saaabuhaa... görmemiştim ben bunu :)) abboooo......... yarına gelmezsem belediyeye haber verin cenazemi kaldırıversinler bi zahmet :)
hahaha ayy cidden ben kendime baktım diğerlerine bakmadım yarın toplu pert olucak gurupta çok değilmi bunlar yaaw
ben gelirim kız gelinimi belediyeyemi bırakırım arkandanda bi yasin okurum(allah korusun kızzz:)
hayatım bu arada geçmiş olsun yaaa vucut kilo verdiğin için mi yapıyo bunları sana hemen terket o vucuduhahaha ayy cidden ben kendime baktım diğerlerine bakmadım yarın toplu pert olucak gurupta çok değilmi bunlar yaaw
çatlak yaaasuss 3 te 1 im kadar ceza almışın hiiiiç konuşma bence :)) 900 demiş hocam yaa......... bi süre sonra beyindeki hipotalamus ters döner geri saymaya başlarım ben.. 399 400 399 398 himmet ağbey :)))
çok şükür bana zıplama vermemiş yoksa yarına felç olurdum toplanıp çocuklarıma bakardınız artık:)en çok bana :)
hahahaha ayyy karnımın içleri acıdı gülmekten beettüşşşşşsuss 3 te 1 im kadar ceza almışın hiiiiç konuşma bence :)) 900 demiş hocam yaa......... bi süre sonra beyindeki hipotalamus ters döner geri saymaya başlarım ben.. 399 400 399 398 himmet ağbey :)))
ben gelirim kız gelinimi belediyeyemi bırakırım arkandanda bi yasin okurum(allah korusun kızzz:)
ne dayanışmaymış yahuu gelin kaynana idolümsünüzAllah razı olsun... kaynana görsün gözünüz :))
çok şükür bana zıplama vermemiş yoksa yarına felç olurdum toplanıp çocuklarıma bakardınız artık:)
iyi bari gözüm arkada kalmasınkocişime bakarım canım nolucek aa aaaa :))
adriana limanın vücuda geçebiliyosam arkama bakmam giderimhayatım bu arada geçmiş olsun yaaa vucut kilo verdiğin için mi yapıyo bunları sana hemen terket o vucudu
cuma günü pikniğe gittik attıydım fotolarını görmedin mi?kocişime bakarım canım nolucek aa aaaa :))
aç kalmaz lahana çorbası içerir betüş ona bide çikolata yediririyi bari gözüm arkada kalmasınkız sen diyet diyet oğlumu aç bırakmada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?