Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaa öylemiymiş ee ne gerek var almayalım o zaman....
bencede kilo almaya gerek yok
bulamadım mor paketten ya inşallah 75 görsem bi :)

ohhaaaaa uleyn 900 ne vicdansız saaabuhaa... görmemiştim ben bunu :)) abboooo......... yarına gelmezsem belediyeye haber verin cenazemi kaldırıversinler bi zahmet :)
hahaha ayy cidden ben kendime baktım diğerlerine bakmadım yarın toplu pert olucak gurupta çok değilmi bunlar yaaw

süpersin bacım ortim sahalara geri döndü desene:)

ohhaaaaa uleyn 900 ne vicdansız saaabuhaa... görmemiştim ben bunu :)) abboooo......... yarına gelmezsem belediyeye haber verin cenazemi kaldırıversinler bi zahmet :)
ben gelirim kız gelinimi belediyeyemi bırakırım arkandanda bi yasin okurum (allah korusun kızzz:)

hahaha ayy cidden ben kendime baktım diğerlerine bakmadım yarın toplu pert olucak gurupta çok değilmi bunlar yaaw

suss 3 te 1 im kadar ceza almışın hiiiiç konuşma bence :)) 900 demiş hocam yaa......... bi süre sonra beyindeki hipotalamus ters döner geri saymaya başlarım ben.. 399 400 399 398 himmet ağbey :)))

suss 3 te 1 im kadar ceza almışın hiiiiç konuşma bence :)) 900 demiş hocam yaa......... bi süre sonra beyindeki hipotalamus ters döner geri saymaya başlarım ben.. 399 400 399 398 himmet ağbey :)))
hahahaha ayyy karnımın içleri acıdı gülmekten beettüşşşşş yok zaten ben kendi adıma isyan etmedim sizin adınıza söyledim ben zıpladım bitti bile
ben gelirim kız gelinimi belediyeyemi bırakırım arkandanda bi yasin okurum (allah korusun kızzz:)
Allah razı olsun... kaynana görsün gözünüz :))
ne dayanışmaymış yahuu gelin kaynana idolümsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…