- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.421
cuma günü pikniğe gittik attıydım fotolarını görmedin mi?
aç kalmaz lahana çorbası içerir betüş ona bide çikolata yedirir
iyi bende gisele bündchen vucudunu isterdim çok güzelde :)adriana limanın vücuda geçebiliyosam arkama bakmam giderim
Az önce de tok karnına 59.8 geldim, ne bicim metabolizma bu benimki yasapıt sapıt takıma geri dönersin :))
Zıplarken sayarsın artık, her şeyin bi ilki vardır900 demiş sen hiç 900 e kadar saydın mı diye sorsana bana :)) 900 ooohhh maşallah....
iyi madem verdim gitti :)bitterlerle beslerim valla :) hemide damak mmmhh :)
ooo valla çocuğun gönlünü kazandın gitti bencebitterlerle beslerim valla :) hemide damak mmmhh :)
senide ona yerleştririm hayatım ne olcak hazır bu işe sarmışıziyi bende gisele bündchen vucudunu isterdim çok güzelde :)
vay vay havalara bek sen yediğimi yaktım Zıplarken sayarsın artık, her şeyin bi ilki vardır falan duy betüş duy koynumuzda yılan beslemişizAz önce de tok karnına 59.8 geldim, ne bicim metabolizma bu benimki ya
Sporun etkisi muhtemelen, hafta sonu yatıstan sonra bugun 50 dk pilates, 30 dk yuruyus yapınca yedigimi yaktım demek ki
Zıplarken sayarsın artık, her şeyin bi ilki vardır
Siz de mezun olun, siz de hava atın şekerim, tutan mı varvay vay havalara bek sen yediğimi yaktım falan duy betüş duy koynumuzda yılan beslemişiz
bizi simitlerlee frambuazlımı neydi öyle pastalarla kandırdı kanımıza girdiiiii...... dermişimvay vay havalara bek sen yediğimi yaktım falan duy betüş duy koynumuzda yılan beslemişiz
bak sen hala devam ediyor kız bu kollontaiden de fena çıktı diyorum size ben bu bizim simitçi martımız olamaz ne yaptın sen bizim martımızaSiz de mezun olun, siz de hava atın şekerim, tutan mı var
isyan başlatıyorum herkes simitten bahsetsin bundan sonra morordekte yesin dursun takıma geri dönsünbizi simitlerlee frambuazlımı neydi öyle pastalarla kandırdı kanımıza girdiiiii...... dermişim
Kendi kırdıgınız cevizleri benim üzerime atmayın hiç, kabul etmiyorumbizi simitlerlee frambuazlımı neydi öyle pastalarla kandırdı kanımıza girdiiiii...... dermişim
O şişman bir martıydı, şimdi fit bir ordek geldibak sen hala devam ediyor kız bu kollontaiden de fena çıktı diyorum size ben bu bizim simitçi martımız olamaz ne yaptın sen bizim martımıza
Başlat isyanı başlat da kollontai'den ye cezayıisyan başlatıyorum herkes simitten bahsetsin bundan sonra morordekte yesin dursun takıma geri dönsün
yerim seni fit ördekkKendi kırdıgınız cevizleri benim üzerime atmayın hiç, kabul etmiyorum
O şişman bir martıydı, şimdi fit bir ordek geldi
hiççç pasta yemedim simidi de 1 aydır yemiyorum ltfen geçmişi copy paste yaptırmayalımKendi kırdıgınız cevizleri benim üzerime atmayın hiç, kabul etmiyorum
O şişman bir martıydı, şimdi fit bir ordek geldi
afiyet olsun kızzz bitir bitir hepsini yeeeeyerim seni fit ördekk
kıyamammm ben ordekimee yaaa şaka yapıyoruz biz ordekim sen bizi yola getirmeye çalışıyosun bizim otoriteye isyan ediceğimiz tutmuş ne geliyorsa bu kilolardan geliyoo başımıza .. senin yolun yakındı mezun oldun bizim yol uzun biz kıskandığımızdan yapıyoruz azıcıkta sana sataşmanın zevki var tabiiiiiafiyet olsun kızzz bitir bitir hepsini yeeee
bende şekerim ne zaman pasta ve simit yediğimi bile hatırlamıyorum yalnız şimdi yiyicem akşam yemeğimi bugun geçe kaldı butun gün dışarda oluncahiççç pasta yemedim simidi de 1 aydır yemiyorum ltfen geçmişi copy paste yaptırmayalım
kıskançmıyız neyizkıyamammm ben ordekimee yaaa şaka yapıyoruz biz ordekim sen bizi yola getirmeye çalışıyosun bizim otoriteye isyan ediceğimiz tutmuş ne geliyorsa bu kilolardan geliyoo başımıza .. senin yolun yakındı mezun oldun bizim yol uzun biz kıskandığımızdan yapıyoruz azıcıkta sana sataşmanın zevki var tabiiiii
afiyet olsun tatlım git ye hadi buralardayım ben özlemişim sizi gitmiyorumm bir yerebende şekerim ne zaman pasta ve simit yediğimi bile hatırlamıyorum yalnız şimdi yiyicem akşam yemeğimi bugun geçe kaldı butun gün dışarda olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?