Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sapıt sapıt takıma geri dönersin :))
Az önce de tok karnına 59.8 geldim, ne bicim metabolizma bu benimki ya
Sporun etkisi muhtemelen, hafta sonu yatıstan sonra bugun 50 dk pilates, 30 dk yuruyus yapınca yedigimi yaktım demek ki

900 demiş sen hiç 900 e kadar saydın mı diye sorsana bana :)) 900 ooohhh maşallah....
Zıplarken sayarsın artık, her şeyin bi ilki vardır

vay vay havalara bek sen yediğimi yaktım Zıplarken sayarsın artık, her şeyin bi ilki vardır falan duy betüş duy koynumuzda yılan beslemişiz

bizi simitlerlee frambuazlımı neydi öyle pastalarla kandırdı kanımıza girdiiiii...... dermişim
Kendi kırdıgınız cevizleri benim üzerime atmayın hiç, kabul etmiyorum
bak sen hala devam ediyor kız bu kollontaiden de fena çıktı diyorum size ben bu bizim simitçi martımız olamaz ne yaptın sen bizim martımıza
O şişman bir martıydı, şimdi fit bir ordek geldi

afiyet olsun kızzz bitir bitir hepsini yeeee
kıyamammm ben ordekimee yaaa şaka yapıyoruz biz ordekim sen bizi yola getirmeye çalışıyosun bizim otoriteye isyan ediceğimiz tutmuş ne geliyorsa bu kilolardan geliyoo başımıza .. senin yolun yakındı mezun oldun bizim yol uzun biz kıskandığımızdan yapıyoruz azıcıkta sana sataşmanın zevki var tabiiiii

kıskançmıyız neyiz

bende şekerim ne zaman pasta ve simit yediğimi bile hatırlamıyorum yalnız şimdi yiyicem akşam yemeğimi bugun geçe kaldı butun gün dışarda olunca
afiyet olsun tatlım git ye hadi buralardayım ben özlemişim sizi gitmiyorumm bir yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…