- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.441
ne ordeği kuğu kuğu maşallah :)Kendi kırdıgınız cevizleri benim üzerime atmayın hiç, kabul etmiyorum
O şişman bir martıydı, şimdi fit bir ordek geldi
evet mercimek çorbası ve salata yaptım kendime çorbamada bol limon ohhh missssss:)afiyet olsun tatlım git ye hadi buralardayım ben özlemişim sizi gitmiyorumm bir yere
evett sanırım öyleyiz ama kötü kıskanç değiliz onda olmasın bende olsun demiyoruz ..bizde de olsun diyen kıskançlardanız..kıskançmıyız neyiz
afiyet olsun şekerimm bende bu hafta 81 i görürsem zil takıp oynıycamevet mercimek çorbası ve salata yaptım kendime çorbamada bol limon ohhh missssss:)
hemen gelicem kızlar :)
Biliyorum canım, ben de seviyorum sizinle böyle karşılıklı laf atmayıkıyamammm ben ordekimee yaaa şaka yapıyoruz biz ordekim sen bizi yola getirmeye çalışıyosun bizim otoriteye isyan ediceğimiz tutmuş ne geliyorsa bu kilolardan geliyoo başımıza .. senin yolun yakındı mezun oldun bizim yol uzun biz kıskandığımızdan yapıyoruz azıcıkta sana sataşmanın zevki var tabiiiii
Ayh teveccuhunuz efenimne ordeği kuğu kuğu maşallah :)
İnsallah siz de istediginiz kiloya bir an once ulasırsınız tatlımevett sanırım öyleyiz ama kötü kıskanç değiliz onda olmasın bende olsun demiyoruz ..bizde de olsun diyen kıskançlardanız..
amannn olsun..... amanda olsun olsunn... ohhh yandan ..
inşallah canım kilolar gitsin gurupça fit olalım :)Biliyorum canım, ben de seviyorum sizinle böyle karşılıklı laf atmayı
Ayh teveccuhunuz efenim
İnsallah siz de istediginiz kiloya bir an once ulasırsınız tatlım
tatlım sen bugün çorba günümü yaptın ?
uyu canım çok geldiyse..bende üşüyorum yaa bildiğin yorganın aldım geldim üstüme :)geldim ama kızlar çok uykum geldi yaaaa :)
herkeseee günaydınnn mutlu haftalar...
bu sabah 122,8 cıktım
ctesi regl oldum biraz şişliğim mevcut ama iradem saglam sıkıntı yok..
gitsin kilolar
sorma hayatım hala çok tıkalı ağzım burnum ben hayatımda bu kadar inatçı grip görmedim ödüm kopuyor çocuklara geçicek diye uykum var ama erken daha yemeğide daha yeni yedim biraz kore dizisi izliyim bariuyu canım çok geldiyse..bende üşüyorum yaa bildiğin yorganın aldım geldim üstüme :)
izle canım bende dizi izliyorum şuansorma hayatım hala çok tıkalı ağzım burnum ben hayatımda bu kadar inatçı grip görmedim ödüm kopuyor çocuklara geçicek diye uykum var ama erken daha yemeğide daha yeni yedim biraz kore dizisi izliyim bari
ne izliyosun kızz hiçte söylemiyon varya :)izle canım bende dizi izliyorum şuan
yeme canım yeme otur bilgisayarın başına sohbet edek :)muska77 canım bütün gün dışardaydım. Kahvaltı dahil bişey yemediğim gibi öğlen bi şişe ayran ve yarım şişe su içebildim. Malesef akşam cozuttum çeyrek Ekmek ve iki tabak çorba yedim ama en önemlisi şu anda tatlı bişeylere çok ihtiyacım var
kişi listesi 1/2/3/nisan ceza
d_mndc 300
nilsub 200 (30 dk yürüyüş)
ebrusonmez 0
betül 900
qarden 800
esra karakaya 100
zynp1980 100
aybukediyar 400
deep fat 700
ulasımız 200
afifelale muaf
tatlitambak 300
evet canım 300 ip en geç yarın atlaman lazım300 ip atlama oluyor degil mi
ben 2 sene kadar önce trafik kazası geçirmiştim belim ve sırtım rahatsız o yüzden zıplama değil yürüyüşle yapıyorum cezalarımı :)300 ip atlama oluyor degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?