Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar yarin annemle beraber karsi komsuma davetliyim. Baska insanlarda olacak. Siz boyle zamanlarda ne yapiorsunuz. Xeza da almak istemiyorum. Artik bu diyeti sekteye ugratmak istemiyorum. Kaptanim ve yardimcilarim ve diger arkadaslarim fikir verin. Ben duzenimden sasmayayim diyorum

Kizlar yarin annemle beraber karsi komsuma davetliyim. Baska insanlarda olacak. Siz boyle zamanlarda ne yapiorsunuz. Xeza da almak istemiyorum. Artik bu diyeti sekteye ugratmak istemiyorum. Kaptanim ve yardimcilarim ve diger arkadaslarim fikir verin. Ben duzenimden sasmayayim diyorum

bizim midemiz bulanıyo olur.... benim fix :))

maşallah çok zorlama kız... ayy ne cesaret....
kız ameliyattan önce zıpladım, şimdi zıplayamıyom, denedim de acıyo dikiş yerleri :(

mideme dokunuyo de geç :)

Oncesinde kendi yemegini evde ye. Oraya gidince de miden agriyabilir, dişin agriyabilir falan filan :) zaten tok olacagindan canin da istemez.

morordek morordek
muska77 muska77 kollontai kollontai
Sabah kahvaltidan once maydonoz kürü
10 da kahvalti
haşlanmış yumurta
Dil peyniri
3 zeytin
Domates sivri biber
1 dilim tam buğday ekmeği
yesil sogan

ara 14.30
1 greyfurt
3 ceviz ici

19 aksam yemegi
1 kase yoğurt
1 tabak patlican közlemesinden salata yaptım

3 lt su
Spor 30 dk yürüyüş...

Canim bu yediklerin kac kalori hesapladin mi? Bana 500 600 kal gibi geldi de

Canim bu yediklerin kac kalori hesapladin mi? Bana 500 600 kal gibi geldi de

Canim kalori hesaplamiyorum ama büyük boy greyfurtu mwrak wttim cal. Baktim 250 cal. Diyordu. 500 600 degildir yani yediklerim. Mesela peyniri 1kk diye sinirlandirmiyorum ama abarymiyorumda. Yumurta da oyle.
Aksam ki salatamin icinde domates biber yesil sogan zeytin falan da vardi.
Sağlıklı sekilde beslenmeye calisiyorum. kollontai kollontai nin safrasi alindigini duyunca üzüldüm gecmis olsun bu arada. Dikkat ediyorum yani.
bugun ki menümun cal. Bakayim bari ne kadar diye

Oncesinde kendi yemegini evde ye. Oraya gidince de miden agriyabilir, dişin agriyabilir falan filan :) zaten tok olacagindan canin da istemez.

kız ameliyattan önce zıpladım, şimdi zıplayamıyom, denedim de acıyo dikiş yerleri :KK43:

mideme dokunuyo de geç :)

bizim midemiz bulanıyo olur.... benim fix :))

Tesekkurler kizlar. Bulantim adet donemime cok az kaldigi icin oluyor zaten. Ne hikmetse ciddi ciddi disim de agrimaya basladi dun geceden beri

Canim samimiysen diyette oldugunu soyle ona gore hazirlasin ikramlari. Degilsen de umarim yaptiklarindan bir iki cesit yiyebilecegin sey olur, onu yersin. Annen herseydden yiyebilecegi icin ins ayip olmaz

1. muska77 muska77 bu gece de ruyamda bir suru ciss onumdeydi ve yiyordum. Kaptanim diger arkadaslar icin iyidir de bana asiri cezacilik tutumu ters etki yapti galiba;( Aslinda motivasyonum cok iyiydi, tatli vs iki uc ay yemem canim da istemez, diyordum. Ben hastaligimdan dolayi ceza vs almadim henuz ama bilmiyorum uygun degil bence. Ben diyetten cok verdikten sonra almamayi onemsiyorum. Vermek kolay Allah in izniyle ama diyet bittikten sonra saldirmaktan korkuyorum ki bunu daha onceden deneyimledim;(( Bunun icin de ben eski grubumdayken her hafta hedefime ulastikca bir odul veriyordum kendime ki bunu bir cok diyetisyen de yapiyor.. Bir de bazi mevzular bilimsel olarak heniz net degil. O konularda ceza sistemi olmasin lutfen(patates gibi). Bir de cok dusuk kalorili diyetler hizli kilo verdirip hizli aldirmaz mi? Siz daha deneyimlisiniz..

muska77 muska77 morordek morordek kollontai kollontai
Sabah
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
1 yk cokelek
1 salatalik
Bir dilim ekmek

Ara:1 elma

Ogle(bugun daha iyiydim ama yemek yapacak gucum yoktu dolapta ne varsa oyle hazirladim mecburen)
1 haslanmis pattse 1 yk dan az zeytin yagi koyup ustune iki yumurta kirdim
1 kase yogurt

Ara 1 portakal

Aksam
1 tabak bezelye yemegi
Salata
0.5 dilim ekmek

Su 2 lt olsun diye zorladim kendimi surekli midem bulandi ama oldu 2 lt

Back
X