- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #179.501
ben 1500 zıpladım da ölmediysem sana bişey olmaz, bu arada yarın spor salonuna gidiyorum :)
maşallah çok zorlama kız... ayy ne cesaret....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 1500 zıpladım da ölmediysem sana bişey olmaz, bu arada yarın spor salonuna gidiyorum :)
Tartini da al koynuna yat artikspor beni çok acıktırdı ama yeaaa midem barım barım bağrıyooo kükrüyo resmen groooaawwww.... groawww...
Tartini da al koynuna yat artik![]()
1 kg bile vaadederse bi düşün derimbana 10 kg vadederse düşünürüz :)))
1 kg bile vaadederse bi düşün derim![]()
Nazli olur onlar oyle azar azar ancaucuza gitmiş olurum be :))
Kizlar yarin annemle beraber karsi komsuma davetliyim. Baska insanlarda olacak. Siz boyle zamanlarda ne yapiorsunuz. Xeza da almak istemiyorum. Artik bu diyeti sekteye ugratmak istemiyorum. Kaptanim ve yardimcilarim ve diger arkadaslarim fikir verin. Ben duzenimden sasmayayim diyorum
kız ameliyattan önce zıpladım, şimdi zıplayamıyom, denedim de acıyo dikiş yerlerimaşallah çok zorlama kız... ayy ne cesaret....
mideme dokunuyo de geç :)Kizlar yarin annemle beraber karsi komsuma davetliyim. Baska insanlarda olacak. Siz boyle zamanlarda ne yapiorsunuz. Xeza da almak istemiyorum. Artik bu diyeti sekteye ugratmak istemiyorum. Kaptanim ve yardimcilarim ve diger arkadaslarim fikir verin. Ben duzenimden sasmayayim diyorum
Oncesinde kendi yemegini evde ye. Oraya gidince de miden agriyabilir, dişin agriyabilir falan filan :) zaten tok olacagindan canin da istemez.Kizlar yarin annemle beraber karsi komsuma davetliyim. Baska insanlarda olacak. Siz boyle zamanlarda ne yapiorsunuz. Xeza da almak istemiyorum. Artik bu diyeti sekteye ugratmak istemiyorum. Kaptanim ve yardimcilarim ve diger arkadaslarim fikir verin. Ben duzenimden sasmayayim diyorum
morordek
muska77
kollontai
Sabah kahvaltidan once maydonoz kürü
10 da kahvalti
haşlanmış yumurta
Dil peyniri
3 zeytin
Domates sivri biber
1 dilim tam buğday ekmeği
yesil sogan
ara 14.30
1 greyfurt
3 ceviz ici
19 aksam yemegi
1 kase yoğurt
1 tabak patlican közlemesinden salata yaptım
3 lt su
Spor 30 dk yürüyüş...
Canim bu yediklerin kac kalori hesapladin mi? Bana 500 600 kal gibi geldi de
Oncesinde kendi yemegini evde ye. Oraya gidince de miden agriyabilir, dişin agriyabilir falan filan :) zaten tok olacagindan canin da istemez.
kız ameliyattan önce zıpladım, şimdi zıplayamıyom, denedim de acıyo dikiş yerleri
mideme dokunuyo de geç :)
bizim midemiz bulanıyo olur.... benim fix :))
Kizlar yarin annemle beraber karsi komsuma davetliyim. Baska insanlarda olacak. Siz boyle zamanlarda ne yapiorsunuz. Xeza da almak istemiyorum. Artik bu diyeti sekteye ugratmak istemiyorum. Kaptanim ve yardimcilarim ve diger arkadaslarim fikir verin. Ben duzenimden sasmayayim diyorum