- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.521
Aman canım aman kuzum böyle iyi 60 neyim görme sakın..Ayy aynı gerginlik bende de var. Sabah 59.5 geldim. Burda kalsam iyi ama cumadan beri sapıtık sekilde geziyorum
Ay hala zayıflamı diyor ya bana baksana sen diye başlasaydınvalla canım bence de iki günde iki kilo alınmaz. bende dr a gittim öğlen polikistik over varmış, şişkoyken progesteron yüksekti şimdi de progesteron düşükmüş, hormon ilacı yazacak yarın hcg sonucundan sonra. ama kilon çok zayıfla deditatlım ben bi regl olayım, çünkü ilaç nasıl bir etki gösterecek onu da bilmiyorum ve davul gibiyim, bu halde listeye girersem olumsuz etkileyebilirim ortalamayı 59 göreyim de bi listeye öyle gireyim :) valla bu hafta girememiş olmam iyi oldu, her işte bir hayır var :) girseydim listeye fena artı çıkacaktım
helal be sanaaaa :)
Menopozda napacaksakçok geçmiş olsun tatlım umarım bir an önce regl olursun, benimde bugün 14 gün oldu gecikeli, fenalıklar bastı yeminle
Yaw ben menülere çok güzel diyom şirinem ceza yazıyomuska77 ,@kollontai ,@morordek ,@nilsub
ben bugünki menümü yazıyım..
kahvaltı
1 dl kepek ekmeğini çapraz kestim stüne lor peynirini maydanozla karıştırdım 1 er tatlı kaşığı koydum ızgarada pişirdim ..
1 yumurta haşlama
yarım domates
ara sade Türk kahvesi
öğlen kuru börülce yemeği 4 yk
3 yk yoğurt
ara 1 ceviz
akşam
3 yk börülce yemeği
2 yk yoğurt
su 3 lt
spor 2 saat yürüyüş
cezamı da yaptım 300 ip atladım ipsiz..
Beeetüüüş uyandınmı geldinmiiii?ohhaaaaa uleyn 900 ne vicdansız saaabuhaa... görmemiştim ben bunu :)) abboooo......... yarına gelmezsem belediyeye haber verin cenazemi kaldırıversinler bi zahmet :)
Canim samimiysen diyette oldugunu soyle ona gore hazirlasin ikramlari. Degilsen de umarim yaptiklarindan bir iki cesit yiyebilecegin sey olur, onu yersin. Annen herseydden yiyebilecegi icin ins ayip olmaz
evett sanırım öyleyiz ama kötü kıskanç değiliz onda olmasın bende olsun demiyoruz ..bizde de olsun diyen kıskançlardanız..
amannn olsun..... amanda olsun olsunn... ohhh yandan ..
Huni ve çalarsaat lazımmı duygucum?afiyet olsun şekerimm bende bu hafta 81 i görürsem zil takıp oynıycam
zaten yavaştan zilleri takmış modunda dolanıyorum ..
Aferim kız ne hoş menü..muska77 @kollontai @morordek @d_mndc kızlar menüm
sabah 2 ceviz 2 kayısı 1 bardak 7 otlu çay
kahvaltı 1 kase mercimek çorbası 1 dilim tbe
öğlen 1 kase tavuk çorbası 6 tane badem
akşam 1 kase mercimek çorbası 1 kase salata
spor 40 dk dışarda yürüyüş
su 2litre
2-3 fincanda bitki çayı
No no no!muska77 canım bütün gün dışardaydım. Kahvaltı dahil bişey yemediğim gibi öğlen bi şişe ayran ve yarım şişe su içebildim. Malesef akşam cozuttum çeyrek Ekmek ve iki tabak çorba yedim ama en önemlisi şu anda tatlı bişeylere çok ihtiyacım var
Bu menün çok güzel işte@morordek
muska77 @kollontai
Sabah kahvaltidan once maydonoz kürü
10 da kahvalti
haşlanmış yumurta
Dil peyniri
3 zeytin
Domates sivri biber
1 dilim tam buğday ekmeği
yesil sogan
ara 14.30
1 greyfurt
3 ceviz ici
19 aksam yemegi
1 kase yoğurt
1 tabak patlican közlemesinden salata yaptım
3 lt su
Spor 30 dk yürüyüş...
Oo aybuke hanım eleştirecek birşey bulamadım bravo..muska77 @morordek @kollontai
Bugünkü menum
Sabah
1 buçuk saat yürüyüş
Bir kepekli tost ve 1 haşlanmış yumurta
Öğle
Bir parça ızgara tavuk ve salata
Aksam
Dünden kalan zeytinyağlı pırasa
3 lt su
Az sonra tekrar bir yürüyüşe daha cikacagim
Her zamanki gibi güzel canım ama yürüyüş yapmadınmı?muska77 @morordek
@kollontai
Bugünüm
sabah 1 bardak ılık limonlu su
kahvaltım
2 yumurta
2 ceviz
Bol maydanoz
2. Menüm
2 yumurta ile karnabaharlı omlet
2 ceviz
2 lt su
Helaaal!6 km yürüdüm hanımlar :)
Keşke yürüyüşte yapabilseydin bu menüye çok yakışırdı.Bu günkü menüm.
Sabah 6.30
1 kk peynir
1 haş. Yumurta
1 bardak ıhlamur
1 dilim tb ekmeği
Öğlen 15.00
1 yumurta ve yarım kk peynir ile yağsız tavada omlet ysptım.
1 kase yoğurt
Yarim dilim tb ekmeği
Akşam 18.00
1 kade çilek
1 kase yoğurt
Acıkmadım hiç kızlar bununla da yatarım bu gece
2 litre su ve maalesef yürüyüş yspamadım.
Gerçekten haketmişsin yaw o ne spor ööyle.bi de kırbaç al eline deh deh diye vur arada bari...
mnüm
sabah
5 çiğ köfte
4 ceviz
2 b. nescafe şekersiz
öğlen
1 kase haşlanmış yeşil mercimek
akşam 1 kase nesfit
spor
1 saat tempolu yürüyüş
900 zıpladım ---- 300 ipsiz ip , 300 jj, 300 de bacakları yukarı çekerek
55 squat
55 üçgen hareketi
50 de bacak hareketi
yarın bir uyancam 50 kg yim :))) bu spora bi güzellik yapsın artık tartı.....
muska77 bir öpücüğü hakettim bence :)
su 2lt 3 e doğru gidiyo...
şimdi limonlu ılık su içiyorum...
Benim hep dişim ağrırdı yada boğazım şiş yutamıyorum derdim.Kizlar yarin annemle beraber karsi komsuma davetliyim. Baska insanlarda olacak. Siz boyle zamanlarda ne yapiorsunuz. Xeza da almak istemiyorum. Artik bu diyeti sekteye ugratmak istemiyorum. Kaptanim ve yardimcilarim ve diger arkadaslarim fikir verin. Ben duzenimden sasmayayim diyorum
Kız taktın kaloriye onlara fazla takılmayın yahu yedin doydun bitti.Canim kilon kacti acaba? Kalorisi cok az degil mi menunun?
Başkalarına ayıp olacak diye yemekten vazgeçin artık.Canim samimiysen diyette oldugunu soyle ona gore hazirlasin ikramlari. Degilsen de umarim yaptiklarindan bir iki cesit yiyebilecegin sey olur, onu yersin. Annen herseydden yiyebilecegi icin ins ayip olmaz
Tatlım vücudum inad ettiğinde 450-500 kalorilik yediğimi bilirim.
muska77 bu gece de ruyamda bir suru ciss onumdeydi ve yiyordum. Kaptanim diger arkadaslar icin iyidir de bana asiri cezacilik tutumu ters etki yapti galiba;( Aslinda motivasyonum cok iyiydi, tatli vs iki uc ay yemem canim da istemez, diyordum. Ben hastaligimdan dolayi ceza vs almadim henuz ama bilmiyorum uygun degil bence. Ben diyetten cok verdikten sonra almamayi onemsiyorum. Vermek kolay Allah in izniyle ama diyet bittikten sonra saldirmaktan korkuyorum ki bunu daha onceden deneyimledim;(( Bunun icin de ben eski grubumdayken her hafta hedefime ulastikca bir odul veriyordum kendime ki bunu bir cok diyetisyen de yapiyor.. Bir de bazi mevzular bilimsel olarak heniz net degil. O konularda ceza sistemi olmasin lutfen(patates gibi). Bir de cok dusuk kalorili diyetler hizli kilo verdirip hizli aldirmaz mi? Siz daha deneyimlisiniz..
Menü bence iyi canım. Suyuda 500ml lik şişelerle içersen daha rahat içersin.muska77 @morordek @kollontai
Sabah
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
1 yk cokelek
1 salatalik
Bir dilim ekmek
Ara:1 elma
Ogle(bugun daha iyiydim ama yemek yapacak gucum yoktu dolapta ne varsa oyle hazirladim mecburen)
1 haslanmis pattse 1 yk dan az zeytin yagi koyup ustune iki yumurta kirdim
1 kase yogurt
Ara 1 portakal
Aksam
1 tabak bezelye yemegi
Salata
0.5 dilim ekmek
Su 2 lt olsun diye zorladim kendimi surekli midem bulandi ama oldu 2 lt
Ortama muhabbette uy canım.Annem de yiyemez ki garibim seker hastasi sabah oglen aksam insulin ignesi yapiyor.öglen yemegini yeyipte gidecek. Hos yemese bile hamur isi ve sekerli gidalar yiyemez zaten . Seker hastasi. Cok samimiyiz soylerdim ama baska arkadaslari da gelecek. O yuzden ortama uymak lazim. Ama benim disim agriyor gercekten
Günaydın canım.Günaydın fıstıklar.
Günaydın kızlar güneşli şıkır şıkır bir gün.
Neşem yerinde çok şükür.
Yemek zorundaysan bence sakata türünden yarim tabak yiyebilirdin.Annem de yiyemez ki garibim seker hastasi sabah oglen aksam insulin ignesi yapiyor.öglen yemegini yeyipte gidecek. Hos yemese bile hamur isi ve sekerli gidalar yiyemez zaten . Seker hastasi. Cok samimiyiz soylerdim ama baska arkadaslari da gelecek. O yuzden ortama uymak lazim. Ama benim disim agriyor gercekten
Bu menün çok güzel işte
Oo aybuke hanım eleştirecek birşey bulamadım bravo..
Her zamanki gibi güzel canım ama yürüyüş yapmadınmı?
Helaaal!
Keşke yürüyüşte yapabilseydin bu menüye çok yakışırdı.
En güzeli canım. Zorlanırım dersen evde yemeğini ye de git.muska77 xanim 84 leri gordum 83 ler 82 ler tekrar bu kadar yakinken gidip te gezmede yemem canım. Evde meyvemi yer ustune de bol bol suyumu icer giderim.
Menü bence iyi canım. Suyuda 500ml lik şişelerle içersen daha rahat içersin.
Ortama muhabbette uy canım.
Herkes yiyor diye yemek zorunda değilsin. Al tabağına küçük birşey yiyormuş gibi yap o kadar önemliyse milletin ne diyeceği.
Günaydın canım.
Yeme tabi tatlım sen yemedim diye geleceksin zaten ben eminim..Ortama uymak derken ev sahibi bize gore hazirlamasin samimiyiz diye. Cunki baska insanlarda var. Ne hazirlarsa o olsun anlamindaydi. Dunki pizzamdan bile yemedim. Gidip orada ki her zaman yedigim cislardan yemem canim. Sizin desteginiz bilmek cok rahatlatiyor beni
Burayada yaz olurmu?Birazdan tartilacam merak icindeyim kizlar
Yeme tabi tatlım sen yemedim diye geleceksin zaten ben eminim..
Sadece acaba yesemmi olasılığını ortadan kaldırmaya çalışıyorum
Burayada yaz olurmu?
Ee aynı yollardan geçtim tatlım diyet psikolojisini yaşayan bilir bence.Aynen canim ya nasilda anladin beni ama
muska77 xanim 84 leri gordum 83 ler 82 ler tekrar bu kadar yakinken gidip te gezmede yemem canım. Evde meyvemi yer ustune de bol bol suyumu icer giderim.
Ortama uymak derken ev sahibi bize gore hazirlamasin samimiyiz diye. Cunki baska insanlarda var. Ne hazirlarsa o olsun anlamindaydi. Dunki pizzamdan bile yemedim. Gidip orada ki her zaman yedigim cislardan yemem canim. Sizin desteginiz bilmek cok rahatlatiyor beni
Birazdan tartilacam merak icindeyim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?