Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy aynı gerginlik bende de var. Sabah 59.5 geldim. Burda kalsam iyi ama cumadan beri sapıtık sekilde geziyorum
Aman canım aman kuzum böyle iyi 60 neyim görme sakın..
Ay hala zayıflamı diyor ya bana baksana sen diye başlasaydın
helal be sanaaaa :)

çok geçmiş olsun tatlım umarım bir an önce regl olursun, benimde bugün 14 gün oldu gecikeli, fenalıklar bastı yeminle
Menopozda napacaksak
Yaw ben menülere çok güzel diyom şirinem ceza yazıyo
benmi yanlış okuyorum yoksa omu anlamadım.

ohhaaaaa uleyn 900 ne vicdansız saaabuhaa... görmemiştim ben bunu :)) abboooo......... yarına gelmezsem belediyeye haber verin cenazemi kaldırıversinler bi zahmet :)
Beeetüüüş uyandınmı geldinmiiii?
İyimisin kııız?

Canim samimiysen diyette oldugunu soyle ona gore hazirlasin ikramlari. Degilsen de umarim yaptiklarindan bir iki cesit yiyebilecegin sey olur, onu yersin. Annen herseydden yiyebilecegi icin ins ayip olmaz

Annem de yiyemez ki garibim seker hastasi sabah oglen aksam insulin ignesi yapiyor.öglen yemegini yeyipte gidecek. Hos yemese bile hamur isi ve sekerli gidalar yiyemez zaten . Seker hastasi. Cok samimiyiz soylerdim ama baska arkadaslari da gelecek. O yuzden ortama uymak lazim. Ama benim disim agriyor gercekten

evett sanırım öyleyiz ama kötü kıskanç değiliz onda olmasın bende olsun demiyoruz ..bizde de olsun diyen kıskançlardanız..
amannn olsun..... amanda olsun olsunn... ohhh yandan ..

afiyet olsun şekerimm bende bu hafta 81 i görürsem zil takıp oynıycam
zaten yavaştan zilleri takmış modunda dolanıyorum ..
Huni ve çalarsaat lazımmı duygucum?
Aferim kız ne hoş menü..
No no no!
Zaten günü mahvetmişsin bide tatlı yeme bozuşuruz

Bu menün çok güzel işte
Oo aybuke hanım eleştirecek birşey bulamadım bravo..
muska77 @morordek
@kollontai
Bugünüm
sabah 1 bardak ılık limonlu su
kahvaltım
2 yumurta
2 ceviz
Bol maydanoz

2. Menüm
2 yumurta ile karnabaharlı omlet
2 ceviz
2 lt su
Her zamanki gibi güzel canım ama yürüyüş yapmadınmı?
6 km yürüdüm hanımlar :)
Helaaal!
Keşke yürüyüşte yapabilseydin bu menüye çok yakışırdı.

Gerçekten haketmişsin yaw o ne spor ööyle.
Uzat bakiim yanağını

Benim hep dişim ağrırdı yada boğazım şiş yutamıyorum derdim.
Canim kilon kacti acaba? Kalorisi cok az degil mi menunun?
Kız taktın kaloriye onlara fazla takılmayın yahu yedin doydun bitti.
Canim samimiysen diyette oldugunu soyle ona gore hazirlasin ikramlari. Degilsen de umarim yaptiklarindan bir iki cesit yiyebilecegin sey olur, onu yersin. Annen herseydden yiyebilecegi icin ins ayip olmaz
Başkalarına ayıp olacak diye yemekten vazgeçin artık.
Ayıplarsa ayıplasın ya benim yükümü omu taşıyor?
Yapmayın kızlar kararınızı verin ve taviz vermeyin.

Tatlım vücudum inad ettiğinde 450-500 kalorilik yediğimi bilirim.
Şöyle düşün koca bir tabak tavuklu salata yersin en fazla alacağın kalori 200dür ama tıka basa doyarsın.
Ayrıca 28 martta bitti diyetim ben sadece 1 kilo aldım.
Oda çok normal
Diyet bittiğinde cısss lara saldırırsan diyetten önceki yemene dönersen yavaşta versen alırsın o kiloyu.
Yani herşey senin elinde.
Bence sen sıkıyı gördün ufaktan kaçmaya çalışıyon sanki haksızmıyım

Menü bence iyi canım. Suyuda 500ml lik şişelerle içersen daha rahat içersin.
Ortama muhabbette uy canım.
Herkes yiyor diye yemek zorunda değilsin. Al tabağına küçük birşey yiyormuş gibi yap o kadar önemliyse milletin ne diyeceği.

Günaydın fıstıklar.
Günaydın canım.

Günaydın kızlar güneşli şıkır şıkır bir gün.
Neşem yerinde çok şükür.

Günaydın kaptanım.

Yemek zorundaysan bence sakata türünden yarim tabak yiyebilirdin.

Haklısın canım. Ama çok yoğundum dün. Bu gün inşallah yürüyeceğim.

Ortama uymak derken ev sahibi bize gore hazirlamasin samimiyiz diye. Cunki baska insanlarda var. Ne hazirlarsa o olsun anlamindaydi. Dunki pizzamdan bile yemedim. Gidip orada ki her zaman yedigim cislardan yemem canim. Sizin desteginiz bilmek cok rahatlatiyor beni

Yeme tabi tatlım sen yemedim diye geleceksin zaten ben eminim..
Sadece acaba yesemmi olasılığını ortadan kaldırmaya çalışıyorum

muska77 xanim 84 leri gordum 83 ler 82 ler tekrar bu kadar yakinken gidip te gezmede yemem canım. Evde meyvemi yer ustune de bol bol suyumu icer giderim.

Bence yemek ye git. Katnını doyur ki orada yemek isteme akşamı da hafif geçersin.

Benim de bu gün öğleden sonra cok yakın arkadaşımın oturması var oraya gideceğim ama zaten ben yiyeceğim desem de yedirmez bana. O yüzden kafam rahat.

Birazdan tartilacam merak icindeyim kizlar

Hadi bizde merak ettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…