Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sagol Betul moral motive oldu.

Evet ya hava tam yurumelik kendimi yollara atasim var.

Gunaydın hanımlar! Güzel ve kaçamaksız bir gün olsun!
Cezaları hatırlatma amacıyla yazıyorum, bu akşamki menülerinizde görmemiz gerek:

nilsub 30 dakika yürüyüs
qarden 1 saat 15 dakika yürüyüs (dünkü 45 dakika yürüyüsü 300 atlama yerine sayıyorum, muska77 uygun mudur kaptanım?)
E Esrakarakaya 100 atlama
Z zynp1980 100 atlama
aybukediyar 400 atlama
deep_fat 700 atlama (ya da 1 saat 45 dakika yürüyüs)
ulasimiz 200 atlama
T tatlitambak 300 atlama

100 zıp zıp 15 dk yuruyus.
Uygundur çekirge

100 zıp zıp 15 dk yuruyus.
Uygundur çekirge
Yok aslında normal günlük spora ek olarak yapılması gerek ya bu cezaların.. qarden 100+ diye dünküne saydım diye demistim muskam
deep_fat'e de o yüzden yürüyüs alternatifi koydum. Saglık sorunu vs yoksa zıplasın çekirgeler

90 ustune zıplamak eziyet canım. Onlara yuruyus cezası yazın bide nilsuba biliyorsun zaten.

Huni ve çalarsaat lazımmı duygucum?

Aferim kız ne hoş menü..

No no no!
Zaten günü mahvetmişsin bide tatlı yeme bozuşuruz
evet dışarda olduğum halde eşim nerde pideci köfteci var oraya gidelim dedi bende çorbacı buldum sonunda :) çorba içtim öğlen menü güzelde sabah sabittim yine yaaaaaaaaaaaaaa............ gripten olabilirmi bide wc sorunu yaşıyorum bitki çaylarıda etki etmedi

ben tatlı ihtiyacımı kuru kayısı karşılıyor kızlar bide hani bu doğal olanlar gün kurusu olanlar çok güzel onlardan alın

Sagolasin kaptanim

tamam hayatım bugun yapıcam dün akşam yapamadım bu grip etimi kemiğimi birbirinden ayırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…