Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy aynı gerginlik bende de var. Sabah 59.5 geldim. Burda kalsam iyi ama cumadan beri sapıtık sekilde geziyorum :KK53:
Aman canım aman kuzum böyle iyi 60 neyim görme sakın..
valla canım bence de iki günde iki kilo alınmaz. bende dr a gittim öğlen polikistik over varmış, şişkoyken progesteron yüksekti şimdi de progesteron düşükmüş, hormon ilacı yazacak yarın hcg sonucundan sonra. ama kilon çok zayıfla dedi :KK43: tatlım ben bi regl olayım, çünkü ilaç nasıl bir etki gösterecek onu da bilmiyorum ve davul gibiyim, bu halde listeye girersem olumsuz etkileyebilirim ortalamayı :KK43: 59 göreyim de bi listeye öyle gireyim :) valla bu hafta girememiş olmam iyi oldu, her işte bir hayır var :) girseydim listeye fena artı çıkacaktım :KK43:
Ay hala zayıflamı diyor ya bana baksana sen diye başlasaydın :KK70:
helal be sanaaaa :)
:KK52:
çok geçmiş olsun tatlım umarım bir an önce regl olursun, benimde bugün 14 gün oldu gecikeli, fenalıklar bastı yeminle
Menopozda napacaksak:KK47:
muska77 muska77 ,@kollontai ,@morordek ,@nilsub
ben bugünki menümü yazıyım..

kahvaltı
1 dl kepek ekmeğini çapraz kestim stüne lor peynirini maydanozla karıştırdım 1 er tatlı kaşığı koydum ızgarada pişirdim ..
1 yumurta haşlama
yarım domates

ara sade Türk kahvesi

öğlen kuru börülce yemeği 4 yk
3 yk yoğurt

ara 1 ceviz

akşam
3 yk börülce yemeği
2 yk yoğurt

su 3 lt
spor 2 saat yürüyüş
cezamı da yaptım 300 ip atladım ipsiz..
Yaw ben menülere çok güzel diyom şirinem ceza yazıyo
benmi yanlış okuyorum yoksa omu anlamadım.:KK48:

ohhaaaaa uleyn 900 ne vicdansız saaabuhaa... görmemiştim ben bunu :)) abboooo......... yarına gelmezsem belediyeye haber verin cenazemi kaldırıversinler bi zahmet :)
Beeetüüüş uyandınmı geldinmiiii?
İyimisin kııız?:KK35:

Canim samimiysen diyette oldugunu soyle ona gore hazirlasin ikramlari. Degilsen de umarim yaptiklarindan bir iki cesit yiyebilecegin sey olur, onu yersin. Annen herseydden yiyebilecegi icin ins ayip olmaz

Annem de yiyemez ki garibim seker hastasi sabah oglen aksam insulin ignesi yapiyor.öglen yemegini yeyipte gidecek. Hos yemese bile hamur isi ve sekerli gidalar yiyemez zaten . Seker hastasi. Cok samimiyiz soylerdim ama baska arkadaslari da gelecek. O yuzden ortama uymak lazim. Ama benim disim agriyor gercekten

evett sanırım öyleyiz ama kötü kıskanç değiliz onda olmasın bende olsun demiyoruz ..bizde de olsun diyen kıskançlardanız.. :KK70:
amannn olsun..... amanda olsun olsunn... ohhh yandan ..:KK53::KK53::KK53::KK53:

afiyet olsun şekerimm bende bu hafta 81 i görürsem zil takıp oynıycam :KK70:
zaten yavaştan zilleri takmış modunda dolanıyorum .. :KK70: :KK70:
Huni ve çalarsaat lazımmı duygucum? :KK70:
muska77 muska77 @kollontai @morordek @d_mndc kızlar menüm
sabah 2 ceviz 2 kayısı 1 bardak 7 otlu çay
kahvaltı 1 kase mercimek çorbası 1 dilim tbe
öğlen 1 kase tavuk çorbası 6 tane badem
akşam 1 kase mercimek çorbası 1 kase salata
spor 40 dk dışarda yürüyüş
su 2litre
2-3 fincanda bitki çayı
Aferim kız ne hoş menü..
muska77 muska77 canım bütün gün dışardaydım. Kahvaltı dahil bişey yemediğim gibi öğlen bi şişe ayran ve yarım şişe su içebildim. Malesef akşam cozuttum çeyrek Ekmek ve iki tabak çorba yedim ama en önemlisi şu anda tatlı bişeylere çok ihtiyacım var
No no no! :stop:
Zaten günü mahvetmişsin bide tatlı yeme bozuşuruz :KK20:

@morordek
muska77 muska77 @kollontai
Sabah kahvaltidan once maydonoz kürü
10 da kahvalti
haşlanmış yumurta
Dil peyniri
3 zeytin
Domates sivri biber
1 dilim tam buğday ekmeği
yesil sogan

ara 14.30
1 greyfurt
3 ceviz ici

19 aksam yemegi
1 kase yoğurt
1 tabak patlican közlemesinden salata yaptım

3 lt su
Spor 30 dk yürüyüş...
Bu menün çok güzel işte ;)
muska77 muska77 @morordek @kollontai
Bugünkü menum
Sabah
1 buçuk saat yürüyüş
Bir kepekli tost ve 1 haşlanmış yumurta
Öğle
Bir parça ızgara tavuk ve salata
Aksam
Dünden kalan zeytinyağlı pırasa
3 lt su
Az sonra tekrar bir yürüyüşe daha cikacagim
Oo aybuke hanım eleştirecek birşey bulamadım bravo..
muska77 muska77 @morordek
@kollontai
Bugünüm
sabah 1 bardak ılık limonlu su
kahvaltım
2 yumurta
2 ceviz
Bol maydanoz

2. Menüm
2 yumurta ile karnabaharlı omlet
2 ceviz
2 lt su
Her zamanki gibi güzel canım ama yürüyüş yapmadınmı?
6 km yürüdüm hanımlar :)
Helaaal!
Bu günkü menüm.
Sabah 6.30
1 kk peynir
1 haş. Yumurta
1 bardak ıhlamur
1 dilim tb ekmeği

Öğlen 15.00
1 yumurta ve yarım kk peynir ile yağsız tavada omlet ysptım.
1 kase yoğurt
Yarim dilim tb ekmeği

Akşam 18.00
1 kade çilek
1 kase yoğurt
Acıkmadım hiç kızlar bununla da yatarım bu gece

2 litre su ve maalesef yürüyüş yspamadım.
Keşke yürüyüşte yapabilseydin bu menüye çok yakışırdı.

bi de kırbaç al eline deh deh diye vur arada bari...

mnüm

sabah
5 çiğ köfte
4 ceviz

2 b. nescafe şekersiz

öğlen
1 kase haşlanmış yeşil mercimek

akşam 1 kase nesfit

spor
1 saat tempolu yürüyüş
900 zıpladım ---- 300 ipsiz ip , 300 jj, 300 de bacakları yukarı çekerek
55 squat
55 üçgen hareketi
50 de bacak hareketi

yarın bir uyancam 50 kg yim :))) bu spora bi güzellik yapsın artık tartı.....

muska77 muska77 bir öpücüğü hakettim bence :)

su 2lt 3 e doğru gidiyo...

şimdi limonlu ılık su içiyorum...
Gerçekten haketmişsin yaw o ne spor ööyle.:KK57:
Uzat bakiim yanağını :KK15:

Kizlar yarin annemle beraber karsi komsuma davetliyim. Baska insanlarda olacak. Siz boyle zamanlarda ne yapiorsunuz. Xeza da almak istemiyorum. Artik bu diyeti sekteye ugratmak istemiyorum. Kaptanim ve yardimcilarim ve diger arkadaslarim fikir verin. Ben duzenimden sasmayayim diyorum
Benim hep dişim ağrırdı yada boğazım şiş yutamıyorum derdim.
Canim kilon kacti acaba? Kalorisi cok az degil mi menunun?
Kız taktın kaloriye onlara fazla takılmayın yahu yedin doydun bitti.
Canim samimiysen diyette oldugunu soyle ona gore hazirlasin ikramlari. Degilsen de umarim yaptiklarindan bir iki cesit yiyebilecegin sey olur, onu yersin. Annen herseydden yiyebilecegi icin ins ayip olmaz
Başkalarına ayıp olacak diye yemekten vazgeçin artık.
Ayıplarsa ayıplasın ya benim yükümü omu taşıyor?
Yapmayın kızlar kararınızı verin ve taviz vermeyin.

1. muska77 muska77 bu gece de ruyamda bir suru ciss onumdeydi ve yiyordum. Kaptanim diger arkadaslar icin iyidir de bana asiri cezacilik tutumu ters etki yapti galiba;( Aslinda motivasyonum cok iyiydi, tatli vs iki uc ay yemem canim da istemez, diyordum. Ben hastaligimdan dolayi ceza vs almadim henuz ama bilmiyorum uygun degil bence. Ben diyetten cok verdikten sonra almamayi onemsiyorum. Vermek kolay Allah in izniyle ama diyet bittikten sonra saldirmaktan korkuyorum ki bunu daha onceden deneyimledim;(( Bunun icin de ben eski grubumdayken her hafta hedefime ulastikca bir odul veriyordum kendime ki bunu bir cok diyetisyen de yapiyor.. Bir de bazi mevzular bilimsel olarak heniz net degil. O konularda ceza sistemi olmasin lutfen(patates gibi). Bir de cok dusuk kalorili diyetler hizli kilo verdirip hizli aldirmaz mi? Siz daha deneyimlisiniz..
Tatlım vücudum inad ettiğinde 450-500 kalorilik yediğimi bilirim.
Şöyle düşün koca bir tabak tavuklu salata yersin en fazla alacağın kalori 200dür ama tıka basa doyarsın.
Ayrıca 28 martta bitti diyetim ben sadece 1 kilo aldım.
Oda çok normal
Diyet bittiğinde cısss lara saldırırsan diyetten önceki yemene dönersen yavaşta versen alırsın o kiloyu.
Yani herşey senin elinde.
Bence sen sıkıyı gördün ufaktan kaçmaya çalışıyon sanki haksızmıyım ;)

muska77 muska77 @morordek @kollontai
Sabah
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
1 yk cokelek
1 salatalik
Bir dilim ekmek

Ara:1 elma

Ogle(bugun daha iyiydim ama yemek yapacak gucum yoktu dolapta ne varsa oyle hazirladim mecburen)
1 haslanmis pattse 1 yk dan az zeytin yagi koyup ustune iki yumurta kirdim
1 kase yogurt

Ara 1 portakal

Aksam
1 tabak bezelye yemegi
Salata
0.5 dilim ekmek

Su 2 lt olsun diye zorladim kendimi surekli midem bulandi ama oldu 2 lt
Menü bence iyi canım. Suyuda 500ml lik şişelerle içersen daha rahat içersin.
Annem de yiyemez ki garibim seker hastasi sabah oglen aksam insulin ignesi yapiyor.öglen yemegini yeyipte gidecek. Hos yemese bile hamur isi ve sekerli gidalar yiyemez zaten . Seker hastasi. Cok samimiyiz soylerdim ama baska arkadaslari da gelecek. O yuzden ortama uymak lazim. Ama benim disim agriyor gercekten
Ortama muhabbette uy canım.
Herkes yiyor diye yemek zorunda değilsin. Al tabağına küçük birşey yiyormuş gibi yap o kadar önemliyse milletin ne diyeceği.

Günaydın fıstıklar.
Günaydın canım.

Günaydın kızlar güneşli şıkır şıkır bir gün.
Neşem yerinde çok şükür.

Günaydın kaptanım.

Yemek zorundaysan bence sakata türünden yarim tabak yiyebilirdin.

Bu menün çok güzel işte :KK66:

Oo aybuke hanım eleştirecek birşey bulamadım bravo..

Her zamanki gibi güzel canım ama yürüyüş yapmadınmı?

Helaaal!

Keşke yürüyüşte yapabilseydin bu menüye çok yakışırdı.

Haklısın canım. Ama çok yoğundum dün. Bu gün inşallah yürüyeceğim.

Menü bence iyi canım. Suyuda 500ml lik şişelerle içersen daha rahat içersin.

Ortama muhabbette uy canım.
Herkes yiyor diye yemek zorunda değilsin. Al tabağına küçük birşey yiyormuş gibi yap o kadar önemliyse milletin ne diyeceği.

Günaydın canım.

Ortama uymak derken ev sahibi bize gore hazirlamasin samimiyiz diye. Cunki baska insanlarda var. Ne hazirlarsa o olsun anlamindaydi. Dunki pizzamdan bile yemedim. Gidip orada ki her zaman yedigim cislardan yemem canim. Sizin desteginiz bilmek cok rahatlatiyor beni

Ortama uymak derken ev sahibi bize gore hazirlamasin samimiyiz diye. Cunki baska insanlarda var. Ne hazirlarsa o olsun anlamindaydi. Dunki pizzamdan bile yemedim. Gidip orada ki her zaman yedigim cislardan yemem canim. Sizin desteginiz bilmek cok rahatlatiyor beni
Yeme tabi tatlım sen yemedim diye geleceksin zaten ben eminim..
Sadece acaba yesemmi olasılığını ortadan kaldırmaya çalışıyorum ;)

muska77 muska77 xanim 84 leri gordum 83 ler 82 ler tekrar bu kadar yakinken gidip te gezmede yemem canım. Evde meyvemi yer ustune de bol bol suyumu icer giderim.

Bence yemek ye git. Katnını doyur ki orada yemek isteme akşamı da hafif geçersin.

Benim de bu gün öğleden sonra cok yakın arkadaşımın oturması var oraya gideceğim ama zaten ben yiyeceğim desem de yedirmez bana. O yüzden kafam rahat.

Birazdan tartilacam merak icindeyim kizlar

Hadi bizde merak ettik.

Back
X