Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet dışarda olduğum halde eşim nerde pideci köfteci var oraya gidelim dedi bende çorbacı buldum sonunda :) çorba içtim öğlen menü güzelde sabah sabittim yine yaaaaaaaaaaaaaa............ gripten olabilirmi bide wc sorunu yaşıyorum bitki çaylarıda etki etmedi:KK43:
Grip odem yapar hiç üzülme kilo değil o.
teşekkür ederim elimden geldiğince iyi biröğrenciniz olabilmek için uğraşıyorum
Kazanan sen olacaksın.
ters psikoloji ters mi tepti :)
Öyle görünüyor :-)

Yok kaptanim senin msji arayordum on dk dir. Telin neti coook yavas. Sagol ya benim iyiligim icin soyluyorsun ,biliyorum. Yavas yazarsam bilin ki tel cekmiyor. Bir cok kez begen butonuna bile basmiyor:mad:
Oh iyi küsmemis!
selam millet yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
nasılsınız vakvağım nasıl gidiyor mezuniyet
muskam seninde aynı şekilde
Sultanım gelmiş.
Nasılsın kaptanım ben iyiyim şükür.
Kiloda 61,4 ;)

yaa bu iyiymis ben ziplayayim bol bol seviyorum ziplamayi :)
Hop hop hopla çekirge
Zıp zıp zıpla çekirge :-)

ben öglen 15 dk yürüyeyım ozaman aksama 1 saat kalsın..bu arada öğlen şubece yemege gıdecegız ben ne yesem bılemedım??
sizce corba+1 lahmacunmu
tavuk şiş mi?
Tavuk-salata uygun bencede.
yazdan sebzemi dolaba koyarım salçamı kendim yaparım yoğurt süt desen kendimin cunda adasında eşimin halasının zeytinliği var her sene ondan alırız zeytinyağımızı pazardan mevsiminde sebze alırım yumurtam kendi tavuklarımın daha ne olsun diye diye sonunda topikçe buraya taşınacaksınız:-)
Ya sus insanız canımız çekiyor yaaa!
lazım lazım şekerim :KK70:
adamın izin günü mesela şuan kaçtı evden :KK70:
Vah yazık adama :-)

kızlar öğlen 1 kase mercimek çorbası ve 1 tane haşlanmış yumurta yedim yürüyüşe çıktım 40 yürüdüm şimdi geldim ama eve zor attım kendimi çok halsizim biraz uzanıcam gelmezsem bilinki gripten öldüm o derece :KK43:

ne gribi yahu aa aaaa yaz geldi millet denize düştü sen hala grip......

kaçtı boğazın öteki yakasına gitti :KK70: sinir katsayım artık tepemide geçti acil hastalanmam lazım :KK43:
bu arada sabah çookk güzel bir kilo gördüm tartıda umarım yarın beni şaşırtmaz .. cumaya güzel gelicem inşallahhhh :KK43:
Ooo maşallah.
canım o menu 1000 kalorinin ustunde, 500 kalori demek iki kase corba demek

canım seni ceza listesinden cıkardım, patates de ben yemiyorum ama patates diyeti yapanda var gunde 200 ip atlamak 15 dk vakit alır bu bile zor gelirse ne yaparsan yap verdigin kiloyu koruyamazsın ben dusuk kalorili menulerle 13 kilo verdim geri de almadım

valla ya zayıfla dedi adam :KK43: tatlım sen masumane seylere guzel diyon bende yiyen zıplar gozuyle bakıyom, zaten kimsenin menusu oyle cok kotu degil, duygu dun menu yazmadı ondan ceza aldı :KK66:

sen tassın taaaas :KK66:

canım muskam acıklamıs zaten 2 saat yuruyus yaparsın senin cezalarını da yuruyus olarak yazarım bundan sonra :KK66: ama ceza olarak yapılanlar o gunun sporundan sayılmıyo bilgin olsun :KK66:
Çatlak adam nolcek?
İyi tek öyle olsun, celismeyelimde

kızlar öğlen 1 kase mercimek çorbası ve 1 tane haşlanmış yumurta yedim yürüyüşe çıktım 40 yürüdüm şimdi geldim ama eve zor attım kendimi çok halsizim biraz uzanıcam gelmezsem bilinki gripten öldüm o derece :KK43:
Allah korusun kız delü.

eveetttt:KK53::KK53:
aman spor yapmayıda çok özledim şu ağrım geçsede doya doya 4 milime dönsem :KK51:
Tatlım çook çook geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede adet olursunda bu sıkıntıların geçer.
Adet söktürücü bitkiler var araştırdın mı??
Gerçi sen bitkilerin kokusunu sevmiyordun ama

canım o menu 1000 kalorinin ustunde, 500 kalori demek iki kase corba demek

canım seni ceza listesinden cıkardım, patates de ben yemiyorum ama patates diyeti yapanda var gunde 200 ip atlamak 15 dk vakit alır bu bile zor gelirse ne yaparsan yap verdigin kiloyu koruyamazsın ben dusuk kalorili menulerle 13 kilo verdim geri de almadım

valla ya zayıfla dedi adam :KK43: tatlım sen masumane seylere guzel diyon bende yiyen zıplar gozuyle bakıyom, zaten kimsenin menusu oyle cok kotu degil, duygu dun menu yazmadı ondan ceza aldı :KK66:

sen tassın taaaas :KK66:

canım muskam acıklamıs zaten 2 saat yuruyus yaparsın senin cezalarını da yuruyus olarak yazarım bundan sonra :KK66: ama ceza olarak yapılanlar o gunun sporundan sayılmıyo bilgin olsun :KK66:

tamamdır.kaptım işii
ayrıca bu ceza degıl ödül bana göre:)
git bi tatlı ye bendensin desen onu ceza algılarım valla:)

dun 62.0 bugun 61.2 uleeeeeeyn hemde dunku 2500 kalorilik berbat menume ragmen gelsin corba gunleri yuppiiiii

süpersin
vücut bazen napcanı şaşırıyıo
burger menü yiyip ertesi gün eksı cıktıgımı bılırım fii tarihinde:)

muska77 muska77 kollontai kollontai morordek morordek @d_mndc kızlar menüm
sabah 2 ceviz 2 kayısı 1 bardak 7 otlu çay
kahvaltı 1 kase mercimek çorbası 1 dilim tbe
öğlen 1 kase tavuk çorbası 6 tane badem
akşam 1 kase mercimek çorbası 1 kase salata
spor 40 dk dışarda yürüyüş
su 2litre
2-3 fincanda bitki çayı
Araları çıkarmışsın hayatım.Zorlanıyor musun ??

sorma hayatım hala çok tıkalı ağzım burnum ben hayatımda bu kadar inatçı grip görmedim ödüm kopuyor çocuklara geçicek diye uykum var ama erken daha yemeğide daha yeni yedim biraz kore dizisi izliyim bari :KK70:
Bende en son descandants of the sunu izledim. Ama yarım kaldı. HAla devam eden bir dizi sanırım.

sabah 3 dılım cavdar ekmegı+peynır tost
öğlen tavuk şiş+ayran salata
akşam muhtemelen sebze yemegi+yogurt oalcak ama annemdeyım ne yaparsa artık sebze namına
1 yeşil çay
3 lt su
günümün özeti efenimm:kk77::kk77:
Sporunu da yapınca yazarsın canım.
Gordum cnm yeni ewe gittim yemek goturdum gldim 100 ip atlama yazmissin bna yapacagim bugun supen olmasin
Tamam canım, ses cıkmayınca bi yoklayayım dedim ;)

40 dk yürüdüysen cezanı yaptın sayıyorum şekerim.
Tamam yorma kendini dinlen de iyiles ;)

Ooo maşallah.

Çatlak adam nolcek?
İyi tek öyle olsun, celismeyelimde

Allah korusun kız delü.
yok kız ne celiscez :)

Yine geçti beni şirine..
gecerim ki gecerim ki ;) kız senin boyunla benim boyum bir mi, yerden bitme biseyim ben ;)
tamamdır.kaptım işii
ayrıca bu ceza degıl ödül bana göre:)
git bi tatlı ye bendensin desen onu ceza algılarım valla:)

süpersin
vücut bazen napcanı şaşırıyıo
burger menü yiyip ertesi gün eksı cıktıgımı bılırım fii tarihinde:)
sen yeme yine de ;)

Back
X