Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaa ırkçılık için demiyorum yanlış anlaşılmasın ama kore filmlerini seviyorum ama karakterler falan karışıyo uzak doğu filmlerinde ve dizilerinde bende hepsi birbirine benziyor hele bide hızlı geliştimi konular kim kimdi noluyo falan derken kopuyorum sonra konudan :)))
fantastik çok seviyorum 30 küsür yaşında koca kadınım ama seviyorum işte napıyım içim çocuk benim :)))
Demi yaa bende izlerken hep diyorum bunlar birbirlerini karıştırmıyorlar mı diye :KK70::KK70::KK70:

Kizlar yarin annemle beraber karsi komsuma davetliyim. Baska insanlarda olacak. Siz boyle zamanlarda ne yapiorsunuz. Xeza da almak istemiyorum. Artik bu diyeti sekteye ugratmak istemiyorum. Kaptanim ve yardimcilarim ve diger arkadaslarim fikir verin. Ben duzenimden sasmayayim diyorum
Ne yaptın canım atlata bildin mi?

ne gribi yahu aa aaaa yaz geldi millet denize düştü sen hala grip......
bu mevsimdeki grip daha pis oluyor hava ılık ya mikroplar ölmüyor
Araları çıkarmışsın hayatım.Zorlanıyor musun ??
evet ya bugun ara yaptım günler uzun olduğu için zorlanıyorum:)
Bende en son descandants of the sunu izledim. Ama yarım kaldı. HAla devam eden bir dizi sanırım.
evet devam ediyor nasıl süper dimi :)
40 dk yürüdüysen cezanı yaptın sayıyorum şekerim.
Tamam yorma kendini dinlen de iyiles :KK66:
cezamı yaptım say ama ben birazdan 2 mile de yapıcam :)

yazdan sebzemi dolaba koyarım salçamı kendim yaparım yoğurt süt desen kendimin cunda adasında eşimin halasının zeytinliği var her sene ondan alırız zeytinyağımızı pazardan mevsiminde sebze alırım yumurtam kendi tavuklarımın daha ne olsun diye diye sonunda topikçe buraya taşınacaksınız:-)
Aynen yaa
O kadar hayran kaldım ki gelirim bak oraya :KK19:

Back
X