Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu mevsimdeki grip daha pis oluyor hava ılık ya mikroplar ölmüyor

evet ya bugun ara yaptım günler uzun olduğu için zorlanıyorum:)

evet devam ediyor nasıl süper dimi :)

cezamı yaptım say ama ben birazdan 2 mile de yapıcam :)
Grip falan dinlemiyonuz bakiimm organiik hatunn

İyileştin galiba, hani cok fenaydın :))
Yap tabi destekliyorum ben :)
içim yapmak istiyor ama bedenim isyanlarda hamur gibiyim yemin ediyorum yaaa bıktım kız ne gripmiş akşama yemeğim yok çocuklarım ne yicek o derece fenayım anca pinekliyorum eşim aradı biraz önce nasıl oldun diye ağladınmı sesin çok kötü diyo bende ne ağlaması iyice fena oldum dedim yat bişe yapma diyo gelin kızzz yardıma :)

içim yapmak istiyor ama bedenim isyanlarda hamur gibiyim yemin ediyorum yaaa bıktım kız ne gripmiş akşama yemeğim yok çocuklarım ne yicek o derece fenayım anca pinekliyorum eşim aradı biraz önce nasıl oldun diye ağladınmı sesin çok kötü diyo bende ne ağlaması iyice fena oldum dedim yat bişe yapma diyo gelin kızzz yardıma :)
btlbetul btlbetul koş kız kaynanaya

gecerim ki gecerim ki :KK66: kız senin boyunla benim boyum bir mi, yerden bitme biseyim ben :KK66:
Geçin hayatım geçin 55lere 52lere düşün inşallah.
Bizi niye sevmiyosun hatun :KK70:
(yanlış yazdıgını fark ettim de baya komik olmus :KK70:)
:KK70:buna bende güldüm okurken yaw.

Evet muskam çok çok doğruymuş.Ben artık öyle yapıyorum. 500 ml lik cam şişe aldım.Gerçi kociş biberona benziyor diyor ama işeyaradı.
Ene benimkide öyle dedi ya kız..:KK48:
Sen hala taşsın kuzummm. Fotolar yalan söylemezz... Fıstık gibisinn :KK22:
Taşşş kaynana olcem ben gelin çatlicekkk :KK53:

anam kızlar uyuyamadım kalktım nefes alamıyorum ki yaa muska77 muska77 yokmu bi tarifin iyileştirsin beni :)
Nane yağı yada viks göğsüne sırtına sür havlu ısıt koy yatarken allahın izniyle rahatça uyursun bu gece.
Kız bi omuzlarım tutulmuş ki sorma :))
Gece sıfır kolla yattıydım. Sabah bi kalktım kalkamıyorum. Kolumu kaldırıp mesaj bile yazmak zor geliyor. Hele sandalyede oturmak işkence :)))
Bu havada sıfır kol yatılırmı?
Beben olmaz derdi kvalidem duysa

nabıyonuz beaaa :KK53:
Aynı beya sen nabıyon?
kollontai kollontai dünün menüsü
İftar: 2 mini biber dolması- 10 kadar sarma
azıcık domates soğan ( salata yaptım)
1 kase tarhana çorbası
Su: 2 litre 1 kupa kahve
Spor:30 dk yürüyüşş.
Allah kabul etsin fıstık.
iyiyiz beyaa sen nabıyon beyaa....
Hırr repliğimi çalmış...

koşarak gelirim ama gelinin yetişir sana ;)

Aynı beya sen nabıyon?

Allah kabul etsin fıstık.

Hırr repliğimi çalmış...

koşarak gelirim ama gelinin yetişir sana :KK66:
valla hayatım sürekli ağzımdan nefes aldığım için çok kuruyo biraz önce meyve yedim 1 elma 1kivi 1 portakal 5 6 badem biraz fazla oldu ama ne yapayım :)

Back
X