- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.881
Kızlar ağrım var fena oturamıyorum kusuruma bakmayın gelemedim.
merak edersiniz diye haber vereyim dedim.
@aybukediyar sabırlı ol sıvı diyeti falan duymamış olayım..
hergün eksi göremezsin yok öyle bir dünya maalesef.
Lütfen sabret ve olumlu ol.
Hadi kactım ben oturamıyorum uzun süre..
acaba sıvı diyeti mi yapsam ??
aceleci davranıyorum biliyorum ama işte havalar ısındıkça içimi bir korku sarıyor
Bilmiyomki tatlım. Neyse sarıp sarmalayı ya<tayım bari yarına geçmezse dr a gidecemgeçmiş olsuuun havalar da güzel sen niye böyle oldun ki....
Bilmiyomki tatlım. Neyse sarıp sarmalayı ya<tayım bari yarına geçmezse dr a gidecem
kız içimiz çürümüş bizim hep hastayım hep hastayım:)boşuna ağrı çekme git daktıra.... hadi yağmurdu romatizmayı anladık bu nesiymiş tı tıı...
Muskam geçmiş olsun ya nazar mı degdi ne olduKızlar ağrım var fena oturamıyorum kusuruma bakmayın gelemedim.
Sen ne yaptın canım.İyileştin mi??
niye böyle oldun sen yaa çok geçmiş olsun ne romatizmaymış ..Kızlar ağrım var fena oturamıyorum kusuruma bakmayın gelemedim.
Geçmiş olsun muskacımBilmiyomki tatlım. Neyse sarıp sarmalayı ya<tayım bari yarına geçmezse dr a gidecem
sağol tatlım evet ne gripmiş bırakmadı peşimi sesim falan kısıldı :)nilsub tatlım sanada çok geçmiş olsun. Tam hastalık havası var sıcak soğuk karıştı.
9 da esimle dışarda olucam sanırım tatlım sen yap yarin aksam katilirim sanabende biraz yürümeye çıkıyorum kızlar birazdan gelirim akşam yemeğimi yedim biraz hareket edip eritiyim :) öptüm akşam sağa sola kaçmayın ortim akşam yine beraber spor yapsak 9 da uyarmı sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?