Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet kahvaltı 14.00 :KK43: bugun de daha yeni kalktım gece 4 du yattıgımda :KK43: evet canım dun aksam kalabalıktı biraz menum ama sporumda iyiydi bea, aksam yemeekten sonra 45 dk yurudum :KK66:
acele etme verirsin

ben 2 ogun yiyorum genelde, 6 ogun yiyecek vakit yok ki :KK43:

yok canım aksam yemek olabilir tabiki ama ekmeksiz yemek lazım birde yedigin ymek cok yaglı cok salcalı bisey olmamalı makarna pilav vs olmamalı mumkunse hafif sebze yemegi yanına salata ya da yogurt :KK66:
evet haklısın ama ben mümkün olduğu kadar yapmaya çalışıyorum ara öğün ana öğünlere saldırmamak için :)

valla daha yeni kahvaltı yaptım aksam yemegini de 6 da yiyorm araya o kadar ogun sıkıstıramıyom ben, ama tabi senin yaptıgın cok iyi aslında :KK66:
ayy aayy senin ağzından bunları duymak şersf evet 5.30 uyanıyorum akşam 17.00 gibi son öğünümü yiyiyorum 12 saat oluyor o yüzden ben rahat rahat sığdırıyorum 6 öğün:):KK52:

Gunaydın hanımlaar! Ben sabah 59.2'ydim. Sanırım iyi gidiyorum. Umarım hep böyle devam edebilirim :KK49:

qarden qarden cim dün spor yaptın mı? Eksik cezan vardı?
Onun dışında @deep_fat 'i de listeden çıkarınca herkes cezasını tamamlamış bulunuyor hanımlar, tebrik ediyorum :KK9: Atladıklarınız, zıpladıklarınız, yürüdükleriniz tartıda eksi olarak size geri dönecektir :KK66:
Cumaya son 2 gün, sakın kaçamak yapmayın haa! :KK20:

selam
dün toplasan 45 dk anca yürüyebıldım,hem kız cok huysuzdu hemde annemlerdeydım..
adetım bitince oturtucam spor düzenimi

4/5 nisan ceza
ebrusonmez 100
qarden 1000(2.5 saat yuruyus)
zynp1980 200
ulasimiz 400
tatlitambak 100

morordek morordek qarden cezanın ne kadarını yapmıstı canım hatırlayamadım toplam cezası bu, yaptıgını duselim

ıstersenız benı eklemeyın bu lısteye cunku 2,5 saat gercekten cok fazla..
hem yenı basladım hemde kılo oranım sıze göre cok fazla
birde kız olunca tabi zaman sıkıntısı oluyor,elımden geldıgınce düzenımı kuracagım spor konusunda ama

ayy aayy senin ağzından bunları duymak şersf evet 5.30 uyanıyorum akşam 17.00 gibi son öğünümü yiyiyorum 12 saat oluyor o yüzden ben rahat rahat sığdırıyorum 6 öğün:):KK52:
ay ne guzel yaaa bende 4 de uyuyorum 12 de kalkıyorum ben kendime gelene kadar hava kararıyo :(

ıstersenız benı eklemeyın bu lısteye cunku 2,5 saat gercekten cok fazla..
hem yenı basladım hemde kılo oranım sıze göre cok fazla
birde kız olunca tabi zaman sıkıntısı oluyor,elımden geldıgınce düzenımı kuracagım spor konusunda ama
tamam canım cıkarayım seni listeden 45 dk yuruyus senin icin gayet iyi bence, kacamak yaparsan ayrıca uyaralım seni ;)

ay ne guzel yaaa bende 4 de uyuyorum 12 de kalkıyorum ben kendime gelene kadar hava kararıyo :KK43:

tamam canım cıkarayım seni listeden 45 dk yuruyus senin icin gayet iyi bence, kacamak yaparsan ayrıca uyaralım seni :KK66:

teşekkür ederım 120 kıloluk bır bedenle 2-2,5 saat yürüyüş yapmak hele ki vücudu ısıtmadan hiç kolay degil:)
birde paçanda 1,5 yaşında tüm gün seni özleyen bir bebiş varsa
kaçamaksızım,aynen kaçamak yaptıgımda alayım ceza

4/5 nisan ceza
ebrusonmez 100
qarden 1000(2.5 saat yuruyus)
zynp1980 200
ulasimiz 400
tatlitambak 100

morordek morordek qarden cezanın ne kadarını yapmıstı canım hatırlayamadım toplam cezası bu, yaptıgını duselim
Canım 800 yazmıstın, 300'unu yapmıs, 500'u kalmıstı. Şimdi toplamı 1000 ise 700 kalmış oluyor.

Derkeen sonraki mesajları okudum ve sildim hepsini :D

evet kahvaltı 14.00 :KK43: bugun de daha yeni kalktım gece 4 du yattıgımda :KK43: evet canım dun aksam kalabalıktı biraz menum ama sporumda iyiydi bea, aksam yemeekten sonra 45 dk yurudum :KK66:
acele etme verirsin

ben 2 ogun yiyorum genelde, 6 ogun yiyecek vakit yok ki :KK43:

yok canım aksam yemek olabilir tabiki ama ekmeksiz yemek lazım birde yedigin ymek cok yaglı cok salcalı bisey olmamalı makarna pilav vs olmamalı mumkunse hafif sebze yemegi yanına salata ya da yogurt :KK66:

aceleci davranıyorum biliyorum ama işte havalar ısındıkça içimi bir korku sarıyor

Back
X