- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.921
tamam canım müsait olunca yaparız:)yarın yaparız sen daha iyi hissedersen
bende şimdi eşimin yanına gidicem 9 gibi ona alışveriş yapıcaz o işten çıkınca sonrada eve yürüyerek dönücez 1 saat daha yürüycem ben bugün ondan gözüm yemedi bide ayrıca yapmaya bugün 2 saat durmadan yürüdüm bide sabah 2 mil yapmıştım kaslarım gevşemiş herhalde kaç gündür et kesiği oldum
afiyet olsun canım menün gayet iyimuska77 kollontai morordek d_mndc kızlar menüm
kahvaltı 2 çatal yumurta biraz domates 1 kk peynir 2 bardak şekersiz çay 1 dtbe
ara 2 kayısı 4 badem
öğlen 1 yeşil ekşi elma 1 kase yoğurt 3 tane ceviz
ara 1 kivi
akşam 6 tane köfte ( kendim yaptım yağsız tavada pişirdim ) 1 tabak kıvırcık salata içinde havuç kırmızı lahana salatalık domates vardı
spor 1 saat yürüyüş
su 2 bitti içmeye devam ediyorum :)
tatlım seninde menün çok güzel ama bir şey sorucam nescafeyi şekerli mi içiyosun .. öyleyse eğer sade içmeye çalış tatlım vücuduna durduk yerde şeker depolama bencemuska77 morordek kollontai nilsub bende menümü yazayım
Sabah
2 dilim ekmek
bol yeşillik peynir ve
5 duble çay
Öğlen
İki duble nescafe
Akşam
1 tabak bulgur pilavı
Su 2 lt oldu tamamlıcam inşallah
bu hafta 98 olmam lazım ennn az biraz önce 100.2 gördüm tartıda cinlerim tepeme çıktı. Gün sonunda tartılmam bi daha. 99.8 çok sınırda o 400 gram beni 3 harfliler le karşılaştırdı. Çok ama çok sinir bozucu
süper bence ama kollontai kabak dolmasına laf etmesinkızlar menümü unutmadan yazıyım ..
muska77 , kollontai , morordek , nilsub
kahvaltı
1 yumurta
yarım domates
1 biber
1 kk peynir
1 dl kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
ara Sade Türk kahvesi
öğlen 1 kase mercimek çorbası
akşam
2 yk yoğurtlu kabak salatası
1/2 kabak dolması
su 3lt 4 e bile giderim yani bugün
spor 2 saat yürüyüş + 2 mil
yağlı yapmadım ki hem içinede tavuk eti kıydım bu bildiğiniz dolmalardan değil yanisüper bence ama kollontai kabak dolmasına laf etmesin
eyvah eyvah bu ne yaaa dur dur ne yapıyosun bide akşam öğünü su iç suu suuuuO kadar sinirliyim ki ama neden bilmiyorum belki de reglim gecikti. Ya da cok ac kaldim ondan. Ama aglamak istiyorum hemde bagira bağıra...
aksam menum facia. Cezali bir menü.
4. Maydanoz kürü
sabah9.30
yumurta
peynir
yarim salatalik yarim domates
1 sivri biber
3 zeytin
3 ceviz
ara12 de
1 bardak tarçınlı süt
Ara 15 te
1 ekşi elma
Sonra ev aradik 1 saat yürüdük
19 da aksam yemegi
1 tabak cok dolu yumurtali ispanak
1 tabak normal yogurtlu ispanak
Ekmek de yedim 2 dilim de degil 1 dilimde degil
Galiba 1.5 dilim
2 tane de turşu
hala da yiyesim var. Napacam ben kontrolu kaybediyorum
ilk öncee derinn bir nefes al.. şimdi günün gayet güzel sadece akşam ekmeği fazla kaçırmışsın .. ıspanak mide de ve bağırsaklarda en çabuk eritilen yiyecek tabi bu bana göre çünkü beni wc koşturur o derece.. yumurtalı yemişsin olabilir gayette güzel ama ekmek yemeseydin iyi olurdu yani koca günde sadece o 1,5 dilimlik ekmeği fazla gördüm canım ..O kadar sinirliyim ki ama neden bilmiyorum belki de reglim gecikti. Ya da cok ac kaldim ondan. Ama aglamak istiyorum hemde bagira bağıra...
4. Maydanoz kürü
sabah9.30
yumurta
peynir
1 sivri biber
3 zeytin
3 ceviz
ara12 de
1 bardak tarçınlı süt
Ara 15 te
1 ekşi elma
19 da aksam yemegi
Galiba 1.5 dilim
2 tane de turşu
eyvah eyvah bu ne yaaa dur dur ne yapıyosun bide akşam öğünü su iç suu suuuu
olan oldu şimdi yapıcak bişe yok o yuzden üstüne ekleme yapma 1 saate rahatlarsın olmadı 2 mil yap birazdanNasil o kadar yiyebildim bende hayret ediyorum yani.
30 dk da kondisyon bisikleti surdum du onu unuttum yazmayi
Canım tokken kesinlikle tartıma Yeni başladığın için motivasyonun kırılır. Devam etmezsin diyetemuska77 morordek kollontai nilsub bende menümü yazayım
Sabah
2 dilim ekmek
bol yeşillik peynir ve
5 duble çay
Öğlen
İki duble nescafe
Akşam
1 tabak bulgur pilavı
bu hafta 98 olmam lazım ennn az biraz önce 100.2 gördüm tartıda cinlerim tepeme çıktı. Gün sonunda tartılmam bi daha. 99.8 çok sınırda o 400 gram beni 3 harfliler le karşılaştırdı. Çok ama çok sinir bozucu
Canım öğlen bünyeyi aç bırakmışsın.O yüzden böyle yemen normal.Ekmek olmasaymış akşamın kötü bile sayılmazmış.O kadar sinirliyim ki ama neden bilmiyorum belki de reglim gecikti. Ya da cok ac kaldim ondan. Ama aglamak istiyorum hemde bagira bağıra...
4. Maydanoz kürü
sabah9.30
yumurta
peynir
1 sivri biber
3 zeytin
3 ceviz
ara12 de
1 bardak tarçınlı süt
Ara 15 te
1 ekşi elma
19 da aksam yemegi
Galiba 1.5 dilim
2 tane de turşu
Çok iyi bi açıklama olmuşilk öncee derinn bir nefes al.. şimdi günün gayet güzel sadece akşam ekmeği fazla kaçırmışsın .. ıspanak mide de ve bağırsaklarda en çabuk eritilen yiyecek tabi bu bana göre çünkü beni wc koşturur o derece.. yumurtalı yemişsin olabilir gayette güzel ama ekmek yemeseydin iyi olurdu yani koca günde sadece o 1,5 dilimlik ekmeği fazla gördüm canım ..
şimdi yemekten 2 saat sonra 1 şişe sade maden suyunu bardağa boşaltıyorsun üstüne de yarım limon sıkıp bunu içiyosun.. bu geceyi tamamen sıfırlıyorsun en azından yediklerini hızlı sindirirsinmide de bağırsakta da fazla yer tutmaz bunu her akşam yapma soda sonuçta asidik ve mideni farketmeden genişletirsin ama ben genelde kaçırdığımda öyle yaparım ve ertesi gün tartıda gayet güzel sonuçlar görürüm en azından kilo almam yani
şimdi öyle ağlamaktı falan yok regl öncesi olabilir.. tatlı yememişsin .çikolata, pasta yok menünde.. neyine ağlıycaksın ..
Kolay gelsin canımkızlar ben hazırlanmaya geçeyim ufaktan :)
kırk yılın başında akşam çıkıyorum bari süslü oluyım dimi
hadi gelince görüşürüzz
ilk öncee derinn bir nefes al.. şimdi günün gakönnezel sadece akşam ekmeği fazla kaçırmışsın .. ıspanak mide de ve bağırsaklarda en çabuk eritilen yiyecek tabi bu bana göre çünkü beni wc koşturur o derece.. yumurtalı yemişsin olabilir gayette güzel ama ekmek yemeseydin iyi olurdu yani koca günde sadece o 1,5 dilimlik ekmeği fazla gördüm canım ..
şimdi yemekten 2 saat sonra 1 şişe sade maden suyunu bardağa boşaltıyorsun üstüne de yarım limon sıkıp bunu içiyosun.. bu geceyi tamamen sıfırlıyorsun en azından yediklerini hızlı sindirirsinmide de bağırsakta da fazla yer tutmaz bunu her akşam yapma soda sonuçta asidik ve mideni farketmeden genişletirsin ama ben genelde kaçırdığımda öyle yaparım ve ertesi gün tartıda gayet güzel sonuçlar görürüm en azından kilo almam yani
şimdi öyle ağlamaktı falan yok regl öncesi olabilir tatlı yememişsin çikolata pasta yok menünde neyine ağlıycaksın ..
Canım öğlen bünyeyi aç bırakmışsın.O yüzden böyle yemen normal.Ekmek olmasaymış akşamın kötü bile sayılmazmış.
Öğlen mutlaka yemek ye canım. Ve sakın pes etme :)
Bi öğün kaçamak yüzünden kararlarından vaz geçme
Canım menün kilona göre güzel, insallah sporu da eklersen daha hızlı bir sekilde eksi görmeye başlarsın.menüm
sabah 3 dılım ekmek+beyaz peynır tost
öğlen 1 kase mercımek corbası+3lahana sarma+1 kase yogurt
akşam ton balıklı salata yuksek ıhtımal
1 kupa yeşil çay
3 lt su
herkese ıyı akşamlar
Karatay nerde Karatay
Bence gayet güzel menü, yarım yemissin zaten dolmayı da. kollontai ceza yazabilir ama 100 zıplamayı yaparsın ne olacakkızlar menümü unutmadan yazıyım ..
muska77 , kollontai , morordek , nilsub
kahvaltı
1 yumurta
yarım domates
1 biber
1 kk peynir
1 dl kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
ara Sade Türk kahvesi
öğlen 1 kase mercimek çorbası
akşam
2 yk yoğurtlu kabak salatası
1/2 kabak dolması
su 3lt 4 e bile giderim yani bugün
spor 2 saat yürüyüş + 2 mil
Akşam bulgur vs yememeye calıs canım. Diyeceksin ki sadece bulgur yedim başka bir şey yok ama sebze ye, tavuk ye ama bulgur, pirinc, ekmek yeme :)muska77 morordek kollontai nilsub bende menümü yazayım
Sabah
2 dilim ekmek
bol yeşillik peynir ve
5 duble çay
Öğlen
İki duble nescafe
Akşam
1 tabak bulgur pilavı
Olan olmus, kollontai cezanı yazar cekersin artık :)O kadar sinirliyim ki ama neden bilmiyorum belki de reglim gecikti. Ya da cok ac kaldim ondan. Ama aglamak istiyorum hemde bagira bağıra...
4. Maydanoz kürü
sabah9.30
yumurta
peynir
1 sivri biber
3 zeytin
3 ceviz
ara12 de
1 bardak tarçınlı süt
Ara 15 te
1 ekşi elma
19 da aksam yemegi
Galiba 1.5 dilim
2 tane de turşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?