Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

reyhan ablacım günaydınlar.. telaştasın anlaşılan ... ablam sizin orda öğlen kapanıyormu her yer ya çok ilginç..

ablacım ben ne pişiricem bilemedim yani çok özel çok fazla bir şey yapmayacağım zaten kızlar ayça ve arkadaşı dışarda arkadaşlarıyla yiyecek eşim ben ve 2 kız evdeyiz.. kızlar çok seviyor diye aşure pişiriyorum şu an tatlı niyetine... meze hazırlığı yaptım eşimle bana onları yapıyorum bir taraftan ama ana yemek için dışarı çıkacağım ne yapsam bilemedim hindi yemez bizimkiler tavuk doldurayım dedim yada bir kebap türü yapayım bilemedim ki..
meze sorarsan fava ve humus için hazırladım şu an malzemem pişiyor .. bir kaç tane daha yaparım ama bir keçla kalmam abartırım akşama dek eşim bile tembihleyip gitti :)) yapma mide fesadına uğramayaım diye..

cedricim günaydın canım yarın dışarıda kahvaltı demek hımm ne hoş eşinlemi arkadaşlarınlamı yoksa herkes bir aradamı ay ne meraklıyım :)

ablacım çok ama çok tatlı maşallah insanın mıncırası geliyor her yerini :)
allah nazardan saklasın.. yavrum benim maşallah çok tatlı..

asure ha kallisim. ya ben gectigimiz haftasonu yaptim cok begendiler bütün malzemem var bende az daha yapsammiki doymadilar biliyorum. yapayim biraz daha doysunlar birde kadayif az birsey.
salcali biftek patlican salatasi barbunya pilaki birde pilav ve cacik yapayim dedim. yinede bakinayim belki baska seyler yaparim.
evet saat 12de kapanacak heryer ablam. hadi ben ciktim hepinizi cok öperek

Çok güzelmiş kalişim ....

Yeni yıl hepinize mutluluk ve günlünüzde ne varsa hepsini getirsin ........a.s.

selamlar canlarım hepinizin yeni yılı kutlu olsun allahım hayırlı ve sağlıklı sevdiklerimzile beraber mutlu yıllar geçirmek nasip etsin yeni yıl için tutulan tüm dilekleriniz kabul olsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

reyhan ablacıgım masaallah ne tatlı kaan .op bızım ıcınde yanacıklarından bende yegenımı cok ozledım yakında bı gıtmek ıstıyorum tontonuma tel de soyledıgı sarkıyı dınletıyolar ıyıce seslerı secılıyor artık bıde uyumadan once kendıne nınnı soyluyor cok tatlı ya.gunduz uyudugu yatak sarkı soyluyo ve sallanıyo galıba onu taklıt edıyo ee ee ee dıye dıye uyuyo esek sıpası.
kallıstem ben bu aksam kestanelı pılav yapıcam.bızde cok sevılen bır pılav.ben ıstedıgımı yeme kararı aldıgımdan bugun kendı sevdıklerımı yapıcam tavsıye ederım soyle 1 kase haslanmıs kestaneye ıhtıyac var.benım yontemım kestanelerı alıp acıkda bırakıyorum 1 haftada falan kabugu sertlesıyo kırıyorum onları sonra ıslatıp ıc kabugunu soyuyorum pılav yapmadan once yapmak lazım tabı bunları yada cızılıp 1 gun ıslatılan kestane tavada pısırılıpde soyulabılır ama bu bana daha kolay gelıyor.ısde klasık pılav yapar gıbı serce parmak yarısı kadar dogranmıs havucları kavurup kestaneyı eklıyorum ıkı cevırıp pırıncı karabıber kımyon tuz atıo suyunu koyup normal pılav gıbı pısırıyorum.yanına da kuzu kol yada tavuk but gıbı bısey pısırıp sahane bır aksam yemegı elde edıyorum.kuzu tandırı pısırme yontemımde cok basır 1 sohanı ıkıye bolup tane karabıber ve butla bırlıkde fırın pısetıde koyup pısırıyorum 1 bucuk saat kadar sonra cıkarıp posetten yarım saatde kızartıyorum fırında .yanındada mutlaka baharatlı bır pılav yakısıyor ıc pılav gıbı yanı.degısık meze yaparsan banada tarıfını verırsen cok sevınırım.ayrıva kahvaltıya bızımle gelebılecek bır arkadas gurubu dusunmedım her yılkı ritüelımız bu bızım.sanırım karı koca basbasa yaparız sabah keyfımızı.sonrasında esım dayanamaz ıse gıder zaten

son eksiklerim için markete gittim markette uzak, bugün de eşim arabayla gitti işe hahaaa fabrikadan bağlantıları var arkadaşlkarı atölyeler, yeniyıllarını kutlamaya gidecekmiş :)) bir tür haraççısın sen dedim gülüyo :)), eli kolu dolu gelir cam eşyaya ihtiyacı olannnn :)))))

bende minübüsle gittim markete ay öldüm geberdim ne zor şu alışveriş iş.. döndüm bir yorgunluk kahvesi içtim laptopu aldım mutfağa 2 ocağa bakıyorum 2 yazarım :))

aebenim teşekkürler canımın içi.. sanada sağlıklı huzurlu bir yeni yıl dileriz..

cedricim canım en sevdiğim şeylerden biridir kestane :)) pilavıda sevdiğime göre e-e-e-eh hiç ikisini bir araya getirmeyeyim :) kestaneyi senin söylediğin gibi kolay ayıklama yolunu bilseydim hazırlardım yapayım bir ara çocuklara..

bugün değişik meze yapmıyorum ama yeni diyetle beraber değişik salata ve yemek tarifleri arayışına gideceğim o zaman paylaşırım..

ay kallisim harika bir batlican kebabi gibi birsey olmus bu mutlaka yaparim bir gün..
kestaneli pilavda aklimi celdi ama yerlermi acaba bir denesemmi. belkide denerim ya. haslanmis soyulmus kestanem var evde cedricim yaparim belkide canim sagolun paylasimlariniz icina.s.
aebenim yeni yilin kutlu ve mutlu olsun sevdiklerinle birlikte canim benim.:1hug:

ha cikmadan mustanngggggggggggggggg nerdesin kac gündür yaaaaaaaaaa???????? offffffffffffklava:

annemmmm buralardayım sizleri okuyorum ama cevap yazmaya fırsatım olmadı kaç gündür eve geç geliyordum okuldada giremedim net yüzünden bi açılmıyor sayfalar

hepinizin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar sevdiklerinizle sağlıklı mutlu huzur dolu bir 2010 karşılasın sizi:))

kallisim bu arada hediyende güle güle kullan . bu sene hediyelere boğuldum yazmışın ya içim bi tuhaf oldu canım ya

gecen gun sadece ce e diyebildim selamlaaar hepinize canlarim ayin 19 undan beri yoktum evde degildim nihayet kayinvalidem ameliyat oldu epey onlarda kaldik ona baktim pazartesi gunu eve geldim $imdi bizim evde bakiyorum ona bakalim iyile$inceye kadar kalacak burda
bu yil biraz kari$ik gecti acisiyla tatlisiyla allah sagliktan ayirmasin yeni yillarimiz guzel gecsin in$allah
hepinizin yeni yilini kutluyorum tek tek opuyorum dilerim tum istedikleriniz bu yil gercekle$sin canlarima.s.

mutlu yillar..

servis müthisss görünüyor cokacimcoookcokacimcoook

off nasil bir keyif.. sessizde olur heryer..kiskaniyorum kiskaniyorum kiskaniyorum :dilcikar::dilcikar:

herkese merhabala, herkese merhabalar..

şimdi bitti benim işlerim. hızlı bir girdim ama eski yazılanları okuyamıycam ama sizlere iyi yıllar dilemeden evden çıkmak istemedim..

herkese kocaman kocaman sağlıklı ve de mutlu yıllar....

off nasıl yoruldum... asyam gelip gitmiş piacım ve papatyam.. mustangımda :))

asyacım geçmiş olsun canım çabucak sağlığına kavuşur inşallah anneniz..

çikolatım senle ben kk enlerine aday gösterişmişiz yahu :))

En canayakın,dostane kk üyesi?
KEDIJIK
BAMBUSı
laale
songül
tuçe
MAVı_ıNCı
incitanemtuana
ruyamsın
azelya55
ank06
AYŞECıK
Çenebaz
chocolategirl
KARAMUK04
nazlı
ilarzu
Cakil_822
chevi
dilarem
saruböceq
güllerdiyarı
Kardelen
royall
burcuözge
esmy
aslhsnkyk
incitanemtuana
songül
izmirperisi
pasaklıminik tanrıça
Deryacık
Libyana
citol
emdev
kuzum
kalliste
lerenim

ay birde ben en yardımsevere aday gösterilmişim :)) pek bir sevindirik oldum... gerçi seçilmemişiz ama olsun yarışmakta güzel değil mi :)) hani hep böyle derler ya...

yeni yılınız kutlu olsun canlarım.. sağlık ve huzurdan ayrılmayın inşallah.. amin.....

zemuszemuscanım arkadaşlarım hepinizin yeni yılı kutlu olsun yeni yıl hepimize mutluluk sağlık bereket getirsin.bide ruhumuza ve tabiki bedenimize incelik getirsin .Alahım bu sene hepimiz manken gibi olalım.SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ İYİKİ SİZLERİ TANIDIM. :1hug:

amanin burasi bütün gün acik kalmis .. siteyi beklemisim bütün gün hehehehehe
mutlu huzurlu umutlu incecik saglikli bol parali bir yil diliyorum hepinize güzel takimim benim. iyiki sizinleyim iyiki varsiniz. 2010 yili bizim yilimiz olsun incelip sagligimiza kendimize özgüvenimize kavusalim. istediklerimizi giyelim kendimizi sevelim insallah.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…