Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallisim seninle karsilikli bir kadeh icmeye geldim.ama ailenle egleniyorsun mutlaka.birkac güzel sarki dinliyecegim youtube den beni yerimden sarsacak.. sonrada yatarim artik. öpüyorum hepinizi.a.s.

bak hep böle yapıyon bakıp dönüyorum diyerek bir hafta yine gözükmüyorsunsırnaşık şey
canım çok yoğundum yıl sonu olduğu için önceki gün eve çıktığımda saat gece 2 di
ama artık sık gelirim bak yıl başını bile sizinle geçiriyorum.şarzım bitiyor TOMBİLİ sende hoş geldin arkadaşım.

günaydın şekerlerim...

reyhan ablam ben zaten içmiştim seninle :))

mersam hoşgelmişsin canım..

eşim işe gitti sabahın köründe uyanmak zorunda kaldık öff bir bakınayım sağa sola...

gec kalmıs olsamda herkese gunaydın.resmen bahar havası var ıstanbul da mıss mıs.dun yılın son gunu dıyerek ve bugun ıcın kendıme soz vererek bı ton sey yedım.bunlara cok sevdıgım cıleklı pasta da dahıl .bu sabah ıse tambugday ekmegı ve menemen ıle kahvaltı yapdım esımın patates kızartmasına gozum bıle ılısmedı.bırazdanda su sısemı doldurucam.belkı kısa bır yuruyus bıle yaparım.guzel gun ısde hersey cok guzel olsun hepımız ıcın

hoşbulduk mersa cım. yeni yılın kutlu ve de kilosuz olsun

günaydın sana da cedric. valla ankarada nasıl güzel sorma. hep böyle olsa hava saatlerce yürüsek. ben de dün yılbaşı diye koca bir kase aşure yedim . ama bugün yok.lmaz:
bugünden sonra eritme günleri başlıyor tekrar

günaydin günaydin
mutlu yillar hepinizeeeeee
cedric canina degsin afiyet olsun tatlim. arada kendime izin verip kastigim birseyleri yemezsem bende cok mutsuz oluyorum. arada bir birakmak lzim .
kallisim bende her ictigimde seni hatirladim güzelim. birlikte ictik sayilir. ben biraz karistirmisim basim agriyor az önce kalktim.
tombili kismete bak canim burdada hava cok güzel. valla takimcak yürüyüse ciksak..delikafadulden

hava evet bugün heryerde hoş sanırım.. burada bile güzel :) kaloriferi kapatıp evi havalandırdım bayağı..
cedricim aklımdan çıkar sonra yazayım şimdiden.. eşin patates kızartmasını seven biriyse bunuda sever sanırım dün bir tarif buldum benim kızlarda eşimde bayıldı özellikle kahvaltıda güzel gider..dil peyniri mozerella peyniri olacak.. istediğin kalınlıkta ayır parmak gibi iyi oldu bizimkiler.. önce sade una sonra çırpılmış yumurtaya sonra galeta ununa sonra yine aynı işlemlerden bir kez daha geçiriyorsun ve dondurucuya at 2 saat kadar.. sonra kızgın yağda çabuk olmak şartıyla kızartıyorsun.. galeta ununa çeşitli baharatta katabiliyorsun.. ortaya şöyle bir şey çıkıyor..
isteyen çocuğuna eşine dostuna yapsın siz yemeyinlülülülülülü
http://img132.imageshack.us/img132/3936/mozzarellastickswithbut.jpg

haydi bakalımmmmmmirmirmirmir uyanalım hep beraber ve başlayalım şu toparlanma işine..

reyhan ablacım cedricime yazdığın şeyi görmezden geliyorum tamammı.. yeterince kaçamak kendimizi ödüllendirmek herşeyi yaptık yani.. uzun bir süre yapmayacağız...vereliniortak

seni yerler yerlerrrr

ohh keyifler harika gör+nüyor simdi ben ne yedigmi söylemiycem
yi beni yii beniii:roflol:
söyleme piacım yeterince kaçamağımız var zaten :1shok: gerçi artık abartacak kaçamak yapacak halim yok 3-5 gün idare eder sanırım:roflol:

sabah mustangımla konuşuyoruz telefonda bana dediki napıyosrun tahlil doktor filan.. dedim ayın 11 inde en son film var doktor tahliller bitene dek diyet moduna girmemi istemedi normal yiyeceksin dedi bende doktorum sözünden çıkmıyorum dedim:roflol: işine nasıl geliyorsa öyle yapıyorsun diyor ne alaka canımmm:roflol:

kalliste o ne harika bişey öyle? ama oldu mu canım ya. hem yap hem göster sonra da siz yemeyin der mi insan. denemezsem çatlarım valla.mafoldumben

akşamdan kalanlara geçmiş olsun :) ben daha yeni geliyorum kendime.. :) dün gece epey eglenceliydi yılbaşı işin hikâyesi bahaneyle herkes bi araya gelip eğleniyor.. rakamsal bie döngü sonuçta yeni yıl ve artı 1 yaş daha ekleniyor yaş hanemize ((

sabah 4 de yattım öğlen 1de kalktım Eşim sağolsun o saate kadar ilgilenmiş oğlumuzla ... bir de güzel bi kahvaltı hazırlamış kısacası yeni yılın ilk sabahı güzeldi. normalde eşimden böyle jestler görmek çok zor nerden estiyse artık..

herkesin keyifler iyi okuduğum kadarıyla homini gırtlak yaptık ne de olsa değilmi..:) ama pazartesi marş marş 1-2... ben pazartesi diyorum kendimce çünkü evdeki yiyecekler nerden baksanız 2-3 gün daha yeter. gözüm mü açtır nedir dünya kadar şey yapmışım...
israf olmasın yiyelim de bitsin bari .. hahahahah

Herkese iyi akşamlar diliyorum...

kalliste o ne harika bişey öyle? ama oldu mu canım ya. hem yap hem göster sonra da siz yemeyin der mi insan. denemezsem çatlarım valla.mafoldumben
tombilicim deneme amaçlı yaparsın canım eşine 3-4 adet yaparsın sende bir tane yersin olur biter zaten parmak boyunda oluyorlar yesen 10 kilo almazsın yani zemuszemus

serzenishcim ne kadar güzel jest yapmış eşin aman nazar değmesin ben hayatta görmedim sadece mutfağa girer ayda yılda bir kez kendi canı balık yada etle ilgili bir şey çekince onu yapmaya heveslenir..
kalabalık olunca yapılıyor fazlaca yemek bizde bir şey kalmadı o kadar ölçülü yapmışım ki bende şaştım meze meze dedim 3 kaşık birinden yaptım 3 kaşık birinden.. böyle iyi oldu.. çocuklara sigara böreği yaptım valla kalmasında yemiyeyim diye ikişer üçer adet yaptım bitti gitti.. adam başı hesaplayınca iyi oluyor kalan olmuyor en azından..

oyy oyy yerim seni ablam benim.. sen üzülme bak bugün mustangımlada konuştuk artık hallediyoruz kesin kesin kaçamaksız ve azimle .. sen zaten bir başlamayagör sporunuda yaparsın diyetinede bakarsın.. şu kalan iki günde biraz mideni alıştırmaya bak ablacım zorluk çekme sonra...

bende yeni yıla güzel başladım kocam benden önce kalkmış çayı demlemiş uyandığımdada kahvaltı hazırlıyordu inşallah bütün yılımız böyle mutlu geçer

haydeeee noldu yaa sizin kocalarınıza yada benimkine neden olmadı üff yaaaa bak moralim bozuldu işte şimdi:roflol: ama benimki sabahın köründe işe gitti şimdi geldi sızdı kaldı ne yapsın yazık yaa:1hug:

kızlar ben bu yıl bir işyeri açmak istiyorum aslında yıllardır istiyorumda bu sene artık bunu gerçekleştirsem diyorum.aslında işyeri açmak çok riskli bir iş ama otur otur nereye kadar.mersinde aradığın her pasta malzemesini bulabileceğin bir dükkan yok ben çoğu şeyi adana metrodan alıyorum yada kenarda kıyıda toptan satan yerler var ordada her istediğin bulunmuyor yani ben pasta malzemeleri satan bir dükkan açmak istiyorum ama bu konuda hiç bilgim yok bunları nerden bulurum naparım netten baktım istanbulda çok şık dükkanlar pasta malzemesi satan yerler var. bu konudaki fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.bu işi yapabilirmiyim bu işten para kazanabilirmiyim sizce.

Son düzenleme:
haydeeee noldu yaa sizin kocalarınıza yada benimkine neden olmadı üff yaaaa bak moralim bozuldu işte şimdi:roflol: ama benimki sabahın köründe işe gitti şimdi geldi sızdı kaldı ne yapsın yazık yaa:1hug:

canım benimkide sızdı kaldı sabah kahvaltı hazırladı ya onu yorgunluğu heralde.bende bilmiyorum kafasına taşmı düştü ne gece saat 12 de sahilde girdik yeniyıla hadi gel aşağı inelim dedi elele tutuştuk çok romantiktik..valla bu adama bir hal oldu......

mersacım önce hayırlı olsun diyelim canım.. ama kazanırmısın kazanamazmısın yorum yapamıyacağım ticaret çok riskli ve şanş işi.. ben kaç yıl önce ufacık bir dükkanda yaptığım ciroya güvenip dükkan taşıdım çok güzel öncekinin 5 katı büyüklüğünde her müşterimin her aradığını bulabileceği hatta ev ortamlarına çok yakın olan bir yer bulup taşındım ama sonuç hüsran oldu minnacık dükkanda yaptığım cironun yarısına düşürdüm satışımı bir anda ve çok zor toparladım.. dükkanların arasıda sadece 2 sokaktı .. önce dükkanını bul ilk aşaman bu olsun.. ve çok takip et dükkanın önünden geçen kişi sayısı bile çok farkettirecektir satışlarını...
malzemeleride her şeyde olduğu gibi istanbulda toptancılardan bulabilirsin ... en zevkli kısmıda bu ben 15 günde bir mal almaya geçerdim istanbula çok ama çok güzel bir duygu...
benim bildiğim bazı adresler var onları teyid edip veririm sana malzeme için canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…