Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızzllaaaarrrrrrrrrrrrr
bugün kısır günü yesemmi yemesemmi?:KK57:
yersem kaç kaşıkla kesiyim ?
akşam yemeği yemiycem
yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm o_Oo_Oo_O

Canim ben instagramda bir diyetisyenin sayfasinda 4 yk yiyebilecegimizi gormustum.
Sende oglen ogunu yerine 4 yk ve yanin da salata ile ye. Aksam da hafif atlat. Yememek oaz

Kızlar bugün yediklerimi yazayım
Sabah
2 kutu shake aldım 2 kutuda cornflakes aldım dönüşümlü yemek için zamanım yok kahvaltı için
Bu sabah shake tozu ve slim sütle karıştırıp içtim hepsi 215 kalori
Ögle
2 dilim tost ekmeğiyle ince kaşarlı tost
125 gr meyveli yoğurt
Akşam
Bol limonlu yogurtlu az pirinçli çorba
1,5 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı nutella yememem gerekiyordu ama çok canım çekti
4 litre su
Birkaç bardak bitki çayı

beğenmedim.... sabah adam gibi kahvaltı et benim gibi tavuk ye mesela :)))) ciğer falan ye :)))) the psiboğaz....

Kızlar bugün yediklerimi yazayım
Sabah
2 kutu shake aldım 2 kutuda cornflakes aldım dönüşümlü yemek için zamanım yok kahvaltı için
Bu sabah shake tozu ve slim sütle karıştırıp içtim hepsi 215 kalori
Ögle
2 dilim tost ekmeğiyle ince kaşarlı tost
125 gr meyveli yoğurt
Akşam
Bol limonlu yogurtlu az pirinçli çorba
1,5 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı nutella yememem gerekiyordu ama çok canım çekti
4 litre su
Birkaç bardak bitki çayı
Canım menün iyi sayılır.Akşamları ekmek olmasa daha hızlı kilo verirsin.Nutellayı zaten biliyorsun. Su çok iyi.Hep böyle içiyorsan süper.Spor olarak bi aktiviten var mı? Yürüyüş yapıyormusun.

Kızın çok tatlıymışş.Sende böyletatlı bi evlat olduktan sonra sen fit olursun merak etme. Benden taraf tatlı tatlı öp yanaklarından.
2 senede ne değişti ki artık kilo problemi yaşıyorsun. Kilo almak için uyguladığın şeyler bağımlılık mı yaptı canım.
Neyse sıkma canını hep birlikte vericeğizz. Taş hatunlar olucağıızz.
Sağol canım ağır depresyondan bitkisel hayata girip serumlarla beslendiğimden hastaneden çıktığımda berbat bi haldeydim çok şükür toparlanıyorum yavaş yavaş dökülen saçlarım tekrar düzeldi sabah yediğim cevizle fındıkla yıpranan ruhum içinde bol bol kitap okuyorum en çokda cimcimem için ben sağlıklı olucamkiii kızımda o kadar güçlü hayata tutuncak dedim hiçbirşeyi takmıyorum artık kafama:63:kızımıda senin için öptüm:KK68:şimdide bedenen toparlanmalıyım bunu ben başarırım evet söz verdim kendime yapabilirim bununla çıkdım yola hadi bakalım hep birlikde :KK50:

Canım menün iyi sayılır.Akşamları ekmek olmasa daha hızlı kilo verirsin.Nutellayı zaten biliyorsun. Su çok iyi.Hep böyle içiyorsan süper.Spor olarak bi aktiviten var mı? Yürüyüş yapıyormusun.
Bu akşam sadece ekmek yedim aşırı derecede miğrenim tuttu dünden beri çok protein tükettim 2 gündür ondan sanırsam ekmek yediğimde kaçtane hap içtim geçmedi ekmek yedikden 10 dakika sonra geçti bugünlük öyle yedim en az 30 dakika en fazla 45 dakika hafta içi yürüyüş yapıyorum tempolu bazen zumba

Bu akşam sadece ekmek yedim aşırı derecede miğrenim tuttu dünden beri çok protein tükettim 2 gündür ondan sanırsam ekmek yediğimde kaçtane hap içtim geçmedi ekmek yedikden 10 dakika sonra geçti bugünlük öyle yedim en az 30 dakika en fazla 45 dakika hafta içi yürüyüş yapıyorum tempolu bazen zumba
morordek morordek kaptan yardımcımız canım. İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekiyor. Ve bütün üyelerin mesajlarını okuman.

Yürüyüşün güzel canım. Kilo verdikçe artırırsın. Zumbayı bende çok severim.Çok sevkli ama zorluyor.Bazen kalbim tekliyor..

Yok kızmadım zaten, arada kaynamasın diye sana söylettirdim napayım :KK70:

Biz de ilgilendik de görmedin galiba :KK70:
Görmemişim kaptanım dediğim gibi acayip güzelmiş burası keşke daha önce katılsaydım kilolarımda katlanmazdı neyse önüme bakıcam artık :KK66:artık burdayım :KK49:

Ah canim sorma zaten 5 dk uzanayim diyorum anne meme diye kosarak geliyor. Son 3 ayimiz kaldi. Emsin paşa
Ayy ne tatlı benim kardeşim. 4-5 yaşına kadar emmiş.Annemin arkadaşları hep diyorlardı. Kendisi açar emerdi diye :))
Eşek kadarmış sıpa :)) Ama çok zeki Şimdiye kadar hep okul birincisiydi. Anne sütü emen çocuklar hep zeki oluyormuş.Senin kide öyle olur inşallah

Back
X