- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #180.321
Emzirmek -500 kaloriymişş.Emzirebildiğin kadar emzir diyicem ama bana ne oluyorsa![]()
bende bişi emzireyim yeaaa haksızlık bu :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzirmek -500 kaloriymişş.Emzirebildiğin kadar emzir diyicem ama bana ne oluyorsa![]()
kızzllaaaarrrrrrrrrrrrr
bugün kısır günü yesemmi yemesemmi?
yersem kaç kaşıkla kesiyim ?
akşam yemeği yemiycem
yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Kızlar bugün yediklerimi yazayım
Sabah
2 kutu shake aldım 2 kutuda cornflakes aldım dönüşümlü yemek için zamanım yok kahvaltı için
Bu sabah shake tozu ve slim sütle karıştırıp içtim hepsi 215 kalori
Ögle
2 dilim tost ekmeğiyle ince kaşarlı tost
125 gr meyveli yoğurt
Akşam
Bol limonlu yogurtlu az pirinçli çorba
1,5 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı nutella yememem gerekiyordu ama çok canım çekti
4 litre su
Birkaç bardak bitki çayı
Naptın kız listede 2 tane sabit var. Ebru da ogleden sonra tartılacak ama cok buyuk bir fark olmaz herhalde.bu hafta bi ben kötüyüm desene![]()
bu hafta bi ben kötüyüm desene![]()
Canım menün iyi sayılır.Akşamları ekmek olmasa daha hızlı kilo verirsin.Nutellayı zaten biliyorsun. Su çok iyi.Hep böyle içiyorsan süper.Spor olarak bi aktiviten var mı? Yürüyüş yapıyormusun.Kızlar bugün yediklerimi yazayım
Sabah
2 kutu shake aldım 2 kutuda cornflakes aldım dönüşümlü yemek için zamanım yok kahvaltı için
Bu sabah shake tozu ve slim sütle karıştırıp içtim hepsi 215 kalori
Ögle
2 dilim tost ekmeğiyle ince kaşarlı tost
125 gr meyveli yoğurt
Akşam
Bol limonlu yogurtlu az pirinçli çorba
1,5 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı nutella yememem gerekiyordu ama çok canım çekti
4 litre su
Birkaç bardak bitki çayı
Sağol canım ağır depresyondan bitkisel hayata girip serumlarla beslendiğimden hastaneden çıktığımda berbat bi haldeydim çok şükür toparlanıyorum yavaş yavaş dökülen saçlarım tekrar düzeldi sabah yediğim cevizle fındıkla yıpranan ruhum içinde bol bol kitap okuyorum en çokda cimcimem için ben sağlıklı olucamkiii kızımda o kadar güçlü hayata tutuncak dedim hiçbirşeyi takmıyorum artık kafamaKızın çok tatlıymışş.Sende böyletatlı bi evlat olduktan sonra sen fit olursun merak etme. Benden taraf tatlı tatlı öp yanaklarından.
2 senede ne değişti ki artık kilo problemi yaşıyorsun. Kilo almak için uyguladığın şeyler bağımlılık mı yaptı canım.
Neyse sıkma canını hep birlikte vericeğizz. Taş hatunlar olucağıızz.
Çok çatlaksın yaaabende bişi emzireyim yeaaa haksızlık bu :)))
Adam gibi kahvaltı tabiri çok uymuşşbeğenmedim.... sabah adam gibi kahvaltı et benim gibi tavuk ye mesela :)))) ciğer falan ye :)))) the psiboğaz....
Bu akşam sadece ekmek yedim aşırı derecede miğrenim tuttu dünden beri çok protein tükettim 2 gündür ondan sanırsam ekmek yediğimde kaçtane hap içtim geçmedi ekmek yedikden 10 dakika sonra geçti bugünlük öyle yedim en az 30 dakika en fazla 45 dakika hafta içi yürüyüş yapıyorum tempolu bazen zumbaCanım menün iyi sayılır.Akşamları ekmek olmasa daha hızlı kilo verirsin.Nutellayı zaten biliyorsun. Su çok iyi.Hep böyle içiyorsan süper.Spor olarak bi aktiviten var mı? Yürüyüş yapıyormusun.
Çok tatlısın yaa kızma ördekim daha yeni sonuçtaebrusonmez
savurgan arkadaşımıza ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini ve hedef kilosunu yazmasını söyler misin? Senden başkasına cevap yazmıyor da
![]()
Canım kabul ediyorum şuanki kilom 77 hedefim 66 ebru sağolsun ilgilendi benleebrusonmez
savurgan arkadaşımıza ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini ve hedef kilosunu yazmasını söyler misin? Senden başkasına cevap yazmıyor da
![]()
Bu akşam sadece ekmek yedim aşırı derecede miğrenim tuttu dünden beri çok protein tükettim 2 gündür ondan sanırsam ekmek yediğimde kaçtane hap içtim geçmedi ekmek yedikden 10 dakika sonra geçti bugünlük öyle yedim en az 30 dakika en fazla 45 dakika hafta içi yürüyüş yapıyorum tempolu bazen zumba
Yok kızmadım zaten, arada kaynamasın diye sana söylettirdim napayımÇok tatlısın yaa kızma ördekim daha yeni sonuçta![]()
Biz de ilgilendik de görmedin galibaCanım kabul ediyorum şuanki kilom 77 hedefim 66 ebru sağolsun ilgilendi benle![]()
Yürüyüşün güzel canım. Kilo verdikçe artırırsın. Zumbayı bende çok severim.Çok sevkli ama zorluyor.Bazen kalbim tekliyor..Bu akşam sadece ekmek yedim aşırı derecede miğrenim tuttu dünden beri çok protein tükettim 2 gündür ondan sanırsam ekmek yediğimde kaçtane hap içtim geçmedi ekmek yedikden 10 dakika sonra geçti bugünlük öyle yedim en az 30 dakika en fazla 45 dakika hafta içi yürüyüş yapıyorum tempolu bazen zumba
O zamn aynı azmi haftaya da beklerizz
Görmemişim kaptanım dediğim gibi acayip güzelmiş burası keşke daha önce katılsaydım kilolarımda katlanmazdı neyse önüme bakıcam artıkYok kızmadım zaten, arada kaynamasın diye sana söylettirdim napayım
Biz de ilgilendik de görmedin galiba![]()
Ayy ne tatlı benim kardeşim. 4-5 yaşına kadar emmiş.Annemin arkadaşları hep diyorlardı. Kendisi açar emerdi diye :))Ah canim sorma zaten 5 dk uzanayim diyorum anne meme diye kosarak geliyor. Son 3 ayimiz kaldi. Emsin paşa