- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #180.341
gunaaaaydın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın uykucu şirinegunaaaaydın :)
Zumba benide yoruyordu ilk yaptığımda ama bir taylandlı arkadaşım var 46 yaşında iş yerinde çıtırmı çıtır kimseler inanmaz bende inanmadım hattada dosyasında bilgilerini görünce şok oldum sırrının zumba ve limonlu su yeşilçay olduğunu söyledi ne bir selülüt ne bir çatlak nede 1 gr yağ fazlalığı yok bayanda 2 tane çoçuğu 23 yaşında kızı var anne değil ablası gibi duruyor sürekli söylüyor banada zumba yap diye ondan özendim bendeYürüyüşün güzel canım. Kilo verdikçe artırırsın. Zumbayı bende çok severim.Çok sevkli ama zorluyor.Bazen kalbim tekliyor..
kötüsün seen kötüsüüün kötüsüüün kötüsüüün
Ayy ne güzelmiş yaaZumba benide yoruyordu ilk yaptığımda ama bir taylandlı arkadaşım var 46 yaşında iş yerinde çıtırmı çıtır kimseler inanmaz bende inanmadım hattada dosyasında bilgilerini görünce şok oldum sırrının zumba ve limonlu su yeşilçay olduğunu söyledi ne bir selülüt ne bir çatlak nede 1 gr yağ fazlalığı yok bayanda 2 tane çoçuğu 23 yaşında kızı var anne değil ablası gibi duruyor sürekli söylüyor banada zumba yap diye ondan özendim bende![]()
Listenin başında kızarken @ ile yazdım zaten. Liste dışı olanlara bildirim gitmese de olur ama bu 3'unun bildirmesi gerekiyordu. Neyse muska gelsin de bildirim yapmadı falan yazılır belki..aaaa niye olmadııı
Listenin başında kızarken @ ile yazdım zaten. Liste dışı olanlara bildirim gitmese de olur ama bu 3'unun bildirmesi gerekiyordu. Neyse muska gelsin de bildirim yapmadı falan yazılır belki..
yok canim ben mezun oldum, muhendisim. Calisiyorum :)B blanche_ea canım sen okuyormusun?Yoksa sende akademisyen misin.
bugun oglen yuruyemedim ya, kulakligimi unutmusum. Muziksiz sıkılıyorum.
Bi o kaldı zaten denemediğin.kızlar isveç diyeti mi yapsam yapanınız var mı?
nasılmış beraber yapalım:)kızlar isveç diyeti mi yapsam yapanınız var mı?