- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #180.461
Ceza işi kaptan yardımcılarında ben karışmam onların sorumluluğu.aa olmaz ama listeye uyarsak 14 gün ceza vermiceksiniz ceza alırsak listeyi nasıl yapıcazki? sevgili kaptanımmuska77 siz ne diyosunuz bu duruma
Iyyykk zordu ama.ayyy sorryyy şekerim ama doğru söyledim hani :) bir hafta çorba yemekde bir çaba isteyen şey yani... bunda bari çeşit var sıkılmayız babında dedim :)
Ceza işi kaptan yardımcılarında ben karışmam onların sorumluluğu.
Iyyykk zordu ama.
Kız güzel verirsen bende 55e inmek için dayanirim
olmaz ama koolantai ceza yazmadan durmaz sadece liste için 14 gün izin verin siz :)Ceza işi kaptan yardımcılarında ben karışmam onların sorumluluğu.
Iyyykk zordu ama.
Kız güzel verirsen bende 55e inmek için dayanirim
Ya ilahi var ya sesli güldüm sayendesen beni sevmiyon dimi hiç öleyim ben o zaman
olmaz ama koolantai ceza yazmadan durmaz sadece liste için 14 gün izin verin siz :)
ortalığı bulandırıp aklımıza sokup caymak yok bakhadi sende başla... illa beni kobay mı yapçanız :)
Ceza listesinden çıkmak istediğini söylediğin sn çıkarsın zaten mecburi degilki.kaptanım ben muzaffer kuşan yapıcam 14 gün izniniz varmı onda kahvaltı var denemek istiyorum ama extra ceza olmasın sonuçta liste takip edicem sadece 14 gün sonra ceza listesine gireriz geri
çok seviyorum kızzzz sevmemmi seni ceza yazmıcaksınız bak ona göreYa ilahi var ya sesli güldüm sayende
Niye sevmicem kız seni, sevdigimden takılıyorum hep. Sen de bana takılıyosun, sen de beni mi sevmiyosun o zaman
ortalığı bulandırıp aklımıza sokup caymak yok bak
Tamam benden izin var, 14 gün ceza listesinde olma ama 14 gün boyunca menülerinin takipçisiyim, o listenin dışına çıkarsan kollontai'ye "vur kırbacı" dicem ona göre :)olmaz ama koolantai ceza yazmadan durmaz sadece liste için 14 gün izin verin siz :)
yok öyle değil sadece 14 gün denemek amaçlı hem bu listeler gerçekmi denemiş oluruz :) çok heveslendim birden nedenki :) kız betüş sen adamı yoldan çıkarırsınCeza listesinden çıkmak istediğini söylediğin sn çıkarsın zaten mecburi degilki.
tamam yarın başlıyorum takipte kalın harfi harfine uyucam bakalım ne kadar vericemTamam benden izin var, 14 gün ceza listesinde olma ama 14 gün boyunca menülerinin takipçisiyim, o listenin dışına çıkarsan kollontai'ye "vur kırbacı" dicem ona göre :)
Bende radar gözü vardır bak unutma sakın
yok öyle değil sadece 14 gün denemek amaçlı hem bu listeler gerçekmi denemiş oluruz :) çok heveslendim birden nedenki :) kız betüş sen adamı yoldan çıkarırsın
tamam listede ne varsa merak etme sen o simitleri zevkle yiyicemnilsub simit yiceksin o yazılan günlerde, pogaca degil!
verdin mi peki o 4 günde
tamam listede ne varsa merak etme sen o simitleri zevkle yiyicem
bak ben kuşhana okey demiyom... kilo alıp gelirsen karışmam benden bilme :))
Kilo alıp dönersen de acımam!tamam listede ne varsa merak etme sen o simitleri zevkle yiyicem
yok ben akşam makarna demiş ben makarna yemem haşlama tavuk yerim o şekilde işime gelmeyeni değiştiricem kızlar ona görebak ben kuşhana okey demiyom... kilo alıp gelirsen karışmam benden bilme :))
Evet verdim ama hatirlamiyorum ne kadar di. Tabiki guzel verdiriyor. Komsum ilk yaptiginda 9 kilo verdi aynen uydu ama. Ayrica kahve ben de sekersiz icerim felaket tok tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?